56

Това момче

преди 2 години

Е толкова хлъзгаво,че дори в случая да е искрено ,дали някой му вярва!(като в лъжливото овчарче)?Абе иначе казано ,нагло!

55

Анонимен

преди 2 години

Много говорите бе момчета. Виждаме, че се напъвате да сте хубави ама работете и по малко говорете . Оня оцъкления и т8й вчера стана министър и почна да обижда и да става арогантен.. ало кюфте ококорено друж се на ниво, като говориш за бизнеса. Нищо не си донесъл на тая държава още.

54

Анонимен

преди 2 години

Дуньо просттия ви е премиер, ББ поне нямаше претенции да е учил в Харвард.

53

УЧИТЕЛ

преди 2 години

много добре, че се извинил, от 2-ка получава 3-ка, СЕГА да му дадат да прочете и Война и мир ог ... ох КОЙ беше Толстой, ама от Лев Н или от Алексей... не си пише домашните този индивид, мисли, че като вади лжжици от торбата, а радевчетата му ръкоПРЕщат, че е хванал ... бързия влак за Видин ли, за Ванкувър ли за СЦЗ

52

Анонимен

преди 2 години

69 не предизвиквай вселената, има и по-дълбоко дъно от тия. Не са добри, факт, който вече е очевиден, но има и по-зле. Дайте да опитаме къде с добро, къде с лошо, къде с побутване, къде с псуване, но да помогнем да се оттласнем от дъното. Всички сме заедно в подводницата и ако не намерим начин да изплуваме, на всички ще ни свърши въздуха. Така че дайте да правим нещо хора. Тия сами няма да се справят.

51

Чехов

преди 2 години

Чувствам се много променен !

50

Анонимен

преди 2 години

Това да му беше кусура...

49

Анонимен

преди 2 години

не знам Баце какво е чел, но МОЖЕШЕ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА, а Продължаваме Измамамата начело с вдигнатото юмруче на фигуранта рундю стапиха 1/2 от парите, доходи и спестявания на масата българи... повтаряйки почините на Виденов и Станишев

48

от Плевен

преди 2 години

Платих парно за месец декември - 66,21 лв. Блока е саниран, парно не пускам защото е топло, а топлината идва от банята. В къщи ходя по слип и потник. Между другото, апартамента е с площ 112 м2. В същото време на доста места в страната хората плащат за парно, за дърва, за ток (има и любители на климатици, но аз нямам такъв!), и тези хора мръзнат. В хола температурата е 23,4С, а на балконите е толкова топло, че те ни могат да изпълняват ролята на хладилник.

47

Смях в залата

преди 2 години

Мда. Един чете Толстой и си мисли че е Чехов, други спорят дали Винету е по-голям от Оцеола, а българския народ брои стотинки и се чуди как да си плати сметките "в очакване на Годо".

46

Анонимен

преди 2 години

С Киро ментето ударихме дъното като държава..

45

Баамаа

преди 2 години

Какъв е тоя синдром в българина който искрено желае да има шеф доказан пр ос так крадец тарикат и интригант?Що за желание идола ти да е *** и откровен *** !?

44

НОМЕР2

преди 2 години

Имахме един милиционер-пожарникар, който през целия си живот беше прочел само една книга, Винету! Който не е чувал за Чехов и Толстой...

43

Анонимен

преди 2 години

"Доброто възпитание не е да не разлееш сос върху покривката,а да не направиш забележка на този ,който го е направил - Чехов.Всеки греши.Умният човек е снизходителен.

42

Анонимен

преди 2 години

При Боко не можеше да има такива гафове,щото беше прочел само Винету и то не цялата книга.

41

Анонимен

преди 2 години

Един приятелски съвет към нововластниците. Прочетете "Идuот" на Достоевски. Така поне има шанс да разберете защо нормалните хора в тая държава с гордост си носят прозвището идuоти.

40

Анонимен

преди 2 години

Тиквоний велики даже не знае кой е Чехов. Ако го бяха попитали за него щеше да помисли че е някой бизнесмен и щеше да пита защо не му се отчита.

39

Повече ме вълнува

преди 2 години

сметката ми за парно отопление в размер на 700 лв...

38

Уточнение

преди 2 години

Онзи предишния е прочел само корицата на,, Винету '' А не цялата книга.

37

сдсззз

преди 2 години

От писането по долу става ясно че електората на герб имат еднакво мислене като твърдия електорат на БСП любимците на Атака и сега Възраждане. Ето това са русофилите , това са хората които искат България да излезе от НАТО от ЕС и водач копие на бай ви Тошо .