116

русия е бита карта

преди 1 година

Няма смисъл да се съобразяваме с руските недоразвити алкохолици. Няма как да ни спрат газта - а и вече имам по-евтина. Имаме много повече ползи да си дадем миговете.

115

Анонимен

преди 1 година

Войната ще бъде дълга, сиренето ще удари стотака, а може и двеста да стигне. А Русия е добре укрепена и разполага с изобилие от продоволствия, енергии, ресурси и оръжия с които може да унищожи ЕС и САЩ за минути. Доставките на оръжия очевидно не помагат, вече 8 месеца резулгата е 20% загуба от теритирията на Украйна, обедняване и разпад на ЕС. България, Прибалтика и Полша трябва да сформират поне 500 хил военна част която самостоятелно извън юристикцията на НАТО да влезе в Украйна.

114

Путина

преди 1 година

тотално съсипа и без това измъчената Руска Ферментация. Модерното американско оръжие унищожи половината танкове на руснаците и до момента убитите руски войници са над 80 000. А вече около милион млади и кадърни руснаци избягаха в чужбина.

113

Анонимен

преди 1 година

хеви хеви хеви лоад

112

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Сега е време да действаме и сменим старите си самолети от времето на СССР,с което ни се предлага от Нидерландия. Така ще помогнем на Украйна,за да свърши по-бързо войната и летищата,,Безмер,, до ЯМБОЛ и,,Гр. Игнатиево,, до ПЛОВДИВ да са боеспособни по стандартите на НАТО.

111

бул шит

преди 1 година

реално ние нищо нямаме , само чужди държави, и най-вече антиправославни, затова изчезваме като народ, народа не може да живее срещу изконните си принципи,дори и в замък от злато да живее, това е като златна клтка, птичката умира

110

quo vadis uncle Sam

преди 1 година

Ruсофоба и *** няма да миряса нивгиш, щото си ни обичат като славяни и всичко е от любов. Онищожават ни с помоща собствените ни нереализирани тесногръди чуждоплоклонници. Които не са давали клетва към България да я пазят и защитават с цената на животът си! Клон, Въже и лой да се непретъква!

109

да дадем

преди 1 година

Нашите мигове са на доизживяване. Ако получим ф-16-ки ще успеем да обучим по-бързо наши пилоти. А русия няма как да спечели войната която започна.

108

До 117

преди 1 година

Не се бият вместо нас а вместо САЩ. Ние проблем с Русия нямаме

107

Circled White Star

преди 1 година

Беше ясно че така ще стане. И трябваше по-рано да стане. Миговете станаха неизползваеми в българия още преди началото на руската инвазия - нямаха нито поддръжка, нито части. Дори и без незабавна замяна, още в началото на лятото трябваше да бъдат даден за скрап Там на полско-украинската граница от където веднага щяха да изчезнат. И захарова да каже че българия "вече" е неприятелска страна за пореден път. Нищо де... пак ще има руски вой, сръдни и заплахи. Ама митрофанова пак пак ще остане тук.

106

бъзливи руснаци

преди 1 година

Магучая и непАбедимая напълни гащите като чу за нашите стари мигове.Барабар с мармозетката от кремъл. Поне така излиза от писъците на руските тролета дето пишат тук.

105

Анонимен

преди 1 година

Владимир Соловьов: Трябва да се готвим за дълга, сериозна, голяма война. Не трябва да се разчита и да се мисли, че може да има там някаква сделка, някакъв хитър ход - не. Това е исторически шанс за запада да унищожи Русия.

104

Анонимен

преди 1 година

Щели да ни дадат Ф16 щото не им трябвали, ама срещу наем, а ние ще си харижем нашите мигове дори и за скрап няма да вземем нищо. От цялата работа ние пак ще сме ...... Щото сме ларж имаме бол пари - купуваме хартиени самолети които ще получим ..... някой ден, а нащте подаряваме. И това ако не е далавера ...... за някой

103

Анонимен

преди 1 година

И кво ще ги правим тез ф-ки? Удължихме ли пистите, щото те не могат да излитат от пистите на миг. А пилоти обучени за тях?

102

Мъка

преди 1 година

Ауууу, много тролеи тази сутрин. Сорос плаща.

101

wladi

преди 1 година

'F16A Block 15OCU беше подобен на МиГ-29 с каквито летят сега българските ВВС дневен изтребител за хубаво време със способности за борба с цели в рамките на видимия хоризонт. Способностите за борба с наземни цели са ограничени и са възможни отново в рамките на деня, при хубаво време''

100

Анонимен

преди 1 година

До Защо тези 104. Не правил е опити с кравари.

99

Ха ха ха

преди 1 година

Значи ние ще ги наемем и ще плащаме наем за Ф-ките, а ще дадем нещо, което си е наше. Браво, така се защитава държавен интерес. Същото направиха и словаците с техните С-300, сега плащат наем за Патриот.

98

Смешни

преди 1 година

...са руските нашественици из форума! Първо, ако ги дарим на Украинците, те ще ги използват само на територията на Украйна! И второ , Могучая от нашите 8 МИГ-а ли се уплаши? Или просто някои продажни душички гледат да си вържат хонорара !

97

Анонимен

преди 1 година

Не дават Ф-ки на укрите, щото им сложно управлението, трябва да се учат 6 месеца. Следователно и ние като си дадем МИГ-ове - в миг оставаме без въздушна защите, защото и наще летци тр. се учат 6 месеца! Ерго - не щем така!