38

българина

преди 2 години

ти сега глеййй на есен как ще ти се зарадва народа....

37

Толераст

преди 2 години

Важното е че зарадвахме дедо Байдън и американката Мустафа ..... Байдън дори обещал да изпрати сина си Хънтър за шеф на "национализираната" Лукойл . Той вече имал опит с подобни компании в Украйна. Заплатата му била непосилна за българската икономика но се очаквало държавата ни да изтегли заем от МВФ за да му я осигурим. Другите му изисквания били скромни- жени , алкохол и бело... а четирите американски военни бази за които управляващите вече са дали съгласие щели да се грижат за безопасноста му

36

Анонимен

преди 2 години

Марш е Америка при господарите си!

35

Киро Лъжеца

преди 2 години

Кирчо защо се окопавете в народното БУКВАЛНО със метални решетки?Очаквате ли нещо Кирчооооо.

34

Анонимен

преди 2 години

Сега тая снимка само с очи и без мутра защо сте я избацали? Като ханъма е!

33

Анонимен

преди 2 години

Явно само ние ще останем в ЕС !Другите държави ПОДМОЛНО действат и си търгуват с Русия , например Германия си напълни всички складове с руска газ , петрол и въглища , а ние гоним МиАля чак в САЩ , после ми проглушиха увите че ЕС бил ''ЕДИНЕН'' !

32

българина

преди 2 години

защо днес кутса рубла долар е 1 към 59, а преди 2 месеца беше 1 към 120? защо японската йена на МНОГО ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ЯПОНЦИ Е 1 към 128 и става по зле? винаги е била около 1 към 100? сети се сам, ресурса е в основата на икономиката нешастнико, и по точно неговата себестойност

31

Анонимен

преди 2 години

С любов във сърцето и с душа на разума казвм ;Петков върви си предател . България има нужда от Преосноваване заради марионетки 30 години дето съсипаха всичко мило,родно.

30

Анонимен

преди 2 години

Пълниш ли касичката, докато продаваш интересите на България?

29

Кръстьо

преди 2 години

"първата държава от ЕС" - българският ли му куца или връзката с реалноста ?А и защо говори за след падането, ако още сме около петият етаж ?

28

Анонимен

преди 2 години

Този тапир има ли нещо в тази издължена кратуна,или е празна?! Такъв тапир рядко се среща. Къде е евтиния американски газ,и защо парното ще скочи рязко следващия отоплителен сезон,и всичко свързано с газа,тапир лъжлив нагъл?!

27

Маг Минчо

преди 2 години

На Путин не му трябваше нито война с Украйна,а още по-малко постоянно да ни напомня , че сме ПО-МАЛКИТЕ БРАТЯ. Репликите "Болгария доигралась"(България се наигра)около Южен поток,"Славянската писменост дойде от македонските земи",включването на България в списъка "неприятелски страни" му докараха само врагове в доскоро братска България. А българските клетви са по-силни от братската обич...Ванга това май не му го предрече???

26

Гешев

преди 2 години

Гешев защо спи а не го е подвел под отговорност за газа

25

НЕ Е ВЯРНО

преди 2 години

Що говориш от името на България, бе диктатор канадец, назначен от запада да направи България роб на ЕС!! ОСТАВКА

24

селянин

преди 2 години

предлагам да направим речник например евакуирал се = предал се или формулата за тва как се сметат % некой да я разтълкува кога как и при какви случай как се смята

23

MONAD

преди 2 години

В цяла Европа частните газови фирми си отвориха сметки тихомълком, нашата национална компания следва държавната политика наложена от някой от началниците и за това, ще сме отново най-****ани, с най ниския стандарт и най високите цени, ще плащаме най скъпия газ.

22

Анонимен

преди 2 години

Кирил, ни постави народеца на амбразурата.

21

Анонимен

преди 2 години

Този изпъжен мозък няма място в България. Дано Господ го накаже за всички предателства ,който извършва в България. Няма по -голямо зло да предадеш националните интереси.

20

Анонимен

преди 2 години

Браво на министър председателя, намери се някой в България да каже Не на Русия, и Бойко се опитваше да се противопостави на Путин относно енергийни проекти, беше привикван от Путин лично за обяснения. Но Петков се оказа по силен от Борисов, засега устоява на всички пречки, оплювания, като тези тук. Само да е здрав и упорит, ще издържи.

19

абе

преди 2 години

тоя е голям клоун, същия като зеления евреин, да не би в харвард да има театрална школа?