30

Анонимен

преди 2 седмици

Руско- турската война - 2 :)))

29

Луканов

преди 2 седмици

Аз създадох тази демокрация, за да ви унищожа и изпeдepacтя, защото сте неумни и не си струва да живеете.

28

Сълза и смях

преди 2 седмици

Ти си ***, а не "чист българин"

27

Анонимен

преди 2 седмици

до 17, по-добре късно, отколкото никога, ние не можахме да се справим с тях, американците посегнаха на най-милото на пеевски - парите, сега доган застана на пътя му, а той искаше да става премиер, като се надяваше да му свалят санкциите, доган го направи съпредседател, защото американците казаха, че не налагат санкции на партийни лидери, защото е намеса във вътрешните работи, но явно веднъж наложени санкциите никога не падат, те са подписани от американския президент

26

Сата НАТО

преди 2 седмици

Някакъв неизвестен *** с турска фамилия се напъва да скача срещу човвк-легенда... Доган живее там от четвърт век. Досега защо не са му отправили покана да напусне? Аз съм чист българин, но пред перспективата да ме командват Боко и Зеления чорап, предпочитам Доган.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Отиде Росаняца ..да се подпали

24

Сълза и смях

преди 2 седмици

Хаха....Дъртия крадлив резак да отива в Дръндар...или Анадола.

23

До 13

преди 2 седмици

От заглавието се разбира, че ДОГАН Е ИЗРИТАН ОТ ДВАТА САРАЯ. Иначе защо ще искат списък да представят, за да върнат вещите? Горе в заглавието е ключа за бараката.

22

Хаха

преди 2 седмици

Не му се излиза на бай Доган от Росенец. Представете си всяко лято по 3 месеца на морето в палат. Кеф ти уиски за 500 лв бутилката, кеф ти разни ханъми, кеф ти всяква прислуга.

21

Пистолетов

преди 2 седмици

Май-май скоро ще има много отстреляни в името на нашата демокрация. Илия Павлов, Васил Илиев, Димата Руснака, Баретата, Картифа и техните авери, имат нужда от нови попълнения. Въпросът не е дали ще има трепане, а кои ще са следващите. Гледайте театър "България" в ъпдейтван вариант.

20

Дядо от село

преди 2 седмици

Системата изяжда създателят и...И на Пеевски няма да му се размине....

19

Анонимен

преди 2 седмици

Само за секунда се замислете до къде сме стигнали за тези 35 години след 1989 г. Стигнали се до там, че всичко в тази държава зависи от хора като Пеевски и Бойко.Изключително елементарни, ограничени и прости хора.И всички ние седим и гледаме това и няма никой да протестира срещу това положение.

18

До 13

преди 2 седмици

Доган е някъде другаде. Няма го в двата сарая. Ако беше в Росенец щеше да излезе зад розите и да каже МараБа! Разберете, изгонили са го от двата сарая.

17

Също като

преди 2 седмици

вълнуващите сериали излъчвани в един определен часови пояс по БТВ. Радваш се, страдаш и съпреживяваш събитията, заедно с героите им.

16

Крум

преди 2 седмици

Папазов сега се сетил за имота си!?Този бивш министър вони от смрад и корупция....В нормална държава щяха да го"разкъсат"журналисти,следователи, прокуратурата....

15

Анонимен

преди 2 седмици

до 7, Жан Виденов ще се помни, защото не искаше България да бъде разпродадена, а българският народ да бъде диспечер на чужда гара, което Костов извърши след него, а тези от БСП, които създадоха собствени партии за да унищожат БСП сега се връщат за да си осигурят старините - Първанов, който стана президент с благословията на Костов, защото предаде БСП, Добрев като наследник на баща си, същия като Първанов, Румен Петков, Татяна Дончева

14

Анонимен

преди 2 седмици

Ще го принудят да даде нещо и ще му върнат всичко. Сега ще видят "Твърде много се прекали от момчето".

13

Анонимен

преди 2 седмици

Аз настоявам мазниците от ДБ да обяснят на кой изпълняваха поръчка а папазов да обясни как придоби такива имущества и какво получи от доган сигурен съм че не е само наем

12

Анонимен

преди 2 седмици

Доган няма ли да напусне имотите след като стана ясно, че не са негови? Колко пъти още собственикът да го 'покани'?

11

Сметкаджиев

преди 2 седмици

А регистрираните официално Ltd.-та в Companies House, UK чрез подставени лица, офшорните банкови сметки, инвестициите на Уолстрийт, Ню Йорк, закупените в Западна Европа, САЩ и Канада имоти, спонсорираните български вестници на ДПС в чужбина, нерегистрирани никъде и техните издателски офиси, откритите, пъбове и ресторанти на Запад и т.н., и т.н. - кога?