62

Анонимен

преди 4 месеца

"Ако видите тази жена(В.Нюланд)във вашата страна, гражданската война е на път да избухне". Примери за изминалата година са посещенията й в Судан, Еквадор, Нигер и Пакистан, завършили с началото на размирици. Между другото, Нюланд беше в Турция миналата седмица... Видите ли я в нашата страна, това означава начало на размирици най-малко(за вас иде реч русофобиииии).

61

Анонимен

преди 4 месеца

Нас ни изоставиха, на украинците няма. Не разбирам русофобите. Можете да мразите Русия, но защо трябва да жертваме България заради вашата омраза? Айде малко разум.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Първия батальон за Украйна ще бъде съставен от русофили, те нали се имат с руснаците и ще ги вкарат в капана.

59

Анонимен

преди 4 месеца

В Библията е написано - "По делата ще ги познаеш". Как нито един от военнолюбците в България не замина на фронта за да даде личен пример?

58

Анонимен

преди 4 месеца

В мрежите се обсъжда проклятието на Зеленски - тези, които се здрависват с него, са диагностицирани с рак. Кралят на Великобритания, който се ръкува с него, е диагностициран с рак. А шефът на Пентагона, който преди това се срещна със Зеленски, също се разболя от рак на простатата и беше опериран по спешност.

57

наблюдател

преди 4 месеца

Еми да хваща пушката и да отива на фронта, като се е загрижил толкова. Ама то да трошиш народна пара е най - лесно. Може да си дари заплатата на Украйна, ама надали.

56

Алекс

преди 4 месеца

Цивилизованите държави и в частост България няма да изоставят Украйна сама в борбата и с варварския нашественик.Поздравления за това изказване.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Варгонзо: ВС на РФ напреднаха по магистрала М-30 в района на Первомайски, но не и в Тоненкое и Северное (селище западно от Авдеевка). В югоизточните покрайнини на самия град се водят ожесточени битки. Но на североизток има тактически пробив на ВС на РФ. Руснаците вече могат да атакуват коксовия завод от две посоки. Опитите за настъпление при Степное (да не се бърка с едноименните пунктове в Запорожие и Угледарско направление) не донесоха успех на ВС на Рф. ВСУ успяха да си върнат редица позиции от подконтролната им Новобахмутовка(едноименно селище на изток зад руските въоръжени сили).

54

БРАВО!

преди 4 месеца

ЕДИН ОТ МАЛКОТО ДОСТОЙНИ ГЕРБАДЖИИ

53

Анонимен

преди 4 месеца

Варгонзо: В запорожско направление - нов удар на ВС на РФ западно от село Работино с артилерийска поддръжка. Без успех. Под удари на ВСУ са Каменское, Мала Токмачка, Чаровное и Красное. ВС на РФ действат по - Копани, Новопрокоповка и Вербовое. В сектор Угледар - атака на руски войски северно от Приютное. Този път няма напредък. Обстрелват се украински позиции в Полтавка и Угледар. Съответно руски в Заветное Желание и Новодонецк. На Донецкия фронт ВС на РФ щурмуваха Новомихайловка от югоизток и североизток, както и Георгиевка. Без успех.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Варгонзо: В направление Херсон-Крим ВС на РФ атакуваха украински позиции в Кринки след артилерийски обстрел. Без промяна. Победоносните доклади на някои военни кореспонденти, че украинските морски пехотинци мислят само как да се върнат на десния бряг, не отговарят на действителността. Все още обаче няма особени перспективи и за двете воюващи страни в тази област. ВС на РФ нанесоха удари по ВСУ в Днипро, Херсон, Даревка, Токаревка, Тягинка и Лвов. Украинската артилерия е работила срещу руските войски в Гола Пристан, Альошки, Казашки лагери и Корсунка.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Какво чакаш - тръгвай като доброволец за украйна, вземи децата си и роднините си и никога не се връщайте в България. На никого няма да липсвате.

50

Анонимен

преди 4 месеца

До Жалко е. Ти само като го видиш на картинката и трябва да ти е ясно, че не може да изрази абсолютно нищо. Запаметил е няакави изречения и ги е изпелтечил пред украинците. И не знам защо всички "държавни мъже" ходят брадясали кат бхаратци да на излагат. Те не уважават нито нас нито тия, които посеяават. Не случайни в САЩ са им отказали срещите. Все едно да се срещат с контейнермани. Не е приятно.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Росен може да ги оставят направо там. Няма да липсва на никой.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Украинският танцьор и телевизионен водещ Владислав Яма напусна "краина", след като получи повиквателна за военна служба. Добирайки се до границата, Владик на място си купи свободата за 6000 долара. "Патриотът" вече е в САЩ!

47

Казали са го

преди 4 месеца

Франсиско Гойя: Сънят на разума ражда чудовища.

46

Чуждопоклонници/Служ

преди 4 месеца

Как си мечтая,някога български политик да каже и изпълни това към народа си-БЪЛГАРСКИЯТ!!!Еле като този на снимката,който иначе за гордост или срам е родственик на Капитан Петко Войвода!

45

Жалко е

преди 4 месеца

И какво им е казал всъщност: Продължавайте войната до последният украинец. Чак и възхищение изразил. Да беше ги призовал да преговарят за мир. Ако е искал да помогне на украинският народ, това е трябвало да направи.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Имаме армия луди в София, която иска да види Бандер. Да им дадем тази възможност. После ще им дигнем един паметник - паметник на глупостта да се помни.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Кои сме тези ние? Уточнете, моля. Аз не живея в Украйна. Всичко украинско ми е чуждо и единственият ми допир с украинците беше преди 10 години, когато се оказах с една украинка в компанията в една пицария. Не помня кой я домъкна, но поръчваше като луда. Накрая се изнесе без да плати. Едва събрахме пари да и покрием сметката. Незабравимо беше.