56

Вярващ

преди 13 години

Божко Димитров да копае още по надолу в мощехранилището, ще открие и свещения граал който е заровен на същото място и тогава Божко ще стане по известен и от Христос.

55

мнение

преди 13 години

Те тея дето плюят са с неясно потекло и имат евентуално някакво българско самосъзнание, така де... удобно им е да се самоидентифицират като българи, а всъщност етническата им принадлежност е съвсем различна... тя простотията ходи по нискообразованите, тука като гледам бъка ;)

54

Македонски атеист

преди 13 години

Айде плюйте по България, българи! :)))

53

xaxa

преди 13 години

VSI4KI 4UDESA NA BG ZEMQ...XAXAXAXA..EGATI TAPOTIQTA ...KAK RAZBRAXA OT RAZ...PROST NAROD SLABA DARJAVA

52

Божо от Созопол

преди 13 години

Как къде бре ?! Не само е роден в Созопол, но и е седял на един чин с Йонко Кръстев, по известен като Йоан Кръстител. А Ицко, е бил по малък от тях и редовно да му джобили мангизите, докато на Ицето не му е писнало и не е станал Господ.

51

Анонимен

преди 13 години

Пич, морала е във вярата. В религията е манипулацията. Капиш?

50

Анонимен

преди 13 години

Съмнявам се в това "откритие". Защо в никоя световна информационна агенция не се споменава за това археологическо "чудо".

49

do 49

преди 13 години

До колкото ми е известно, роден е в болницата в бургас, но е израснал в Созопол.

48

Анонимен

преди 13 години

Ioan Krastitel e umrql 5 veka predi Rojdestvo Hristovo..........................smaq za jurnalqta

47

Македонски атеист

преди 13 години

Ха-ха... как почнаха и другите атеисти да ме подкрепят. "Религията е измислена да събира пари и да контролира масите" викат те... Ами аз ще им кажа, че всичко е измислено за това. Хехехе. Като отидете на кръчма ви вземат парите... а в кръчмата има още много хора като вас, на които са им взети парите. Всичко е пари и контрол на масите. Религията има и хубава страна все пак - моралната.

46

аз

преди 13 години

хмм един въпрос - къде е роден Божидар Димитров?

45

Анонимен

преди 13 години

...И да не забрави Българската Патриаршия да определи една хубава такса за хората, които искат да видят тия "мощи"! Така де, Бог дава, но в кошара не вкарва...

44

Ерусалим

преди 13 години

Боже опази! Ще дойдат и араби, и симити.

43

утр

преди 13 години

евала Язе!!!

42

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ЧУДО....ЧОРБАДЖИ ДИМИТРОВ....ОТКРИВАТЕЛ БЕЗ ПОРТФЕИЛ...

41

Български учен

преди 13 години

`Мощехранилницата датира от средата на пети век преди Христа.` - Мдааа, няма начин. Точно от тогава е. А е намерена и монета на която е пишело `Отсечена пет века преди да се роди Христос`. От там са датирали точно ... Мъкааааа

40

попа

преди 13 години

С тая новина Божо Димитров се опитва ясно да ни каже: Св. Йоан е карал отпуската си в Созопол. За съжаление това все още не ме убеждава да почивам там и да пълня гушите на местните "хотелиери", но ако обявят че са намерили някоя делва с Витлеемски жълтици, може да се навия :)))

39

Стефан

преди 13 години

Какво спорите дали е вярно или не в турция, израел, саъдитска арабия хората идват от цял свят да се покланят и да подпомагат туризма на тези държави солидно а ние какво правим пускаме един куп *** евтин алкохол и се мъчим да привлечем най-големите *** в европа да доидат да се напият до забрава. Човек сяда на каквото си постели ние неси постиламе нищо а се въргаляма в нашата чалгаджийско-алкохолна-*** *** и чакаме някои да ни хареса и да се топне и той в кочинката ни.

38

Ой, Ой

преди 13 години

Като чуя, че български учен е обявил откритие и някак напъва ме. Абе, досира ми се, простичко казано. Не знам защо. Може би учените някога ще обяснят тази мистерия.

37

Язе

преди 13 години

Мислех, че това верващите сте благи ора, ама като ви четем категоричното мнение... Въпреки това, че се дръпнем от новината, от увъжение към вас. Приятно кланяне пред разни материални нещица като костчици, платна с боя нанесена по определен начин и т.н.