56

анонимен

преди 14 години

до 56 Не се съмнявам, че и ти и децата ти и внуците ти ще сте роби. По душа и манталитет.То върви по наследство / виж Гай Светоний Транквил/.Само че,римските роби са имали шанс /макър и нищожен/ да станат свободни.Ти нямаш-то е в главата.

55

emil mihaylov

преди 14 години

Otli4no re6enie.. pozdravi i uspeh spryamo proekta..

54

Анонимен

преди 14 години

И Гърция слугуваше на американският интерес, а той е против ЕС, значи и ние сме против ЕС

53

Анонимен

преди 14 години

Американците последния месец направиха индийска нишка до България. Резултатът е налице. Нема Александропулос, нема Белене - има само глад, мизерия и пустиня. Да ви е честито

52

Анонимен

преди 14 години

Да, Гоце, Румен Овчаров, Сер-гея, Доган и Мадридския крадец ни натресоха проектите за Беляне и петролопровода Б-А, чрез който окрадоха милиарди. По проект реактора за Беляне е модел спрян от производство и не е ясно дали ще бъде разрешено пускане в експлоатация-, договора за петролопровода го прокара и парафира Гоце при много неизгодни за България условия, но са взели пари да ги прокарат ще направят всичко за да заробят и внуците ни чрез тези проекти, които са неизгодни, дори вредни за България

51

анонимен

преди 14 години

до 45 Конкрачулейшън анонимен.Така казваха и комунистите"С нас Москва е в труд и в бой".Чуждопоклонниците са особенно племе предатели,няма значение дали се кланят на Интернационала или на световните икономически картели.Преди бяхме 16 република,сега ще сме икономически придатък.

50

Анонимен

преди 14 години

Поредните национални предатели.

49

SS

преди 14 години

НИКАКВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ В КОЕТО И ДА Е НАПРАВЛЕНИЕ!ПЪЛЕН ХАОС!ДА ВИ .БА И ДЪРЖАВНИЦИТЕ!

48

Любомирчо

преди 14 години

Тикво Откога тази централа стана 26 млрд. Аре стига измислици премислици.

47

Любомирчо

преди 14 години

В такъв случей понеже да не играем по чужда *** поради каква причина увеличаваме контингента си в Афганистан. Защото имаме излишни пари може би или защото имаме интереси там или щото големият брат ни каза. Безспорно БА и АЕЦ Белене са Руски интереси обаче нещо остава в България ще има икономика ще има кадри........................ Без енергия няма нищо. Да видим какви са Американските интереси в България Сигурно ще ни продадт ПРО с намаление. Ти ги сравни нещата.

46

Икономист

преди 14 години

Това правителство има една много силна стратегия и една брилянтна тактика.Стратегията е "шменти - капели",а тактиката е "тука има - тука нема".За 11 месеца няма ЕДНО конкрето икономическо решение, което да са предложили и после да не са се отрекли от него.Поради тази причина НЯМА въобще решения.Има само откриване на детски градини,рязане на ленти на бъдещи магистрали и менте-ченгеджийски операции.А, забравих - и набитото гадже на Борисовата щерка.Еваларка!

45

r.umen.

преди 14 години

' "Да ми кажат откъде да извадя 26 милиарда за "Белене", тогава нека да ме обвиняват",възкликна Борисов. 'Гоце, направете от вашата партийка на ръбЪ дарение от 26 млрд за АЕЦ ' БЕЛЕНЕ ' !Направете 26 млрд дарение, за да ви запомним с нещо добро !Иначе тези 26 млрд от чий джобове да дойдат ? - От джобовете на данъкоплатците ?Айде, мерси , Гоце ! Данъкоплатците в БГ не са млади милиардери !

44

Анонимен

преди 14 години

Още в началото Б.Б. заяви, че няма да строи Беляне и петролопровода Бургас-Александрополис, ако няма полза за България, проектите са скъпи и морално и технически остаряли и има опасност от еко-катастрофа. Б.Б. не иска да играе по свирката на Русия и български политици, със съмнителен морал, които са сключвали обвързващи договори за тези проекти, водени от собствените си интереси или зависимостта им към руски служби и руски олигарси. Подкрепям Б.Б., защото не се продаде и не промени позицията си

43

мока

преди 14 години

И ще се надем на турската тръба , тя май влизала по-бавно

42

Анонимен

преди 14 години

Вече не ми дреме, к'во ще кажат нашите!!! Слушам, какво са казали чуждите политици за нас... Тяхната информация е по-достоверна,а мнението им по меродавно...До там я докарахме: Да нямаш вяра на своите, а своите да нямат вяра на ближния си...

41

Mickey

преди 14 години

Поредното комунистическо надхитряване с Света с "тука има тука нема":)))) В пост 7 съм обяснил!

40

Dani

преди 14 години

Няма значение кой е крив и кой прав, важното е, че ако след всяка среща с чужди политици, стратегията на България се обръща на 180%, нищо хубаво не я чака тази държава.

39

Анонимен

преди 14 години

Жалка картинка.вожда се е наобиколил с мижитурки и подмазвачи и се взе за велик.сетих се навремето като смениха бай Тошо, как гледаше като отровен с гъби, така и Бочката ще гледа след време и ще се чуди от къде му е дошло.

38

бум

преди 14 години

Не е толкова важно с какви пари ще се строи АЕЦ-а, а къде след това ще отиват радиоактивните отпадъци. Руснаците ще ги извозват в Русия, както правят и с тези от Козлодуй, а американците ще ги копат в неработещите ни мини. Спомнете си филма с Джулия Робъртс, бизнеса не се интересува от народа, за него са важни само капиталите.

37

Анонимен

преди 14 години

malee ama vsi4ki mnogo ymni se izvadixte kato ste tolkova ymni 6to ne se kandidatirate za prezidenti