154

Анонимен

преди 2 години

Да си плащат тогава, като ние си плащаме.

153

c

преди 2 години

"не желаят да работят"---- А каква работа им предлагат? Ако са някакви специалисти , в БГ за такива работа няма - тук се предлага само обща работа - гумаджия,сервитьорка и подобни- къде ти квалифицирана работа в БГ - няма дори за българите.

152

Ром'с

преди 2 години

Супер... нека останат, но да си доплащат.. щом им се иска море. А кой ще поеме финансовите разсходи за тези 40 лв..е това трябва да се пита Кирил Петков, а то той май не е въОбще в час какво прави и защо прави..

151

Анонимен

преди 2 години

Киро може да ги премести по планинските курорти да отмени и зимния сезон още от сега .. това което не успя ковида да съсипе от туризма Киро съвсем успешно порази

150

морски

преди 2 години

Айде нЕма нуЖда! Тук най-големите терикати плащат такса спокойствие на правилните хора и НЯМАТ никакви проблеми, проверки и ядове.

149

Анонимен

преди 2 години

Да почват работа , повечето имат пари , да плащат . Не сме длъжни , нали беше направи добро изяш .... Другаде къде са по хотели . Ние , ако нямаме пари за почивка да ни осигурят на нас , голяма подкрепа на бизнеса ю

148

Анонимен

преди 2 години

Който не работи да няма право на хотел. Така да го направят.

147

Така като стане.....

преди 2 години

Украински бежанец и българска хотелиерка:https://youtu.be/qqSk3GfxwsU

146

Да поканим и Зеленка

преди 2 години

на ол инклузива да намаже и той. Да начертае на стъклената маса няколко линийки и да погледа изгрева на спокойствие. Може и някой видео кол да направи.

145

Анонимен

преди 2 години

Ами....по телевизията казаха, че Путин планирал да продължи войната поне 2 години.....само казвам.

144

Анонимен

преди 2 години

Киру спаси летния сезон като направо го отмени

143

На всички до гуша

преди 2 години

Дойдоха, вижте в Ефир. инфо какво се слъчва в Испания! Искали да пеовалят похода на Безсмъртния полк. Една са я опукали с плакати пи главата, а полицията я прибрала! Испанците ги видяха щи за стока са, мързеливи и нахални. Същото и в Португалия. Изтече клип как се хилят и наговарят как да се държат пред камерите, после реват, омазани с червена боя..

142

Българин

преди 2 години

Не искат? Хайде в лагерите с бежанците от близкия изток. Баси наглите урки.

141

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах клипове как бедните украински бежанци пазаруват като за световно в МОЛ-а в Бургас... Картината беше потресаваща, имам чувството че изкупиха всичко. Имат си пари хората И на морето очевидно им е добре, що да си ходят, наистина

140

Да отидат в Донбас

преди 2 години

Упс. Ама там може да ги цапне някоя ракета на укро-нацистката армия и да си останат там вовеки. Пък и ол инклузив няма. На Бг черноморието си е къде къде

139

РуШняк

преди 2 години

Да ги преместят в Крим. Пак е на Черно море, а е и по-близо до дома. Езикови бариери няма.

138

Анонимен

преди 2 години

Няма как да бъдат изгонени.Ще пишат жалба и може глоби да има.На самите хотелиери сърце няма да им даде.Сезона е провален.А скоро НАТО като почне и патрулите в Черно море ще е окончателния край.Аз това лято бг морето ще го пропусна...ако видя рускоговорящ със свастика може зле да реагирам така че по-добре да не ходя.

137

Анонимен

преди 2 години

Трябва да влезем в положението и на тези хора. Повечето от тях просто няма къде да отидат. И вие да сте без дом и препитание в чужда страна, ще мрънкате и ще се оплаквате. Проблемът е че кирчовците не правят нищо, освен да вземат заеми и да ги хвърлят на кокошарника. В същото време пишман-премиерът си развява оная работа с любовницата си по чужди вояжи. Това не е политика, това е безхаберие, некадърност и бягане от отговорност!

136

до анонимен

преди 2 години

Я не закачай нашите роми! Хубави, лоши - наши са си, живеем с тях от векове! Бачкат си хората, я се огледай? Кой ти чисти улиците и вдига сметта? Кой работи х.амалската работа?

135

Анонимен

преди 2 години

Не са прости украинките, не саааа :D 4 5 месеца ол инклузив, без пари, райска работа. Киреца плаща.... с нашите пари.