9

Анонимен

преди 2 години

"За юни вече имаме два кораба втечнен газ. Българското население да се чувства сигурно, правителството работи за него"______Кире, консумацията на национално ниво многократно надхвърля двата ти кораба с газ. Въпросните кораби могат да докарват максимум по 4,3 милиона кубечски метра газ, а България потребява 4 милиарда кубически метра.

8

Анонимен

преди 2 години

Да не е като диверсификацията на Тиквата? Уж я има, пък я няма...

7

Анонимен

преди 2 години

Кире кажи цените бе за да те разберем. Да не стане нещо подобно със самолетчетата.

6

Д-р Исня

преди 2 години

"Газът ще бъде вкаран или през Турция, или през Гърция директно в газопреносната система на България. Няма да има посредници" Хем през съседите, хем без посредници? После ще излезе, че е като офертите на мобилните оператори - 2годишен договор и първите 2 танкера са безплатни, после продаваме бъбреците си, за да изпълним договорите. Тия колци по-вкусни от доматите, бе!

5

Анонимен

преди 2 години

Лъжливото овчарче Кики

4

Анонимен

преди 2 години

А хората ще го усетим ли това?

3

Teo

преди 2 години

Звучи много добре! Хайде сега, момче, кажи и точни цифри, ако имаш топки за това! Ако ли не, да не се окаже накрая ама ... то ... без посредник не може, то така не става, ами пак ще плащаме два пъти повече! Защото цялата ви работа е такава от ден едно, приятелю! Примери бол! Не може да ви се гласува доверие вече! Загубихте го! Доверие се гради цял живот, а можеш да го загубиш за секунди. Вие вашето го прахосахте вече!

2

Само питам...

преди 2 години

А цените за крайния потребител ще станат ли по-ниски ... или да не се надявам чак толкова много ?

1

Анонимен

преди 2 години

Самолети и гаЗ от сащ,следващата стъпка е да внасяме зеленчуци,плодове и хляб от сащ,понеже много ни обичат и милеят за нас