77

lo6oto mom4e

преди 12 години

Bravo s vas sme gospoda,ma4kaite gi tezi oligofreni komunisti4eskite kopeltii samo taka bez kapka zalost kam tex da revat rusofilite podlogi dolni.

76

Анонимен

преди 12 години

Цецо успя ли да купиш и на последната щерка апартаментче:)) Или тъщата пак помага!:)))

75

До 70-ия гербераст

преди 12 години

Цветанов ви обясни сто пъти че апартаментите са му наследствени.Ама двете хапартаментчета с гаражчета в кв. Исток нали са купени през 2008-***!И как тъй ще са наследствени?!

74

Анонимен

преди 12 години

Тъпички сте привържениците на БСП. Заради обещаните ви 2 лева губите 200.и предавате сънародниците си

73

Анонимен

преди 12 години

Я да гласуваме за Цветанов с " да" и" не" да видим колко ръчички ще събере?

72

За арестите и ....

преди 12 години

....за *** ....По социалистическо време група студенти се явяват на изпит по политикономия. Излиза един - доволен, ухилен Колегите му го питат:- Какво стана бе?- Скъсаха ме.- А защо си такъв доволен?- Това нищо не е, Пешо направо го арестуваха.

71

boy

преди 12 години

DOLU GADNITE MILICIONERI ! DA GI SVALIM OT VLAST ! DA ZAPOCNEM S TOJA NAGAL M-I-L-I-C-I-O-N-E-R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 12 години

50 - На Цецо си пропуснал да посочиш и Empire State Building:)

69

Анонимен

преди 12 години

Браво, другари. Плюйте здраво, че тия душицата ни изядоха. Продължавайте да разпространявате дезинформация и продължавайте да лъжете хората, както само ние, комунистите, можем. Цветанов е лош. Борисов е лош. Вива Фидел, Станишеф, Кутев и ЗапаУката. Очаквайте ни-на следващите избори сме Коалицията на Коалициите - сдс, бсп, дпс, дсб. Свят ще ви се извие тогава...

68

Анонимен

преди 12 години

На Нова Година. Цветанов обикаля затворите на България и поздравява комунистите с:- За много години, за много години другари и другарки!

67

Супер ГЕРБЕР

преди 12 години

Предизборния ни плакат ще е - лостов и хамстера дружно подават ибрика на Доган ага :))А надписа ще гласи - Съединението прави силата, а ибрикчиите мия **** на доганя ! :)))

66

Цветанов

преди 12 години

Браво Цветанов, разкарай партийните търтейчета от съдебната система и народа ще е винаги със вас. Нека да се жалват и зад Хелзинският комитет левите търтейчета от ВСС, народа не е сляп и вижда как корумпираната съдебна система пречи на БГ за интеграцията ни в Шенген, САМО така Канонизирай другаря съдя който дал 5 години за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО, нека после в Брюксел знаят под чий интелект престъпността в БГ процъвтява. Само така, народът е със вас и на предателите не ще прости.

65

Една_от_БГ

преди 12 години

55-ти, познаваш ли някого от Предприемачи Герб Русе? Аз да. Получавал ли си им имейлите? Аз да. Но вече ги спряха точно поради риска от разбити пароли и външни посегателства над електронната им кореспонденция. Всичката им работа е помия.

64

Анонимен

преди 12 години

До тъпите червени дудуци.Цветанов ви обясни сто пъти че апартаментите са му наследствени.Доког ще повтаряте една и съща глупост.О извинете забравих че сте *** и не можете да измислите друго.

63

До 50-ия гербераст

преди 12 години

6 панелки на ЦветановНа ул Елемаг в дипломатическия квартал Изток ЦвЦв има двечки "панелки" с гаражчета по 100 кв всяко, че направо да ти се отще от гнус!Ам анали през 2008 вече не се стояха панелки!А ясно, за Цвъчко са вдигнали "едно специално панелно блокче" между посолствата в кв. Изток!

62

Анонимен

преди 12 години

Абе вие герберите не се ли срамувате, че избрахте такива *** да управляват България.? Задавам си и аз риторичен въпрос как ще се срамувате, като сте по-*** и от тях.дори да си безпристрастен, трудно е да се води статистика за гафовете на това правителство, които надминаха гафовете на предишното.

61

draznitel

преди 12 години

това мвр е толкова забатачено, че и папата не може да го оправи !

60

Анонимен

преди 12 години

Мутрите са пътници! Въпрос на изборна технология! Просто изборите са на 4 години:)

59

ок

преди 12 години

Аз познавам Цецо. Той БЕШЕ свестен човек преди да попадне във всепоглъщащата сянка на ББ. Ако не беше под негова команда можеше да свърши добра работа. Явно и той не е чел "Приказка за стълбата"...

58

Сиганин

преди 12 години

Аре бат Цецо стана милионер от контрабанда и дрога ...сичкуту *** дету ни оставящ да краднем да трепим и изнасилваме ... ти желаем не 6 а 66 хапартамента ...........................аре бат Цецо