67

до Хахахпа

преди 11 месеца

Турската армия може да напляска ушанките когато поиска - Така е, щом ти казваш е така. Сега гледай султан Ердоган да не реши да напляска българската армия и да си прибере вилаета. тогава и американците нема да ти помогнат.

66

Анонимен

преди 11 месеца

Ако, писателката! От къде разбра, че Русия е гневна на Турция? То видя ли? Има ли официално изявление или ей, така си развърза въображението да го напишеш, че чак си счупи маникюра на двата пръста, с които пишеш? Айде без фантастика, моля!

65

ВСЕКИ КОЙТО

преди 11 месеца

СЕ Е ХВАНАЛ С ЛУКАВИТЕ ТУРЦИ, Е БИЛ ВАЛАТ

64

Анонимен

преди 11 месеца

Дааа ама урка има голема xypка!

63

Анонимен

преди 11 месеца

"Хахах, Зельо скоро ще си прибере и Мариупол, не се притеснявай."............Хахахах изобщо не съм се притеснил. Взел съм си пуканките и чакам "освобождаването" да започне. Как върви контранастъплението?

62

До 83

преди 11 месеца

За сметка на това турците винаги са били приятели на булгарите нали... Те за това са имали 500 години присъствие нали??? хахахах Може ли да си толкова утрепан

61

Анонимен

преди 11 месеца

Бой до последната урка :)))

60

до Дон Кихот

преди 11 месеца

Защо си мислиш, че на Путин му трябват? Той ги размени преди месеци срещу освобождаването на Медведчук.

59

Анонимен

преди 11 месеца

На руски на ТИТАНИК му викат МОСКВЪ! А?

58

Хахахпа

преди 11 месеца

Кеф. Добре ги изпълзяла Ердоган. И им обърна гръб. Пука му на него. Турската армия може да напляска ушанките когато поиска. Сега е ред на Китай и най голямата държава ще бъде разделена на малки държавички. Както е редно

57

Дон Кикот

преди 11 месеца

Путлерчето е бясно и вдигнал кръвно :)

56

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците ги размениха тези петимата и си прибраха и Медведчук и Мариупол. Зельо си прибра "героите".

55

Аве

преди 11 месеца

Феновете на САЩ,как го мислите....изведнъж ще изчезне най-голямата по територия държава в света ли? Някак ще изчезне една четвърта от земята, за да е кеф на дрипав форумец. Светът се ръководи от интереси. Путин ясно го каза, че д невъзможен еднополюсен свят и е факт. Както в този форум има различни мнения, така е в цял свят. Мъж и жена не са на едно мнение, какво остава цял свят. Ако нещата са опрели чак до там ще се мре и ще има 3СВ, за да има и катарзис. За това трябват преговори.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Хахах, копейки, не знам дали наистина някога сте вярвали че Турция е на ваша страна?!? Каквито и търкания да имат с американците, САЩ са далече, а вие сте им вековен враг и ясно изразена опасност! Ако вашето джудже сгафи да разпали голяма война, турците са първите които ще му начупят канчето

53

Анонимен

преди 11 месеца

Уговорката между Русия и Турция е защитниците на Азовстал да бъдат предадени на Украйна след края на войната. Войната е към края си затова уговорката е изпълнена.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Пращайте ги да защитават канализациите на следващия град.

51

Гай Баньо

преди 11 месеца

То от *** пищови не може да се очаква нищо друго, но не е голема беда. Както защитиха Мариопол, така ще защитят и останалата окраина!!

50

дообрее

преди 11 месеца

България е много близо до Русия и в двора на Турция. Айде да не се перчим нито на едните, нито на другите. Защото договорят ли се да ни затрият ще чакате помощ само от Бог. Вашите англосакци НИКОГА не са ни искали на картата. Четете я тая история и не слушайте мисирките от телевизора. А Украйна се води по акълите на англичаните и янкити сега си плаща. Гледайте ние да не станем като тях. Янките няма да ни пожалят.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Ердоган като турчин без пазарлъци нищо не е дал. Възможно е да е казал: "Нямам оръжие за даване, а да не те изпращам с празни ръце-вземи си нациститe с пречупени те кръстове, че много гърла храня.Да ти са на берекет!Те струват повече от 500 касетъчни бомби, които ти изпраща БайДън!" Плеснали с ръце и се прегърнали Зе"Лю и Фе"са. Зеленски си натоварил стоката, а Ердоган се обадил на Путин: "Брат, дадох му 5 мишени, да ми се мащa от главата този просяк.Аджеба и в НАТО не го искат-подпусах за т"ва"

48

Анонимен

преди 11 месеца

Значи войната за Турция е свършила! ------- Украйна обявявала ли е война на Русия? Русия обявявала ли е война на Украйна? И двата въпроса имат един отговор НЕ... Война няма и Турците знаят това. :)