45

Анонимен

преди 1 година

Има международна цена на зърното, как така се подбиват цените, при положение, че се очаква недостиг на пшеница в световен мащаб. Вноса на украйнска пшеница е 2% от това което България произвежда. Ние произвеждаме 4 пъти повече от нуждите ни, другото се изнася. Има субсидии за производството на зърно в България.

44

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

РЕВЕТЕ ЕСКАДРОНИ...

43

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, така сме и с гадните пластмасови домати и краставици от Турция и картофи от Франция и какво ли не. Да ядеш българско вече стана лукс. Хората изкореняват градини, режат лозета, емигрират. Щото ЕС казва как стават нещата. То и с тока стана нещо такова. Произвеждаш, изнасяш пък плащаш скъпо. Кой ще я оправи тази държава?

42

Анонимен

преди 1 година

Хич не вярвам на думите на тоя "експерт".

41

Факт

преди 1 година

Пълни лъжи вкарвяйте повече пшеница от чужбина зя да пада цената на хляба ебетеиммайките на българските производители крядци

40

Гордост е....

преди 1 година

...за всеки българин да се храни с хляб, произведен от прогресивната украинска пшеница!Слава Кокаине!

39

Анонимен

преди 1 година

Баси простотиите. Евтината храна е много лошо нещо явно. По тая логика със забранените торове в ЕС тук нито украинско, нито руско, нито американско или китайско зърно е "годно". За да плащаме повече заради изкуствено ограничения пазар. Отделно патоген не означава каквото мислите и за да може една партида да се купи трябва да мине лаборатория успешно. Ако не може - отива другаде, но не и в България.

38

Марин

преди 1 година

Ами спрете вноса от Украйна, така се финансира покупка на оръжие за войната.

37

До 37

преди 1 година

До Калеко Алеко Ами.... 90% от украинското жито потъва някъде в Европа. Защото там отиват корабите със житото... не знам за какви опорни говориш?

36

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ свали правителството и докара кризата

35

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО ФИГУРАНТА РЕВЕ ОТ БУНКЕРА В БАНКЯ

34

Мнение

преди 1 година

Значи изводът какъв е? Остро нуждаещите се държави пак ще гладуват или ще си внесат свестни жито, а ние ядем ***.... нали без украинското жито светът щял да гладува? Очевидно някой изпитва остър глад за печалби и пари....

33

Анонимен

преди 1 година

Нали сте наясно,че това няма как да се случи без участието на мърлячи на държавна хранилка. Толкова са алчни и морално разложени ***,че надушат ли пари , лигите им потичат . Обикновено това се случва при комунизогерберастите, вече изядохме месото от средата на средновековието, турските отровни зеленчуци също се хапват с апетит,от тях са е пълни шкафчинциту на сикаджията,а от зърното му се пълни гардеробчето.

32

Калеко Алеко

преди 1 година

Не говорете глупости бре хора, не се връзвайте на евтина кремълска пропаганда ... мине не мине и като изръсите някоя путинска опорка, да ви се чуди човек на акъла ... а и *** всякакви - куцо, гърбаво и сакато е трагнало да прави медийна политика ... ако не плюете Украйна ще плюете Щатите, за ГМО-продукти и всякави други инсинуации от хора които хабер си нямат от генетика и растениевъдство, ясно е къде ви е хвърлен пъпа и на чий господ се молите ... !!!

31

Анонимен

преди 1 година

Укропските петокололонници как скочиха като ужилени. Веднага взеха да викат любимия лозунг на козяк -:мафия

30

:)

преди 1 година

всички пишман земеделци им пожелавам фалит..толкова години продаваха в пъти по-скъпо отколкото трябваше, сега ревът като куурви..фалит за всички ви с пожелание да ви вземат и всичко купено на изплащане + джиповете дето карате.

29

Муахаха

преди 1 година

това не е Проблем, за КОВИД-Ваксинираните и Бустерирани Избиратели на ПП, ДБ, ГЕРБ и БВ, те и без друго са Пътници!

28

Анонимен

преди 1 година

ЗЪРНОПЛОИЗВОДИТЕЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ ЗА КЛЕВЕТИ И ЩЕ ПЛАТЯТ МИЛИАРДИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА.

27

Анонимен

преди 1 година

"Ще фалирам, не се издържа повече!" Ревна Радослав, качи се на джипа за 150 000 лева и отпраши нанякъде...

26

До 21

преди 1 година

*** е виновен Да, че нашите зърнари изкарват българската пшеница на запад