70

Анонимен

преди 1 година

хахахахахаха :))) Тоя *** пак ни разсмя :)))))))))))))))))

69

Анализатор

преди 1 година

Ха ха ха ...наяма такава будала като Димитрий.Къв БРИКС го гони тая пияница?Бразилия директно каза,че ще арестува Путин,а от ЮАР го прдопредиха официално да не идва на срещата на БРИСК,защото ЮАР ще изпъни закона.Демек дипломатично му обясниха,че е пътник за Хага.

68

Анонимен

преди 1 година

Войната ще свърши след две години.Като резултат от нея еднополюсният свят окончателно ще отиде на бунището.Хегемонията на САЩ приключва.Създава се нов многополюсен световен ред,начертан от Русия и Китай и подкрепен от Близкия изток,Азия,Африка и Латинска Америка.Господството на Запада,продиктувано от войни,грабежи и печатане на пари вече не съществува.

67

ей го 65

преди 1 година

наеха се :))))

66

Анонимен

преди 1 година

Само пустия Бахмут да вземат и са в Киев, хахахаха... клоуни.

65

Анонимен

преди 1 година

До 58 - Използва думата "реално" два пъти в едно изречение ... Да те и в загубеняка. И ако снарядите са тооооолко хубави, защо из Сърбия, Косово и Ирак има ръст на онкоболните? Ще речеш, чемима няккава корелация между ползването на тези снаряди в региона и хората страдащи от рак след това. Ако бяха толкова хубави, щяха да го ползват и пехотинците ...

64

Анонимен

преди 1 година

Алко политика Медведев: Русия може да достигне до Киев или Лвов ама друг път.

63

Анонимен

преди 1 година

До Сата Нато не винаги си остава там щото може и да не улучи особенно изстрелян от най - неточния танк западен танк в Ирак.А за руските с тая динамична защита ти трябват поне 6-7 точни изстрела,за да постигнеш някакъв ефект

62

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да стигне до Киев! Това е само техен СЪН. А БРИКС е измислена, Индия и Ю. Африка са си британски, те са към общността на нациите, Бразилия е португалска и говорят на португалски език.

61

Анонимен

преди 1 година

Киев не могат да го превземат. Големите градове са невъзможни за превземане. Единственият начин е с тактическо ядрено оръжие, да иззбият много мирно население.

60

Само

преди 1 година

Да не стигне до Берлин, че са си оставили широки магистрали през Полша, явно за всеки случай.

59

аде

преди 1 година

копейките наемайте се - сармати, домати, агрегати давайте :)))

58

Анонимен

преди 1 година

До 60 А КНР е?

57

Анонимен

преди 1 година

Нальохания дали изтрезнява понякога или това му е агрегатното състояние, за постоянно!

56

Анонимен

преди 1 година

Бяха до Киев, но се показаха като слаби. Вместо да го бомбардират и да избият максимално количество хора, те се оставиха да ги рязхвърлят ... Кво тошкова го щадяр, не разбирам. САЩ никога не биха се изложили така. Багдат вижте на квонго направиха за була врем! Така се прави, такааа!

55

Бай Дрън

преди 1 година

Извън трооолските словоизлияния ще кажа, че това, дето казва Медведев, бе ясно още преди година. А и така бе оправдана в началото атаката към Киев. Ясно е, че Русия няма как да стигне само до физическите граници на Донбас и Луганск. За да се задържи там, е необходимо да се превземе Киев и свали днешното ръководство. От там насетне може да се преговаря за някаква нова държава Украйна. Това е логиката на руснаците, а и на всеки аналитично мислещ човек, независимо на коя страна в конфликта е.

54

Анонимен

преди 1 година

"Какво правят краварите в Сирия?" ------------------------------------------------------------------- Само преди седмица КНР им зададе същия въпрос.

53

Сата НАТО

преди 1 година

Радиоактивният U235 е в такова малко количество, че на практика радиактивното излъчване е колкото и фоновото излъчване на местността. Реално има проблем със самият уран и съединенията му, които са токсични, но реално в открита местност никога не може да се достигне такава концентрация на веществото. Снарядът представлява една метална стрела, ок. 70 см дълга и 4-5 см дебела, която, се забива в танка и там си остава.

52

Анонимен

преди 1 година

До 55 Така ли,а що си мислиш,че правиш нещо като се криеш в градовете,ами те украинците ще свършат,а ти чакай на руснаците да им свършат снарядите.

51

Анонимен

преди 1 година

Ходихме до Киев но се върнахме. Не ни искат.