54

До 49

преди 12 години

Като си нямаш и на идея как се проучва археологически обект правилно, НЕДЕЙ ДА СЕ ОБАЖДАШ. Това,че Китов е използвал багери на обектите си не е похвално.Спомням си,че по това време даже в редица западноевропейски институции ни критикуваха заради него,че даже и по Discovery. Освен това ако ценим магистралите ПОВЕЧЕ от УНИКАЛНОТО СИ КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКОТО си наследство,значи наистина сме много зле...

53

Анонимен

преди 12 години

Тъй ами! Що им е а герберите култура, като си имат Планета ТВ:)) Кое е туй културно наследство! Ни са яде, ни са пие:)))

52

Анонимен

преди 12 години

Божееееееее, слез на земята и си прибери вересиите! Срам ме е, че имаме такъв министър-председател!

51

Копирано

преди 12 години

*** си остава ***, макар изметен и изнесен на сметището. Тиквата си остава тиква, макар и сварена. Обаче изядена тиквата става на *** - еволюция!

50

Анонимен

преди 12 години

ЕДНО ВРЕМЕ НА *** ИМ КАЗВАХА ПАМУКЛИИ

49

Анонимен

преди 12 години

Какво нещо е да си лидер сред простаците! Нашето момче е на първо място и му личи!

48

Гуньо

преди 12 години

Абе що не оставят покойнока на мира в таа гробница - тиа, археолозите, на палеомародери ми приличат. К`во ще му разнасят кокалите на покойника - да му сипят 2-3 кубика бетон и толкова - да си ппочива в мир!

47

Анонимен

преди 12 години

Що не засилят *** дето им плащаме да пият бира по цял ден да копаят? Виждал съм, че пирамидите в Египет се копат от местни ***. Естествено под зоркия поглед на някой археолог, не защото ще повредят нещо ами да не изчезне някой бакър.

46

Анонимен

преди 12 години

Този вярно е *** като пожарникарски ***!

45

Анонимен

преди 12 години

Ако наистина един народ си заслужава управниците,значи ние българите сме изключително *** народ, за съжаление.......

44

Гошо Тъпото

преди 12 години

Бойко...храни една сюрия журналисти,фотографи,телевизии,вестници,които на тумбиса тръгнали след...него и отразяват със...запетайките какво е казал;или какво е искал да...каже.После *** кажи,че в България...нищо не работи,а то...медиаторите са изправени на нокти и...работят на пълни обороти.

43

БЪЛГАРИН

преди 12 години

НА ПРЪВ ПОГЛЕД ИЗКАЗВАНЕТО Е ПРОСТАШКО. НО ДОКАЗАНО Е ,ЧЕ МОГИЛАТА Е ТРАКИЙСКА.ЗНАЧИ АКО ИМА НЕЩО ТО Е НА ОГРАНИЧЕНА ТЕРИТОРИЯ И АКО ИМА НЕЩО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ВЕДНАГА. ПОКОЙНИЯ КИТОВ ГИ РАЗОРАВАШЕ С ФАДРОМА.ХИЛЯДИ ОГРАБИХА ИМАНЯРИ.ЕСТЕСТВЕНО БОЙКО МОЖЕШЕ И ПО ТАКА ДА ГИ ЗАСИЛИ РАЗКОПКИТЕ. ТАКЪВ СИ Е БОЙКО, И ЗА ТОВА ГО ОБИЧА НАРОДА..НО ЗА МАГИСТРАЛИТЕ С ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ТРЯБВА ДА СЕ УСВОЯВАТ БЪРЗО.

42

Анонимен

преди 12 години

Боли ме оная работа за някакава си гробница на някакъв *** от преди 2500 години. За мен и за цялата икономика на СЪВРЕМЕННА България е много по-нужна тази магистрала в срок, направена с 80% пари от Брюксел. Могилки има бол, да ходят да си копат тези псевдоархитекти.

41

Анонимен

преди 12 години

Ако същото го бяха старили в Германия, щяхте да кажете Егати дисциплината! Ама понеже е тука е южнокорейска работа, Джаро, някои от вас се чумстват подтиснати, нарушени са пак правата на някого и т.н. Баси оплаквачките!Затова ще се чудите още как така съборен напълно път от земетресението в Япония след 1 месец изглежда все едно нищо не е било. Пийте една ракия и се оплачете на съседа по мезе колко ви потъпкват правата. И земята не е по-твърда от керамиката. Температурите са положителни.

40

хахахахаха

преди 12 години

Боко ти си гений!!!

39

аватар

преди 12 години

Е сега вече разбрах защо всички овчари са станали полицаи и пожарникари,и защо е убита интилигенцията в България !! О Господи защо така ни подреди ???????????

38

Анонимен

преди 12 години

Докарай им "духалки"

37

Анонимен

преди 12 години

Боцето пак демнстрира класа в простотията! яма кой да ги бие в Европа по простотия този човек:)) Трябва да го впишат и в Гинес, като най-тъпия човек на земята, ръководил държава!

36

Анонимен

преди 12 години

Абе вие защо си мислите, че през зимата археолозите не работят? Да, не работят на терен, но нали някой трябва да опише намереното, да го датира, да се реставрира, ако е намерено нещо значимо да се публикава и т.н. за да могат после туристите да видят въпросния предмет лъснат и чистичък в някоя витринка в музея с етикетче отдолу.

35

Rado

преди 12 години

Браво Бойкосамо газ на мързеливия ***