124

Шебек

преди 1 година

Четвърто резултатите от матурите на каква заплата отговарят, и по точно като го питаш какво можеш те гледа и вика е ама аз под 4к работа не почвам. Няма покритие подобни заплати са обвързани с резултатите.....и време. Това е колкото вярна но и също толкова провокативна статия. Нека не се лъжем 2.5-3к е Реалната за бг заплата към момента.

123

Анонимен

преди 1 година

Да пише един работодател който ще даде тия 4к заплати идвам веднага в София))

122

Анонимен

преди 1 година

Ако правя 400 000 печалба , що да не му дам на момчето 4000. Това е сметката ми като бизнесмен. Другото е благотворителност и дейности свързани с ООН.

121

Анонимен

преди 1 година

Синът ми е бръснар-фризьор (работи сам в едно ателие) и изкарва около 4 бона, но се скъсва от работа...

120

ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен ИТ почват с 5к. Ако си добър, след 6 ,месеца вече си на 8к" - След годна 16к, след 2 години 32к и т.н.т...... след 5 години 80к ... след 7години - 260к ..... а ако имаш над 10 години стаж , направо ти дават 1 милион ... евро на месец . ***. А ти помисли друго. Чуждите компании са дошли в БГ само защото ПЛАЩАТ ПО-МАЛКО на местните АйТи-та от колкото в тяхната страна . МНОГО по-малко. И недей да пропускаш подробноста че НЕ ВСИЧКИ в ITкомпанията вземат големи заплати.

119

Адвокат

преди 1 година

Аз имам среден доход от 6-7 хиляди лева месечно. Много клиенти за лъжене. И така.

118

Анонимен

преди 1 година

В Г заплата от 4000 лв се равнява на такава от 20 000 долара в Сащ. Като покупателна способност.

117

Анонимен

преди 1 година

Всеки който не е русофил ги взима тия пари че и нагоре

116

Пешев

преди 1 година

това е някаква партенка. никой не го знае този за коя фирма работи. то икономика почти няма, а те си фантазирали ''младите'' за високи заплати. ха ха ха.

115

Анонимен

преди 1 година

"Яд ли ви е, че програмистите сме по 0.4 души на работно място и фрийлансваме на 3 места и изкарваме над половин милион годишно" - еш па тоя, пак си е отвил краката...

114

Анонимен

преди 1 година

За 2к заплата много им се виждат.. става въпрос за работа в ит индустрията в София.. кой ще ги даде тия 4к заплата? Аз съм първият който ще кандидатствам за тая работа..

113

Анонимен

преди 1 година

Навремето 2010та година есента започнах след 4ти курс за 1800 начално и 100 ваучери за храна, 100 за транспорт (гориво, паркинг). Виждаха ми се огромна сума... В момента само като видя, че ДОД ми е повече, и се чудя как съм живял. Но се простирах според чергата си- стигаха ми за всичко. Жена ми и тя така- започна в немска фирма по младежка заетост с магистратура за 1200 и бързо, бързо стигна до 8000 и нагоре (да не кажете, че само в ИТ сектора взимаме пари, тя няма нищо общо с ИТ).

112

до 68-ми Не, не са.

преди 1 година

Първо нямат житейския опит да оценят как се "изкарват" 100 лева. Нямат никаква работна етика, нямат елементарна структура в работния ден ако някой друг не им я наложи. Не ми ги разправяй тия, имам преки наблюдения. Населението ни толкова оглупя за последните 20 години, че не е за вярване. И още нещо, това, че някой върши нещо добре, не го прави автоматично умен или интелигентен. Темата е много дълга и не се събира в 500 символа.

111

Анонимен

преди 1 година

Ниското заплащане би трябвало да стимулира човека да се развива, за да изкарва повече. Но това при балканският панелкаджия не работи. Само го стимулира да гледа в чуждата паница, и да иска същото за себе си, без да си мръдне пръста за нищо. Така ги научиха в комунизма, и сега страдат, страдат....

110

Анонимен

преди 1 година

Прави са младите. Те на са с робска психика като родителите си.

109

Джо

преди 1 година

първо, младите са около 5 човека. второ заплати над 4000 получават около 1% от населението. трето, София не е България. четвърто, частния сектор у нас е удушен и затова приличаме на ''просперираща'' Венецуела.

108

Анонимен

преди 1 година

Вие не разбрахте ли, че в БГ големи заплати взимат само тарикатите, схемаджиите, тоест ония които са в НС, в разни администрации. Останалите хора просто преживяват. Ден за ден да имат.

107

Анонимен

преди 1 година

Видиш ли русофил - подигравай му се, унижавай го, наплюй го в лицето. Покажи му че не е желан в България !!!

106

бг укри

преди 1 година

Робите си мерят "привилегиите" , този народ е готов да работи за .явола , само ако му плащат повече от съседа

105

Анонимен

преди 1 година

Как сте, лоулайфъри? Яд ли ви е, че програмистите сме по 0.4 души на работно място и фрийлансваме на 3 места и изкарваме над половин милион годишно? Яд ли ви е, че уредихме живота и на внуците си с пасивен доход и по 2-3 паралелни бизнеса и инвестиции на 20 места? Яд ви е. Ако този яд вложите в квалификация, цена няма да имате. Ама злобата ви пречи да успеете. ИТ секторът затъва, това ви крепи живи. ИИ ще ни изяде хляба. Живейте си с тая мантра, няма лошо. Повече пари за нас, кадърните.