101

хахахахаа

преди 6 месеца

Всяко второ мнение срешу режима в Киев се трие...защо? Нали има свобода на словото?

100

Германец

преди 6 месеца

Зеленият чорапогащник що не излезе да се окъпе в народната любов?

99

Анонимен

преди 6 месеца

Колко трябва да си slaboumen за да тръгнеш срещу 150 млн страна, въоръжена до зъби и най-мощната ядрена сила и да мислиш, че ще победиш и даже да мечтаеш да правиш военен парад в Москва. Колко трябва да си slaboumen да работиш за еврейте, да слушаш геiропейците и да умираш за краварите?

98

Анонимен

преди 6 месеца

За 1 долар в Русия можете да си купите 2 литра дизел. 1 долар = 2 лв. За 1 долар в България не литър дизел, баничка не можеш да купиш

97

Краваророб

преди 6 месеца

Краят на укронацисткия марионетъчен режим наближава. Цвилиш ли коньо? Цвилиш на умрело като всички БГ русофоби

96

Анонимен

преди 6 месеца

Сега единственото спасение за Русия и за всички е техните военни да се осъзнаят и да подкарат танковете срещу Москва, да взривят на джуджето бункера и Русия да тръгне по правия, демократичет път на Полша, Чехия, Унгария. Друг вариант просто нямят!

95

Анонимен

преди 6 месеца

Изданието Die Welt пише: Германия заменя ядрената енергетика с въглища от Колумбия. Вноса на въглища от Колумбия бележи нов рекорд, като от януари до май 2023 г. са внесени около 2.56 млн тона. За цялата 2022 г. са внесени 5.75 млн тона. Какво става със зеления преход? Нали всичко вървеше по план?

94

Галя от посолството

преди 6 месеца

Браво, ще има центрове за вас слуги мои!

93

rambaldievskievich

преди 6 месеца

До Говорит Москва (71): "...красива..." И ехото повтаря: "...сива, сива, сива..."

92

Анонимен

преди 6 месеца

Поне да се заселват хубави украинки, то само некакви 100 кила хипопотами :)))

91

До 72

преди 6 месеца

До Анонимен "В Русия за 1 година газифицираха над 500 населени места" Притеснявам се да попитам колко външни нужника ги превърнаха във вътрешни и колко още места са останали негазифицирани. За последното ще ти подскажа - все още 40% от жилищата не са газифицирани. Долу-горе и вънщните тоалетни са толкова.

90

Краварски к0пт0р

преди 6 месеца

Нашите русофоби така са налапали американския ботуш, че не го пускат. Вкуснен ли е американския ботуш, а бе русофоби? Какво ви дадоха краварите освен един мирижлив ботуш?

89

ПОСЛЕДНО

преди 6 месеца

СТОТИЦИ или ДЕСЕТКИ СЕ СЪБРАХА ?

88

анонимен

преди 6 месеца

и ква файда?...кебапчета има ли поне?

87

Закривай окрайна!

преди 6 месеца

Вън наглите окраинци!

86

Коста Мутрофанов

преди 6 месеца

Укрите да мачкат мечкарите!

85

Германец

преди 6 месеца

Браво :)

84

Анонимен

преди 6 месеца

Местните русофоби да заберат 200-те хиляди дезертирали укронацисти туристи у нас и всички дружно към окопите на Донбас!!! Вън murviiiii!

83

Анонимен

преди 6 месеца

Подкрепяш един антихрист, който убива православни, така че е очевидно от кои си.

82

Чучхе

преди 6 месеца

"Изостаналата" социалистическа Корея (КНДР) произвежда ракети и всякакви високи технологии. Населението на Корея расте, докато Бг е в демографска катастрофа. Потърсете в Гугъл напишете "Пхенян", вижте облика на града. Сф прилича на разбита, изостанала кл0ака в сравнение с Пхенян. Корея е само една, защото южната част е п0робена от кравария отдавна, точно като Бг сега. Време е за освобождение от Zападното Zл0! Слава на Чучхе, долу западните т0талитарни режими!!!