79

Христо Христов

преди 1 година

До ПроСоТо Другарю, обещал си ми да ме водиш на твоя терен дето е в храстите до гарата в Пазарджик да ми показваш стари броеве на "Работническо дело" и после да ти прошнуровам марксисткото дупенце.

78

ИТтата обраха народа

преди 1 година

Един програмист взема средно 7хил лева. Но не работи а си щрака на компютъра. Ще има бедни докато програмистите не се обложат с допълнително данъци.

77

Анонимен

преди 1 година

До 69.Бедните в САЩ, живеещи "paycheck-to-paycheck" могат да карат 5-годишна Тойота Камри и да напълнят целия багажник с groceries./Стига пиши глyпoсtи бе .Провери статистиките на правителството.Не е тая Америка която беше.Федералната заплата е 7.25$,като на места дори е и 5$ минималната заплата.Колите станаха скъпи ,жилищата станаха скъпи.А дохода в САЩ не се е променил от 2018 до сега и си стой на 56 хиляди на глава от населението.

76

Анонимен

преди 1 година

До Хмм...Малка част от хората реално мизерстват.Повечето хора живеят бедно но имат храна, дрехи и покрив над главите си. Ако хората имат родени 10 деца то е много ясно че с минимална заплата няма как да ги издържат.

75

Анонимен

преди 1 година

До 52.всичко останало в САЩ е по-евтино от тук.//Боже Господи ,ти сериозен ли си бе ??Двустаен апартамент в Лос Анджелис е в порядъка на 900 хиляди до 1 милион.Трябват ти 200 хиляди за първоначална вноска.Всякакъв вид услуги в САЩ струва по скъпо .Ремонт ,фризьор,масаж .Да не говорим за зъболекар.Операция дори може да струва 300-400К и да имаш застраховка сам си плащаш 20% от цената която е 60-80К.Университета е 200 хиляди за 4 години.Пишеш неща за,които нищо не знаеш

74

Анонимен

преди 1 година

75% от семействата на работещите в България не могат да поемат ежемесечните разходи ---------------- така е щото цял живот са пълнили гушите на разни синдикалисти.

73

Анонимен

преди 1 година

Къде това? В Малави? В България всички имат жилища и коли и последни модели телефони. Също са по заведенията нон стоп. Също са в Гърция петък, събота и неделя. Какво бръщолеви тая дърта кукумявка.

72

Казанджиев

преди 1 година

Бих казал че 75% не знаят да живеят разумно и да си правят добре сметката. Демек искат да се простират нашироко, без да са полижили усилия за това. При соца беше същото че и по зле - МРЗ 120лв , по официялен курс 120$, по неофициален курс - 30$. С тези пари какво да купиш по напред?

71

Мико Зайков

преди 1 година

75% от българските мъже са с паламарки 25 см+. Думите на зайкова са толкова верни, колкото и моите. Source - trust me bro.

70

Анонимен

преди 1 година

До ПЕНСИОНЕР до 58Всеки иска достойно заплащане.

69

...

преди 1 година

До 67:Да ти го начукам в устата

68

Анонимен

преди 1 година

Бедните в САЩ, живеещи "paycheck-to-paycheck" могат да карат 5-годишна Тойота Камри и да напълнят целия багажник с groceries, докато вкъщи се размазват пред Нетфликса и Ексбокса. Богатите (upper-middle class) - лекари, адвокати, инженери, програмисти живеят в други квартали, общуват само със себеподобни и не е рядкост да изкарват над милион на година.

67

Анонимен

преди 1 година

Докато хората имат един източник на доходи ще е така.

66

Анонимен

преди 1 година

Тия 72% които не могат да свързват двата края им предлагам за да бъдат щастливи и да свързват двата края да направят следното" Да си свържат задната прашка с предната прашка и всичко ще им се оправи!

65

чети внимателно

преди 1 година

21-ви век е века на Азия. Толкоз!

64

Хахахаха

преди 1 година

Като четеш коментарите - леле, тука е направо милионерски клуб. Хубаво е, че има евтин интернет, нали? Така всеки може да сподели своите мечти, обсесии и други патологии.

63

ПЕНСИОНЕР до 58

преди 1 година

Аз също работя , затова търся ратай .Но никой не иска да е слуга - всеки иска пари без работа .

62

?

преди 1 година

Къде е тази официална статистика на която се бабата се позовава? Защото познавам хора, които по договор са на минималната, но на месец получават по 3500 лева чисто. Двамата са сервитьори и си гледат семейството със 7 хиляди чист месечен доход.

61

Старата ми шапка

преди 1 година

Аз вярвам на видяното, а не на написаното. На КППтата - задръствания, на летищата - опашки, в моловете и магазините - гмеч, за нови автомобили има списъци с чакащи, заведенията - пръскат се в работен ден в работно време, депозитите на домакинствата са 74 млрд. лева, в малки областни градове няма нощувки за под 150 лв, за празниците всичко е пълно и резервирано с месеци назад, 90% имат собствен имот и т.н. Приказките за бедния българин отдавна съвршиха.

60

Black River

преди 1 година

И защото едва свързват двата края, куцо, кьораво и сакато е с личен автомобил - което означава гориво!!! - а за пушенето да не говорим.