134

Анонимен

преди 2 години

Вторник е, ден за събиране на бройките през последните дни за да изглеждат по-внушително.

133

Анонимен

преди 2 години

До :)))))"Според мен най-добре е, на всички факсинирани да им се слага зелен QR код на ухото - както се слагат марките на кравите!" ....... Остава да напишеш, че сегашните крави са потомци на ваксинираните с "кравешката" ваксина през 19-ти век. Тогава селяните (и не само) се притеснили, че лекарите ще ги превърнат в крави ......

132

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля, че днес бг се контролира от някакъв тотален социопат и човекоубиец! Дори и да ти плащат да ги публикуваш тия, това е все едно някакъв паралелен от ада! Но това не го публикуват само в днес,бг , това го публикуват във всеки един български сайт, в който има поле за коментари!

131

Анонимен

преди 2 години

Случва се нещо много интересно-ваксините трябваше да ни отърват от вируса веднъж и завинаги, но се оказа, че сега сме по-зле отколкото в началото. Затова ни казват-всички се ваксинирайте. И къде е логиката? Защо да се ващкинирам като очевидно става много по-зле?

130

мрете антивакси

преди 2 години

Тихо и бързо. Вашият живот на никой не е притрябвал. Каквото с вас, същото и без вас. Просто по-малко лузъри.

129

До 142

преди 2 години

Как така ваксините разпостраняват вируса? Трябва повече да четеш, по малко да пишеш! Чети!

128

Финансов министър

преди 2 години

До 147 Да!

127

до 138

преди 2 години

що антивъксарите сте толкоз умни? Значи някой като умре щото бил ваксиниран ! А защо не говорите за % неваксинирани дето всеки ден се разболяват и умират? Как да ви обясня, че никой няма да си хаби чиповете за вас ! Нито сте умни нито богати ! Като ви гледах ония ден на протеста и за работа в мина не ставате! Някой за да хвърля пари да ви прави нещо трябва да сте икономически интерестни на някой !

126

Анонимен

преди 2 години

Искам да попитам финансовия министър ще издържи ли държавата да плаща толкова много болнични за толкова кратко време? Ще издържат ли работодателите да преструктурират производството си с намален брой работници, болна администрация и високи цени на тока? За да издържи държавата ще се налагат ли нови заеми? И от къде ще ги вземем? Както и срещу каква лихва и условия? Мисля, че това са важни въпроси!

125

антиваксъри мрете

преди 2 години

бързо и тихо, смущавате ми котето.

124

Анонимен

преди 2 години

Вируса е българин, защото явно събота и неделя не можеш да го намериш, а в понеделник бачка като за цяла седмица.

123

Анонимен

преди 2 години

ПЛАМНАХМЕ !!!

122

Анонимен

преди 2 години

И 100000 да ви накарат да напишете, пак няма да се ваксинираме.

121

Анонимен

преди 2 години

Е, аз пак ще го кажа-откак текат ваксинациите, случаите само се увеличават и чупят олимпийски рекорди. Което какво ни говори? Говори ни, ваксините само разпространяват вируса. Продължавайте да се ваксинирате, да размахвате зелени сертификати скоито свободно да ни заразявате, защото ваксините ви правят силно вирулентни.

120

Анонимен

преди 2 години

Агитацията за "Кафявия сертификат" вече дава резултат и рекорди. Глyпакът Кацаров и управляващата шайка са основните виновници за манипулацията с която изнудиха хиляди хора да се набодат без да има нужда и смисъл от това.

119

Анонимен

преди 2 години

541 са болните с тръба те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени има е без значение 10 000 ли са или 20 000.Всички ще се заразят и то не по веднъж,неизбежно е,въпрос на време е.Този вирус е нарочно пуснат и е лабораторно пипнат.Но щом пуснаха пак грипния,значи ще спрат този,но ваксините противогрипните ако не им се харчат,пак ще пуснат ковид или друг.

118

Анонимен

преди 2 години

Нали казаха че грипа се бил върнал след като е бил незнайно къде,пълни глупости разбира се.И като ги знам нашите лекари колко са добри как разбират кое е грип кое не е!!!Овцете що не могат да разберат че ги ***.ваат яко.

117

Анонимен

преди 2 години

49 годишния дето умря от ваксината и лекарят му замалко да отнесе тупаник, от ковид ли го писахте?

116

Анонимен

преди 2 години

Атакувате правителството заради мерките. Сега ги атакувате заради бройките, не мога да ви разбера! Вие поне наясно ли сте какво искате?

115

х

преди 2 години

Има изобретени ваксини от една година насам. С това трябваше да приключат мерките. Но те не приключват. Размърдайте мозъчетата.