17

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да разбера извратеното мислене на русофилите. Защо винаги пращат тези които не са съгласни с тях да се бият на страната на Украйна? Нека те да вървят при путиновите главорези и хич да не се връщат в България!

16

до 7

преди 4 месеца

как е контраофанзивата, с'мешник хахахахахахаха

15

до 7

преди 4 месеца

как е контраофанзивата, *** хахахахахахаха

14

българина

преди 4 месеца

а ако израел смачка палестинците, това добре ли е за европа? трите смешни американски подела, балтийските балхи, нямат нужда от правителство, посланика от Посолството е достатъчен.

13

Z

преди 4 месеца

Когато Европа води война чрез проксито си Украйна е нормално да завърши зле. Русия няма да забрави жертвите, които е дала и ще трябва някой да плати цената на войната и агресивната политика срещу Москва. Много хора забравят, че Москва не вярва на сълзи и ще има хора, за които белене и слънчев бряг ще им се стори като зелено училище в сравнение с това какво ги чака

12

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС и САЩ отрязаха Украйна с милиарди и оръжия ,ракаше стига лъжи какво щело да стане наивник

11

Аз съм германец

преди 4 месеца

От стар нацистки род на картечари

10

Анонимен

преди 4 месеца

Една вэрхушка ще трябва да се обяснява на европейските граждани, защо е искала война

9

да да

преди 4 месеца

Литва са си нАц,ита кво да каже тва брадато на,ци

8

Изклатен демократ

преди 4 месеца

Как върви контранастъплението на зеленото шмъркало ?

7

Краси Петрофф

преди 4 месеца

Май и на вас литовците ви се яде бой от мечката - как си представяте изобщо украйнините да победят Русия, която има ядрени оръжия ?!?!! Явно еврогеиската пеерастия се е вплела и във вашите мозъки, както и у нас !

6

Анонимен

преди 4 месеца

И тези са сърбали попарата на ***. Кремълските фашисти няма да посмеят да посегнат на Литва, но Молдова ще го отнесе. И току виж цъфнали в задунайска България. Общата Мая ще ги посрещне с цветя и рози. И м*о*ча ще възстановят в кратки срокове!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Добро утро русофили как сте почвайте с опорите тоалетната хартия бананите контранастъплението хутите иран хамас северна корея фалита на долара приятен и доходоносен ден

4

Бай Дрън

преди 4 месеца

Не, ще завърши зле за вас, не за Европа. Ако Русия победи, в България има достатъчно умни хора, които в момента не са на власт и които ще дръпнат държавата ни напред, далеч от колонизаторското минало! Германия също ще си отдъхне и ще почне мирно икономическо сътрудничество с Русия. Проблемът е, че днешните сросаидски елити ще загинат. В Европа има достатъчно мислещи хора, за да не оставят държавите си да умрат.

3

масажиста

преди 4 месеца

погледни го на снимката само тоа жендер Евро тротинетков капацитет с кеф да го омааш с дъската, ама таа с пероните по гърбо.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Ми тоя ако вярва какво плещи, защо не е в Украйна да воюва!?

1

Анонимен

преди 4 месеца

чао чао