8

Смех

преди 12 години

Вече официално е видно, че Боко и Дянков ходят заедно :)А Цветанов отслабна и изглежда болен милия ;(

7

Анонимен

преди 12 години

2, въвриви свърши някаква полезна работа, само плюеш, друго не можеш

6

Анонимен

преди 12 години

Браво! Крайно време е някой да стегне *** които унищожават и бетонират всичко. Хората искат да почиват на полянка, а не на циментова площадка и искат като излязат на терасата да виждат морето, а не стената на предния хотел. В ЖК Слънчев Бряг има улици където слънце не огрява и само отгоре се вижда малко парченце небе.

5

истината

преди 12 години

БРАВО НА ГЕРБ.ЗА ТОВА НАРОДА ГЛАСУВА ЗА БОЙКО И ГЕРБ.НА 100% ЩЕ ИЗКАРАТ И ВТОРИ МАНДАТ.ЖЕЛАЯ ИМ ГИ О ОТ СЪРЦЕ.

4

blackradio

преди 12 години

Да бе верно е така. *** кой на кого ще бута е малко по-инакъв въпрос. Ами ако се окаже примерно незаконен строеж на Цвъцко, ти Боко ше му го бутнеш ли или ше имаш по-особенно отношение по въпросЪТ. За 20 годинки такива бетонни изделия се навъдиха едно до друго, че само някой случаен босяк ще отелеса от цялата тая шумотевица дет я вдигаш. Ама иначе си приказвай...караш бедняците да злобеят и да се радват, че уж нещо ще бутнат на някой богаташ.

3

VOJD I U4ITEL

преди 12 години

BORBATA S VREDITELITE PURVA GRIJA NA NARODNOTO STOPANSTVO!

2

БМ-13

преди 12 години

Боко, че кой друг освен сегашния кмет ще си избереш за следващ такъв.Нали той беше с пушката в гората за гъби и в колата му откриха застреляна бременна кошута?И какво направихте вие, за да го осъдите? Сега ще ви се отблагодари като ви спечели кметския мандат. Прекратяват се следствия, за да може да се облагодетелствате.Циркаджии.

1

aloo

преди 12 години

ei smeshnik koga doide koga stana nqkoi koga pochna da rushish smeshnik iz4ezwai