21

до 22

преди 8 месеца

Има разликата е ГМО и отрова в почвата от войната

20

Радиактивен

преди 8 месеца

Ъхъ, на борсата в Чикаго листват украиското зърно като качествено, българското го няма! Защото е фуражно.

19

Анонимен

преди 8 месеца

До6. Не е така. Разлика от украинско жито и българско няма. Но как да разбереш като нямаш информация. Тези арендатори са същите който протестират и при Б. Борисов 2012г. И до днес. Това е касата на БСП, ГЕРП, ДПС. Това са лакейте на вечната ЦЕНТРАЛТА ВЛАСТ. Лакома и гладна. Тези създават корупцията от полето до масата.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Защо да прецакваме украинските земеделци, като можем да прецакеме собствените? Незабавна оставка! Ха на бас, че цените по магазините ще си останат същите, а някой по пътя ще се нагуши. Защо им го позволяваме?

17

Спокоен

преди 8 месеца

Простете, какво означава "блокиране на главни пътища"? За да пътувам по този път с десетилетия съм плащал данъци, винетки и такси. Впрочем, с десетилетия съм плащал заплатите, осигуровките, придобивките и ранните пенсии на полиция и жандармерия. Въпросът сега е - дали е имало смисъл да плащам всичко това.

16

Какви земеделци?!

преди 8 месеца

Това са крупни земевладелци, които изкупиха на безценица българската земя, изнасят житото хубавото в чужбина, тука хората им дават трето качество!!!Колко струва един трактор бе?!

15

Анонимен

преди 8 месеца

Ако обаче цените в магазините не паднат, правителството ще си подаде ли оставката? Кауфланд, Билла и сие на по-евтино ли ще продават? Някой ще има ли смелостта да провери?

14

Анонимен 11

преди 8 месеца

Не само земеделците,а българския народ трябва да излезе,на улицата,и да си защити здравето,не може шепа така наречени "политиците "да си играят,със здравето на един цял народ.

13

Браво

преди 8 месеца

С вас сме не на канцерогенните украински продукти които неслучайно - ес забраниДа си ги ядьт мутрите

12

КуКлус

преди 8 месеца

Абре тука гледам има хора дето са на мнение че земеделците спят и стават милионери ...като депутатите демек .....Ами защо дремете из София и работите каквото и да е ами не станете земеделци-депутати ? Земеделец всеки може да стане .....спиш си ....ядеш си пиеш си и вземаш бол пара ?

11

ХХХ

преди 8 месеца

Като искаме евтино зърно нека го вкараме от Русия !? Или не е работата в цената на зърното ами работата е от коя страна идва ! САЩ ни забраниха да търгуваме с Русия ...ами нека САЩ да купят зърното от Русия и да го препродадат на ЕС ! Те така или иначе си търгуват свободно с руснаците ....

10

А

преди 8 месеца

Така е като някой свикне с огромно количество лесно спечелени пари.

9

МАЙБАХ

преди 8 месеца

Ще ви води майбах с руски номера! :)))

8

Анонимен

преди 8 месеца

Народа се надига срещу мутро диктатурата

7

АнонимеН

преди 8 месеца

МЯСТОТО ОТ КЪДЕТО НЕТРЯБВА ДА СЕ КУПУВАТ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ Е РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЯТО НЕ СПАЗВА НИКАКВИ НОРМИ И СТОКАТА И НАЙ-ВЕРОЯТНО Е КАРЦИНОГЕННА!

6

Свобода

преди 8 месеца

Нито крачка назад, най-важен е българският народ, не зърнената мафия!

5

ХХХ

преди 8 месеца

От Украйна зърното освен че е тъпкано с ГМО и какви ли не отрови , ами и не е за консумация от човека ...то си е фураж за животни ! Как може да излиза каквото и да било производство от държава която от скоро дори ползва снаряди с обеднен уран ....от солидарност дайте да си жертваме здравето а ?

4

Факт

преди 8 месеца

реме е полицията най-сетне да си свърши работата за която им се плаща от моя джоб, а не да остави някакви милионери да изнудват цялата държава, щото искат да си продават зърното скъпо - и няма да блокират нищо.

3

АнонимеН

преди 8 месеца

НАРИЧА СЕ СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ !!! АКО МЛЯКОТО В ИСПАНИЯ Е 2 ПЪТИ ПО ЕВТИНО И МОЖЕ ДА ГО КУПУВАМЕ ОТ ТАМ ЩЕ ЗАТВОРИМ ВСИЧКИ КРАВЕФЕРМИ ТУК АКО ТРЯБВА! И ТОЧКА ПО ВЪПРОСА ИЛИ ЩЕ СЕ ОГРАНИЧИ СПЕКУЛАТА! НЕМОЖЕ В ИСПАНИЯ МЛЯКОТО ДА Е В МАГАЗИНА 1 ЕВРО А ТУК ДА Е 2 ЕВРО И МЛЕКАРИТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ! НЯКОЙ ЛЪЖЕ ТОВА Е!

2

Qwerty

преди 8 месеца

Разбирам ги земеделците... лапат помощи от държавата, смучат пари от еврофондовете, обаче сега няма да могат да спекулират с цената на зърното и да генерират допълнително свръхпечалби и им е малко кофти...