109

Жо

преди 13 години

НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОЛИЦЕЙСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ! Докато у нас има хора, които мислят, че това не е задължително, ще бъдем държава от третия свят. Дежурният полицай не е длъжен да дава обяснение, защо не може да влезеш в хотел, поща или дори в собствения ти дом. Ами, я си представете, че вътре е станало криминално престъпление и трябва да се запазят следите- трябва ли полицаят да обяснява на всеки. Няма значение, дали е заради Цецка, щом са му казали да не пуска никой, дори и Цецко не трябва да пуска.

108

Анонимен

преди 13 години

Де пише че са бипи от този хотел чети хубаво

107

Анонимен

преди 13 години

Помня времето в което Цецка ходеше в кварталния фризьорски салон и ходеше на почивка у роднини и приятели, които живеят по морето.. а сега - с охрана. Как се самозабравят хората..!

106

Коям

преди 13 години

Младият румънец малко се е пообъркал и е забравил, че не може да късаш пагони, значки етс на полицай също И в Румъния! Надявам се да е бил в добра компания 24 часа и да си получи заслуженото, за да има респект пред държавата. Излишно е да казвам пък да не си мерят бандюгите с нашите, че поне това за зла участ имаме в изобилие...

105

КАКА ВИ

преди 13 години

СТРУВА МИ ЕС, ЧЕ ТОЗИ МАТЕРИАЛ Е РЕКЛАМА НА ХОТЕЛА.

104

xxx

преди 13 години

i kvo da i pazyat na tazi Cachka to edna jena..................

103

Забележете

преди 13 години

Румънците не са вършили престъпление за да се налага употребата на сила срещу тях. Те са искали просто да се приберат в хотела си. А нашите `професионални полицаи`, в еуфорията си от умния министър който имаме си мислят, че всичко им е разрешено. Я сега българския посланник в Букурещ да се привика незабавно, че обяснения трябва да се дават.

102

az

преди 13 години

Може би скоро ще видим акция "Румънците"?

101

hi

преди 13 години

ROmancite naistina sa nagli

100

Анонимен

преди 13 години

Сергей

99

Анонимен

преди 13 години

От финансова гледна точка спрямо хотела, Цецка със сигурност плаща (ако изобщо плаща) като народен представител по-малко от румънския бизнесмен. Но от гледна точка, че е в бг хотела и ако не защитят Цачева ще им духнат под опашката.

98

Анонимен

преди 13 години

Егати фашиста а другите били комунисти, споко бе човек ще се задавиш от собствената слюнка.

97

джиджи

преди 13 години

до 106 номер леле колко си *** , защо не приемем че рОмънците са се държали хулигански и си получават заслуженото... и как от един изолиран случай си направи извод за целия туристически сектор в България.

96

до 108

преди 13 години

ти как се казваш от къде си, храбрецо

95

Juvenal

преди 13 години

А кой ще ни пази от пазачите?

94

Анонимен

преди 13 години

Леле колко шум ще се вдигне и колко загуби от туризма ще понесем заради перченето на полицая. Явно румънеца е фактор и има възможност да ангажира румънската преса.

93

Анонимен

преди 13 години

явно тряба да се създаде организация за защита от произвола на преторианците...

92

Анонимен

преди 13 години

Все ми е тая дали после ще ям бой. За мен достойнството ми е по скъпо от боя в последствие. Никой няма право да застрашава здравето, живота и достойнството ми. Най малко пък полицай !!! Аз да не съм овца, че да седя с наведена глава ако някой ме налага бре !!! Ей заради такива робски душици като тебе, ушеви си разрешават недупостими действия !

91

Анонимен

преди 13 години

Ето едно типично робско мислене. Заради такива пъзлювци в България заплратите са 5-6 пъти по ниски а всички чени по-високи от европейските. Или може би ти си шкембелия полицай.

90

Анонимен

преди 13 години

ние сме богоизбран народ , чета и разбирам , турцитеаааа как дан ги мразим гаяури ни викали и тн даже въпрос не мож да става, гърците , византийци и то мързеливи вижте ги бе ей, македонците какви са тия дето не знаят че са българи , сърбите мили боже колко мъка са ни причинили, ромънците мамалигари все ни дърпат назад как да стоиш даже в един хотел с тях, а руснаците еиии тия са най опасните те се вдигнали и ни освободили от турците и не дочакали американците и германците