25

...

преди 14 години

"Хаха, тия ламери са толкова спечени, че не могат да различат камера от РПГ и се водят най-добрите военни в света. Аз дори не съм бил в казарма и мога да видя разликата. Да не говорим, че хората просто се шлияеха. Ако бяха цъкали Call of Duty щяха да имат поне някаква подготовка и нямаше да направят тази грешка. Смешници."E ti si bahti oligofrena zaklevm se... otivai igrai Call of duity

24

ПФ

преди 14 години

До 21И на мен да ми дойдат в България американци и квото да са други не рпг-та ами с танка ще тръгна ако трябва! Викате зган.. На всички е ясно, че америка иска да лапне черното злато.. А хората просто се борят за свободата си.. както би го направил всеки нормален човек.

23

kafa

преди 14 години

youtube preduprejdava che kadrite sudurjat nepriqtni sceni i iziskva log-vane. nie obache sme runtavi bulgari mnogo mnogo ot kruv i pihtiq ne se strqskame.

22

Анонимен

преди 14 години

според мен се друсат или нещто подобно преди да започнат да убиват!

21

Анонимен

преди 14 години

Вие сте кухи ***. Банда *** се разхожда с калашници и рпг-та и вие ги съжелявате?? Хвала на американците ,че ни пазят от тая ***!! Ако трябва, ще отидем и доброволци за да изчистим света от ислямските терористи, преди битката да е дошла на наша земя!!

20

Анонимен

преди 14 години

ами те са си убили репортерите на ройтерс!***

19

hunterat

преди 14 години

Направо ми се повръща, като гледам *** пишлегарче, което се е качило на хеликоптерче за няколко десетки милиона долара, си играе на игрички. Мисля че този е абсолютен хладнокръвен, безкруполен убиец. Нека само някой каже, че изпълнявал заповеди. Сигурно и биричка си е отворил, *** и кефа. Как ли спи нощно време, но явно няма проблеми. Няма да има възмездие, тъпите американци винаги си прикриват изтъпленията, с умело формулирани антитерористични и патриотични тези.

18

София

преди 14 години

Американските войници не са хора, а ***! Мечтая за деня, в който светът ще има възможност да ги избива, така както те избиват невинните.

17

присмехулник

преди 14 години

Преди малко спорехме за това, че издирват дъщерята на Садам за куп престъпления вкл и тероризъм Тя при събитията е била малко над 30. Янките обаче и със снимков материал няма кой да ги съди. Впрочем има съд и Свише и той ще свърши своето.

16

ето коментар

преди 14 години

Един ден всичко ще излезе наяве.Цялата истина за безпощадната агресия на мега-машината за масов терор НАТО в Ирак . Агресора САЩ сее омраза и смърт навсякъде по света. Да духа супата онзи *** дупедавец с трабанта дето направи най-голямото предателство срещу Родината като ни набута там където не ни е мастото. Мръсни, долни предатели.

15

Анонимен

преди 14 години

Хаха, тия ламери са толкова спечени, че не могат да различат камера от РПГ и се водят най-добрите военни в света. Аз дори не съм бил в казарма и мога да видя разликата. Да не говорим, че хората просто се шлияеха. Ако бяха цъкали Call of Duty щяха да имат поне някаква подготовка и нямаше да направят тази грешка. Смешници.

14

Димо

преди 14 години

Странджата ,къде си?

13

Бо

преди 14 години

Гадна работа!

12

Анонимен

преди 14 години

що не коментирате бреили ви е много живо

11

Анонимен

преди 14 години

Пфф...

10

Анонимен

преди 14 години

Тъпите американци пак си врат носа и се прават на богове! Писнало ми е от тях!

9

анонимко

преди 14 години

не, с коментар. време е САЩ да разбере, че истинската демокрация не идва нито на щиковете на пехотата, нито по етикетите на американските помощи. Човек трябва сам да израсте за свободата и то за тази свобода, която го устройва.

8

БАЙРЯК-СЛАВЕЙ

преди 14 години

Новия световен ред няма да дойде толкова лесно и без жертви

7

doktora

преди 14 години

mrasni dolni amerikanci

6

dsa

преди 14 години

ENEMY APACHI IN BOUND!amerikancite nikoga nqma da si izdadat horata dori i da sa vinovni