80

Патриот

преди 2 години

Дива хибридка!

79

Анонимен

преди 2 години

Статията е руска пропаганда !

78

Анонимен

преди 2 години

Западната пропагандна машина продължава с лъжите си за Русия. Демонизирането на Русия и ползването й за плaшило не спира. Завидна е упоритостта с която западните партньори на Русия се мъчат да я разпилеят на части. Всички знаят, че Русия е обсадена от НАТО, а не обратното и че Русия води единствено отбранителна политика. А каквото е в повече от това, е от лукавия.

77

Анонимен

преди 2 години

В България има много, учудващо много продажни дирници. Жалко но тази държава никога няма да се оправи с тези проамерикански продажници, които козируват на Козяка!

76

Не разбрах кой и как

преди 2 години

изчисли,че икономиката на РФ е с размера на тази на Португалия?Малко цифри:според CIA WORLD FACTBOOK/данни за 2020/ БВП на РФ е 3875 млрд $,индустрията създава 32,4% от тях или около 1255 млрд $.БВП на Португалия е 331,64 млрд $, индустрията създава 22,1% от тях,или 73,29 млрд $.Разликата е около 17 пъти в полза на Русия.Като пишете нещо,старайте се да не са колосални глупости.Русия е икономика 6 в света,а Португалия-52.Като индустрия РФ трябва да я сравнявате с Нидерландия.

75

Анонимен

преди 2 години

КГБ-еецът им хвана цаката и на цветни революции и на санкции и на всякакви глобалистични фатки за глобален контрол. Европа е бита колония, Америка е нищо без Китай, ще слушат условията на Московеца. А най-големите шамари ще изядат в Украйна.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112Обеща им подем на икономиката, даже покани една плиткоумна, анонимна, американска журналистка, за да си направи изборите, излъга ги един вид, ама те са свикнали :)))

73

Лекар

преди 2 години

За какво им е на руснаците тази война???

72

Анонимен

преди 2 години

Май НАТО не ни пази от нищо. Евроталибаните си признаха, евроатлантиците ще се скрият от военна служба и да загинат за евроатлантизма си..................НАТО ще се посвие на Запад. Може и нас да ни изключат. Решено е вече. Нямаме избор.

71

Анонимен

преди 2 години

Aко не ги беше страх американците, досега да са прилапали Украйна в нато. Ама пусти страх! 8-*** година мишкуват за Крим! Нали са големи братя с украинюшките?! Що не си отвоюват Крим обратно?! Пушилки само!

70

Вин

преди 2 години

Днес.ru съобщи...! Палячовци от първо главно, старшинки и русобулгури!

69

Христо Христов

преди 2 години

Поредната кофа по'мия от евроатлантическите лъжци, предназначена за полуграмотвите европеиднигж

68

нн

преди 2 години

Дойде времето на Русия, не случайно в прав текст казва на американците, а не на европейците, изтеглете се на позициите от 1997 година. Руснаците са си направили добре сметката и знаят че и Китай е на тяхна страна. САЩ водиха много войни, чува се че са изразходвали доста от мунициите си и едва ли ще тръгнат срещу Русия, а европейците са гола вода и няма да си мръднат пръста за Украйна.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99Запада тънко играе с Пекин, малко ли западни заводи има там, но нито един в Раша :)))

66

Хайде по-спокойно

преди 2 години

Русия няма ресурс да превземе Украйна - 40 мил.украинци са голям залък за 140 мил. руснаци ! А статията е само зле прикрита пропаганда и фалшива информация !

65

F-off

преди 2 години

Забравили сте да напишете под статията:Платено от В. *** ......

64

Гербавчо!

преди 2 години

До АнонименНула съм!

63

Анонимен

преди 2 години

Евроджендъри спрете да купувате руска газ

62

Анонимен

преди 2 години

САЩ си има газ, Русия също и какво стана Европа ще го отнесе.

61

Анонимен

преди 2 години

За Русия нема ли разходите да са "опустошителни", те са в неизгодна ситуация в момента :))