36

Викторийка да иде

преди 4 месеца

Ако видите тази жена(В.Нюланд)във вашата страна, гражданската война е на път да избухне". Примери за изминалата година са посещенията й в Судан, Еквадор, Нигер и Пакистан, завършили с началото на размирици. Между другото, Нюланд беше в Турция миналата седмица... Видите ли я в нашата страна, това означава начало на размирици най-малко(за вас иде реч русофобиииии).

35

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е възрастен и има проблеми с тестостерона

34

Българин

преди 4 месеца

Неолибepacтите полОдИАват :D

33

Рояци дронове

преди 4 месеца

Мощна атака срещу пристанища близо до румънската граница:рояци дронове атакуват Рени и Измаил.Рояци атакуващи дронове поразяват цели в района на Рени и Измаил в Одеска област от няколко часа.Все повече атакуващи дронове продължават да идват от морето. "пишат,че има и силна ЕКСПЛОЗИЯ в Орловка + нови цели идват от морето,траекторията е същата...Исмаил/Рени оставаме в убежищата!" - трансфер на местни ресурси."Измаил,групи БПЛА(3-5бр)все още се насочват към вас,останалите(също около 3-5бр)летят към Рени/Орловка.""Измаил е под удари.Все още летят(5 км,20 км и 40 км).Има и прилитане в Болград."

32

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 26. Е няма да сме ние. Вместо да ни карат да ходим да ни избиват чак в Украйна, тука на место е по-добре да пръснем главите на тия дето ще ни карат пък ако оживеем оживеем. Все едно и също дали там дали тука.

31

Магарефф ще помогне

преди 4 месеца

Бай Дрън каза: Имам голямо доверие в Магарефф защото той докато е протестирал изтропвайки се миналата година пред паметника на Съветската армия по време на хей парада, е бил насилствено обладан 10тина пъти от лгбт активисти. Така той на дело се е доказал като атлантик и въплътил нашите евроатлант ценности !!! Не е пожалел и задните си части в името на нашите ценности !!!

30

Снощи пих

преди 4 месеца

Снощи пих водка Вставай Донбас със малък сребарен танк вътре в нея.Прати ми е един бесарабски Българин от Донбас .

29

Анонимен

преди 4 месеца

Хахахаххахахах! Наркоманът в Киев не е доволен!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Той ги заплашва с ядрени оръжия, съответно янките ще отвърнат с това и бай бай свят :)))

27

Анонимен

преди 4 месеца

Въздушно-космическите сили на Русия нанасят въздушни удари по Сумска област за втори път за една седмица, днес около 7 управляеми бомби бяха изстреляни по цели в Николаевка, Юнаковка и Хотинка, сред унищожените обекти са складове и предприятие. По-рано ВКС на Русия практически не нанасяха удари по този граничещ с Русия район от страх да не попаднат под атака на системата за противовъздушна отбрана Patriot. Може би нещо се е променило.ч

26

Киев

преди 4 месеца

Ще влезне в ЕС и НАТО и тогава ще може да обстрелва свободно по г.н0.ми.те които се заселиха в източната част

25

Анонимен

преди 4 месеца

а сега се сетете между кого е войната- и като се свършат украинсските промити мозъци кои ще са наред

24

Анонимен

преди 4 месеца

Тя Авдеева вече падна! Светете часовника!

23

Анонимен

преди 4 месеца

Авдеевка щеше да падне със или без американска намеса. Американската вина е за планината от трупове вследствие от това, че САЩ удължиха украинската агония финансирайки войната.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Те укрите защитават авдеевка за да печелят време да изградят други отбранителни линии.На западняците изобщо не им дреме колко хора умират.

21

Анонимен

преди 4 месеца

До Сержант Гацов. Стига гледа фантастика че си се чалдисал. Цел ден си сменяш никовете и драскаш слабоумни небивалици.

20

Zелен Наркоман

преди 4 месеца

САЩ веднага да изпраща поне 20 милиарда долара на сметката ми ... или Авдиевка ще падне . И Обеднения Запад да не се ослушват. И от тях още 20 милиарда ... айде , от мен да мине в евро да е .

19

Анонимен

преди 4 месеца

До 9Ах, забравих, укрохунтата ще загуби възможноста евтино да обстрелва Донецк)))Кой те излъга, че не могат да го обстрелват и от 5-10км.по-далече?Освен това в самият град Авдеевка няма артилерия.

18

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Еми Укрите що слушат Американците. Те са си такива. И тяхната гибел ще видим някой ден но ще е по нататъка. А вашата гибел нека бъде пример за всички дръзнали да слушат или да се подчиняват на САЩ. Никаква милост не трябва да има за вас за да останете в осторията като паметник на Американската свин.щина !

17

Анонимен

преди 4 месеца

Америка се е заела да бъде световен полицай, да си трупат негативите от това нещо :))) Правят се на мъже в Йемен и Ирак, обаче стане ли въпрос за Раша се правят на госпожици, но все пак разбирам ядрената заплаха от страна на Путин :)))