49

това със заличаванет

преди 11 месеца

До Анонимен; това със заличаването нещо се затегна .... да не стане чиффутите да бъдат заличени, щото този път САЩ няма да се бият за вас

48

Анонимен

преди 11 месеца

Няма никакъв голям провал в разузнаването на израел! Тази атака срещу израелци е перфектният повод за окончателна саморазправа с палестинците и заличаването на ивицата газа, поредният кървав фарс, подготвен от ционистите от израел и сащ, в синхрон. Навремето щатите така действаха на 11.09.за да оправдаят действията си в близкия изток

47

Има

преди 11 месеца

До Нещо за Украйна; Зельо вече вижда в бинокала си кулите на Москва

46

Анонимен

преди 11 месеца

До ЕДИН До преди малко разправяше как им влизали в къщите да живеят в тях, а сега с бетонпомпата ... Решете какви опорки ще пишете и се придържайте към тях. Впрочем, какво ще постигнат, ако напълнят една къща с бетон, и защо въобще ще го правят? Поне мислете малко ....

45

888

преди 11 месеца

Дано Израел спре ордите от ***, както едно време ги спря хан Тервел

44

Анонимен

преди 11 месеца

То в Газа няма невинни, поне мъже.

43

Нещо за Украйна

преди 11 месеца

няма ли да има тая сутрин?

42

Верно ли?

преди 11 месеца

До Анонимен 38 "и нямащи общо с нападението хора" В Газа само мирен народ, деге. Да се чуди човек откъде се взеха хиляди въоръжени терористи и хиляди изстреляни ракети едновременно, прокопани тунели из цялат ивица газа, и информатори навскяъде. Ааааа, казваш, те тях не ги познават ли?

41

Анонимен

преди 11 месеца

35 до вчера писа опорки че същят е евреин и го командва израел. Сега опорките наобратно що тъй? Сорос пак на грешното място си е хвърлял парите по пияни мистици космонавти. Жалка история сте грантаджите.

40

ЕДИН

преди 11 месеца

Имам информация от човек който е работил в Израел. Той лично след войници наемници, които с оръжие гонят палестинци от домовете им, със камион бетон помпа е пълнил къщите със бетон.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Не човешко е да убиваш беззащитни хора като тези който са били на музикалният фестивал...трепали са ги като патки на гюме...Каква да е присъдата за такива ***...Два метра под земята...

38

Сега

преди 11 месеца

ще се активират най-вероятно всички спящи терористични джихадистки клетки по света, и най-вече в Европа. Лошо!

37

Анонимен

преди 11 месеца

По никакъв начин не одобрявам атаката на Хамас, но като говорим за зверове, да попитам: 1 - как ще се определят израелците, които с армия изселват палестински граждани от собствените им домове? 2- как ще се определят въздушните удари по Газа, които в 90% са по цивилни и нямащи общо с нападението хора?

36

дипломатичен тон

преди 11 месеца

се учи . Боиците на мисия изпълняват задачи . редно е ЕС да помогне с дипломация . Там всеки тръгва да мъсти за някой . убиваш палестинчета по усмихнати протести 30 години , а мир налагаш със сила и крадене и санкции . ердоган се изказва точно . корупцията е много важна в управлението . нещо пречи да се изчистят нещата . гласност и прозрачност ще допринесат .

35

Анонимен

преди 11 месеца

Тъй де то за евреите всички други са гои сигурно затова навсякъде много ги обичат.

34

пияница мистик

преди 11 месеца

Аз още като прочетох за нападението срещу Израел и веднага разбрах кой помага на Хамас и коя е тази трета страна :))) Няма начин тази терористична организация да разполага с такова огромно количество ракети и някой да не им е подсказал как да направят тактическия удар. Това е един дядо - миролюбец и освободител, православен християнин и славянин, който незнайно защо всичките му приятели са мюсюлмани. Аятоласите на Иран, Вожда на Чечня, терористите от Хамас и атеистите от Северна Корея :)))

33

1:20

преди 11 месеца

Свещената пропорция в такива случаи. Господ да им е на помощ на чалмосаните.

32

Анонимен Алкохолик

преди 11 месеца

Защо всички руски продажни тролейбуси винаги подкрепят мюсюлманите, а се пишат за християни? Когато палестинците си продава ха земите и вземаха златото им беше добре, но сега реват. Колкото и да пискате сега ивицата газа ще бъде изравнена. Жалко, че онези няма да пуснат деца и жени да излязат от там за да покажат жертви после.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Мислеща, пък вярва на предсказания, ясно ми е колко си мислеща.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Те по принцип никой етнос освен техния не е човешко същество. Те по принцип се смятат за богоизбрана нация, която трябва да властва и управлява човечеството. Те по принцип ще бъдат тези, които ще започнат третата световна война и ще сложат край на човешката цивилизация на Земята. После Хитлер бил чудовище!