159

Momchil

преди 13 години

Еиииииииии хора, я се осъзнайте малко бе !!! *** и турците цяла България изнесоха и разпродадоха - не апартаменти, а замъци и гори има за правнуците им, а вие сте тръгнали 1 човек, който за последната 1 година свърши толкова колкото през последните 20 не е свършил никой, да го разкъсвате, защото 2 апартамента не бил декларирал, което даже не е доказано. Да бяхте буйствали за милионите комисионна на Доган преди няколко месеца или там проблеми няма ?! Ами Станишев ?! Ами Царя ?!

158

Anonimen

преди 13 години

Abe, egati redaktorite!! Vmesto da se nablegne, che se otvarq nova klinika...vednaga neshto gadno i politichesktoto!! EGATI JURNALISTIKATA!! Vie da ne misliste, che na horata samo idiotshtitni im se slushat!!!!

157

но комент

преди 13 години

В нашата община пет от общинските съветници са бивши членове на БСп , един - изгонен от СДС за интриги, и един от ДПс-началника им.Разпределиха си "квотите" в "Герб"ООД още преди да се е регистрирал!

156

Анонимен

преди 13 години

Новият лозунг на БСП трактористи обединете се Алексей ще ви оправи (в гробищата)

155

dp

преди 13 години

Е то почне ли реалното вадене на скелетите от гардероба спиране едва ли има.Та ще мълчи докато може, после може и да им се наложи да пишат на цялатабанда... :D

154

Анонимен

преди 13 години

Бе то това хубаво,че показват палатите на другите, ама защо като взеха да излизат техните палати, спряха да говори ББ! да не се е нарушило душевното му равновесие!Този психически крехък човек ще го пречупят ей!:)

153

sion

преди 13 години

От 65 г насам НИКОГА , ама НИКОГА не ни е управлявал по нискообразован премиер и вицепремиер..А от глупави хора не можеш да очакваш нищо добро..Да не говорим , че доживяхме да ни управлява мутра на прехода и олигарх ..Цветелинка да не я забравихте?

152

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Премиерът подмина репортерските въпроси с мълчание и... Довиждане!"...време е да си ходи в палата в Банкя.На Цецко ако не му е топло в апартаментите в Изток, ще му пуснем парното на Г.М Димитров в следствието......даже килията на Трактора е още топла-топла.Единствено се притеснявам, да не почне и Цветанов да пада от леглото или да ходи посинен след припадъци в банята на следствието.Щот на Трактора ръцете са дълги - не само могат да вадят компромати от склада на Библиотеката но и друго

151

ДЯДО йОЦО ГЛЕДА

преди 13 години

Крадеца вика дръжте крадеца !!!

150

Анонимен

преди 13 години

ВЪРНЕТЕ ДОГАН ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ ЗА ДА ИМА ЗА "БЪЛГАРИТЕ" ДА НЕ СКИМТЯТ ТОЛКО МНОГО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ФОРУМЧЕТА НАЧЕЛО С DNES.BG

149

Анонимен

преди 13 години

АМИ КАКВО ДА КАЖЕ ЧОВЕКА ЗА ЦВЕТАНОВ И ОКТОПОДА - ПРОСТО НЯМА ДУМИ ЗА ТЯХ.

148

ku-ku ДО 146

преди 13 години

ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ТЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ ОБСЛУЖВАТ БОРИСОВ.НЯМА ЕДИН СВЯСТЕН ЖУРНАЛИСТ КОЙТО ДА ГО ПИТА ЗА ЦВЕТЕЛИНА И ЗА СИБАНК.ЦВЕТАНОВ Е МАФИОТ И БОРИСОВ.ТЕ СА КОМУНИСТИ И ОГРАБИХА НАРОДА.КАКТО И ОСТАНАЛАТА *** КОЯТО ПЪРДИ В ПАРЛАМЕНТА НЕ СЕ ДИША МИРИШЕ НА ПРЪДНЯ И НА МИРИЗЛИВИ УСТИ КОКАРАЗЛИ...

147

Анонимен

преди 13 години

155-Аз мисля, че от времето на хан Кубрат не е имало по-добър вожд:)Беу вие къде живеете? Не знаете ли че вече сме в ерата на Бойковото летоброене:) Сега основната му цел е да развали 3-странния съюз между прабългари,траки и славяни!Те са бич за БГ:)

146

Анонимен

преди 13 години

И Бойко и Цветанов са много по-вече мъже от всички мъже дето плюят тук. Защото имат куража да показват палатите на мафията която много се е активизирала тук .

145

МоРсКи

преди 13 години

" Преди да пререже лентата, премиерът заяви, че е "най-добре, ако може да са празни леглата". " - г-н Борисов, те ще са празни поради факта, че ЗДРАВНО ОСИГУРЕНИЯ" Българин НЯМА ПАРИ да си позволи лечение у дома, а за " лукса" в болница пък съвсем....

144

Анонимен

преди 13 години

Добре че пуснаха Мафиота Алексей да има кой да плаща да плеядата дръскачи !!!

143

sion

преди 13 години

Чак е съмнително това мълчание при неистовото желание на Б.Б да е по медиите постоянно и непрекъснато..Или не е сумнително? Може би вече се знае истината и скоро Цветанов ще се оттегли , "за да не вреди на Партията"

142

Анонимен

преди 13 години

От 65 г. на сам по добро правителство от това не е имало и затова сте бесни !!! И никакви компромати не са в състояние да даваме отлична оценка точно на тях защото точно това правителство подведе под отговорност доста политици и показа на народа в какви палати живее мафията на България. Точно тази дето плаща на долните дръскачи тук да плюят.

141

но комент

преди 13 години

Че кой направи едно време бат Бойко генерал?-Първанов.Кой го предложи-Доган.Това и децата го знаят.

140

Анонимен

преди 13 години

погледнете тук само червени и мошенници пишат ,а нормалните само им се смеят отстрани ,леле какво скачане ,гризат си ноктите горките ,удавници които търсят и за сламка да се хванат ,не ме интерисува цветанов колко имота има ,има ги преди да стане министър ,интерисува ме тези дето слезнаха от трона колко са крали докато са били на власт ,рекапитулацията на бойко и цецо щ е я правя когато им изтече мандата