40

Ето лицемера

преди 13 години

Удивително е , че има един многозначителен факт от житието-битието на тази персона, в който тя се оглежда цяла като характер и поведение, а общественото мнение дори не го забелязва. Този факт, според личната версия на ББ, е трагичната гибел на дядо му след 9.Х.1944 г. Старателно премълчаван от него до промяната и широко разгласяван след нея, той е определящ за собствения му портрет.Знайно е, че в годините на социализма той се е учил в школата на МВР в Симеоново, в нея той се е дипломирал, там е получил научна степен, сам е преподавал там, работил е и е просперирал в системата на МВР, в МВР е бил приет за член на БКП. Който има дори най-бледа представа за порядките през онова време, знае, че нищо от това и с никого не би могло да се случи , ако той не е бил , както се казваше, до девето коляно проучен, проверен и одобрен. Никой дори с най-малко петънце в личната си или в родовата си биография от гледище на прилаганите тогава норми не можеше не да проникне, а дори да се доближи до МВР и още по-малко в МВР да стане офицер и да бъде приет за член БКП. И не пожарникар, а даже и портиер не можеше да стане. Не можеше, защото МВР беше елитна институция, смятана за преторианска гвардия на властта, и затова на встъпването в нея се гледаше като на рядка привилегия. А Бойко Борисов не с някакъв далечен роднина с неизвестна съдба, а с дядо, което ще рече с човек от най-тесния му семеен кръг, погубен след 9 септември като антикомунист според внушенията, които той сега прави , успешно преодолява всички тези препятствия и работи и просперира в МВР и в МВР става член на БКП, пита се как?Има само два възможни отговора. Или гибелта на дядо си той е укрил по някакъв много ловък начин, или във вида, в който той сега я представя, тя изобщо не се е състояла. Трета възможност няма. А това и в двата случая означава само едно: налице е лъжа и то, дебела лъжа, от негова страна.Уникален случай: станал комунист, въпреки антикомунистическия си произход, сега пък антикомунист, въпреки комунистическото си минанало.

39

Анонимен

преди 13 години

щом толкова ревете значи е долре

38

Анонимен

преди 13 години

Хора, ще дойде време когато ще трябва да избирате между Бойко и Костов.Аз избирам Бойко.

37

ДП

преди 13 години

ББ е прав. който е мафиот не го пускат в САЩ. Забрана за влизане в САЩ имат още Майкъл Чорни, Васил Божков - Черепа, Ковачки...Естествено "лошия, човешки материял? е влюбен в гореизброените мутробизнесмени, но всеки от акъла си страда.

36

Елена

преди 13 години

Що да говори лошо, бе? Ама ние не си го знаеме господина, ли? И децата знаят. Като не му стиска на никой, все отнякъде трябваше да се намекне яко. Та всички да чуят.

35

Анонимен

преди 13 години

Най-добре никакви връзки с САЩ (само за дрога и оръжие)

34

Анонимен

преди 13 години

То не беше Тато, то не беше крадливото мадридско височество...при кой ли не е бил, на кой ли не се мазнил Боко Тиквата!

33

Анонимен

преди 13 години

Визата на Петков е отнета заради приказките на Физкултурника по телевизиите и е нормална практика на САЩ.След като някой е обвинен ,че е мафиот и то от Министъра на МВР ,американците му отнемат визата до изясняване на случая.Сега обаче ще се наложи на "Бърборан" да докаже твърденията си в съда както за Петков така и за Филчев.Иначе куфарчето и на село при царевицата

32

БЪЛГАРИН

преди 13 години

АЗ МРАЗЯ КАРАВАНЕНИТЕ ХОРА! ИСКАМ ДА ЖИВЕЯТ В ПАЛАТКИ НЕ В КАРАВАНИ! И ДА СИ ПУСКАТ БОМБИ НА СОБСТВЕНИТЕ ЩАТИ!

31

Яне

преди 13 години

До "...." (13). КОМПРОМАТ, КОМПРОМАТ, ЩЕ НАПИША ПАК И ПАК! кОМПРОМАТ, КОМПРОМАТ ....

30

Анонимен

преди 13 години

На Боко Тиквата само рейтинги са му в кухата пожарникарска кратуна!

29

стигааааааааааааа...

преди 13 години

Хората са гладни,озверели,нямат рабпота,а за празниците нема да говорим щото празници без пари нема.Тва е требе да е на дневен ред.Стига са ни занимавали управляващите с неща безинтересни са хората.Подобрете ни живота за това сме ви избрали.

28

вили

преди 13 години

"наливаме в акциите на нашите противници, а имаме много в ЕС. Всеки лобира за своята държава и когато някой върви по-добре, се стремят да го спрат, не че са противници", уточни премиерът.?????Какво ли иска да ни каже и уточни Премиера? На мен лично ми трябва логистичен, лингвистичен и тълковен превод на великите мисли на нашия още по велик Премиер. Но в тази култова реплика има доза истина. Налучкал е.Да имаме много врагове в ЕС, защото ЕС една престъпна организация,целяща пълна власт и контрол

27

генчо

преди 13 години

Май Татяна Дончева ще излезе права, че нещата в икономиката са изтървани и отиват на зле. Иначе защо по-цял ден ще ни занимават с активни мероприятия и ченгеджийски сценки....

26

Пич

преди 13 години

Е как искате тази държава да е добре и да върви напред ?! Ами погледнете само в този форум колко *** има и си правете изводите. Докато броят на червените гумени глави не падне под санитарния минимум, тази държава няма да мръдне и сантиметър напред. Това е простата истина.

25

Dan

преди 13 години

Абе Вие имате ли връзка с главния мозък, "Борисов и Цветанов поръчали, да се отнеме визата на Петков" - дрън дрън ярина, кога български премиер е казвал на САЩ какво да правят, или в безсилието си да защитите Петков-мафиота, сте готови да изкарате ,че Борисов казва на САЩ какво да правят-смешници!

24

слънце

преди 13 години

*---- Това говори лошо за България -----* ----- Моля за един, само един пример, който говори ДОБРО за България

23

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Как,като си преподавал политикономия на социализма и си писал статия по тая тема в "Работническо дело",сега пишеш писма до ЕНП",коментира премиерът.А КАК КАТО ОНЗИ ДЕН СИ РАЗТРИВАЛ УШИЧКИТЕ НА ТАТО И СИ СЕ КЛЕЛ ВЪВ ВЯРНОСТ НА ПАРТИЯТА И "УБО" СЕГА СТАНА ВЪРЛ АНТИКОМУНИСТ???А КАК КАТО ДО ВЧЕРА СИ РАЗТРИВАЛ СТАРЧЕСКИЯ ГРЪБ НА МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ, СЕГА ЩЕ МУ ВЗЕМЕШ НЕЗАКОННО ВЪРНАТИТЕ ИМОТИ??? - по този въпрос даже вече гледам никой от властоимащите не повдига вече въпроси, КРАСНОРЕЧИВО,НАЛИ??

22

Анонимен

преди 13 години

Голем Гуй...дреме ми за УСА и за тяхната виза

21

Анонимен

преди 13 години

Няма да си правя труда да ви отговарям червени ***. На изборите бюлетината на ГЕРБ - това ще ми е отговора.