28

Анонимен

преди 1 месец

И защо искат толерантност към хора, които не са допринесли абсолютно нищо към обществото? Точно обратното, извратеняците принизяват култура, образование, подиграват се с другите, а искат същите да ги приемат за равни или за по-висши? Защо не проявим толерантност към клошарите, те по-малко ли се нуждаят от извратеняците и наркоманите? Защо там не проявим милосърдие поне? Защо да проявяваме толерантност към същества и твари, които мразят постиженията на всички останали? Клошарите нямат избор.

27

Майко мила

преди 1 месец

Русия - люлка на християнството била. България като е приела християнството Русия я е нямало на картата като държава. Абе вие тотално изкукахте от всичките тия глупости в интернет.

26

Анонимен

преди 1 месец

2014 година на откриването на Олимпиадата Русия представи стенично "първият бал на Наташа Ростова" със световни звезди като Владимир Василев и Светлана Захарова. А сега ни показват Снуп Доги, Зелка Хайак и гнyсно сборище от извращенци които си връткат гьзовете.

25

Анонимен

преди 1 месец

С извинявай не става. Трябва да им отнемат разрешителните и никога повече да не се занимават с тази дейност. Това ако беше се случило в България МОК щеше да наложи милиони евро глоба на България. Сега с "извинявай, аз няма да правя повече така" ли ще се разминат?

24

До 28

преди 1 месец

Е, бива ли да си толкова елементарен А?! Аман отлицемерни религиозни фанатици, не уважавани правата на милионите атеисти по света . Това е да си свободен в избора си.

23

Фют

преди 1 месец

До 32. Този "християнин " затова ли построи най-голямата джамия в Москва???

22

Анонимен

преди 1 месец

Няма за какво, спрях това грозно прадаване почти в началото. Това беше сигурно най-грозната церемония по отриване на олимпийски игри в историята.

21

Анонимен

преди 1 месец

Между другото, лоената буца в синя рокля, преднамерено наподобяваща синьото наметало на Дева Мария, също се оказа ев-рейка, обратна. Как може европейската столица на културата да падне чак толкова ниско?! И аз няма да гледам олимпедерадата им.

20

Анонимен

преди 1 месец

От много време американските НПОта и агенти за влияние тикат пошли и извратени хора напред, за да се компрометира цялото европейско общество. Американски НПОта подпомагат мигрантите към ЕС, ЛБТМ пропагандата и корумпирани хора на най-високи постове в ЕС - Боко Тиквата, Ла й нен, Лагард, Пеевски и т.н.

19

Верно ли? Съжалявате

преди 1 месец

Пробвайте на закриването нещо подобно за Мохамед и после ще ни карате да крещим по площадите в знак на солидарност Жу суи Пари!Просто знаете, че християнството вече е толкова толерантно и осакатено, че както и да се изгаврите няма да има никакви последствия

18

Анонимен

преди 1 месец

Западняците са тотално изкукали, положението е непоправимо. Не знам, нещо им слагат в храните ли, във водата ли?

17

Не е

преди 1 месец

Необходимо да се извиняват , откриването беше фантастично , за пръв път извън стадион. Оригинално, новаторско и революционно. Социологическите проучвания в световен мащаб показват , че на живо в Париж са гледали 1 милион и 24 милиона в света. 60% одобрение , 40% не одобрение.

16

кругом одни евреи

преди 1 месец

Типичното лицемерие. Грам не съжалявате. Представям си как се подхилквате, докато си взимате чековете от соросовите НПО.

15

Анонимен

преди 1 месец

Вече разлика между игриге и евровизия почти няма.

14

Баба Гица

преди 1 месец

всеки се подиграва с христианската религия, защото обръща и другата буза. Защо нямаше и подигравка с юдеите с плитчиците, да изпушкат театрално някое и друго палестинско детенце? Или някой аллахакбар да си води 75те девственици с него? няма и да видите. Но гейтацци и мис пигита изввратеняци да се кълчат ИМАШЕ в излишък.

13

По същество

преди 1 месец

Да им имам извинението. Не го наричайте извинение. Прочетете какво са казали, там извинение няма.

12

Анонимен

преди 1 месец

Толерантността към кого? Не може да правиш толерантност към едни за сметка на грозни обиди към други, които са 100 пъти повече от първите. Правиш си толерантност като им правиш парад да си покажат цялата извратенящина с кожените каиши, камшици, топки в устата и всякакви други низости присъщи на при митиви и демони. А, защо не проявят толерантност и не позволят на децата си да ползват улиците за тоалетна?

11

Анонимен

преди 1 месец

А що не изобразихте Мохамед?

10

Анонимен

преди 1 месец

До преди години международните спортни федерации забраняваха рекламиране на каквато и да е политическа, религиозна и сексуална ориентация.Какво стана в МОК та решиха да променият това правило?Май е реверанс към изzперкалите франсета, домакини на Олимпиадата.

9

Анонимен

преди 1 месец

Първите олимпийски игри са изглеждали подобно на тези от 2024.