204

Стилиана

преди 3 години

Май антиваксърите вървите към Вартоломеева нощ. Ще ви избиеме до крак и ще си живееме спокойно.

203

българин

преди 3 години

1.Прекарах КОВИД-а до средата на март 2021 г.Въпреки това днес ми направиха първа ваксинация/втората на 16.08.21/.Но,винаги съм твърдял,че като цяло,ние сме един изключително *** народ.Поредното доказателство е отказа населението да се ваксинира.После ще има леле-мале.На г-дата антиваксъри ще кажа:-Г-да,здравето и живота ви,са си ваши.Но когато ще станете приносители на заразата,и ще заразявате всички останали,тогава не може да се говори за свободен избор.Трябва да бъде задължение,и то строго

202

антиКОВИДваксър

преди 3 години

Това явно не се отнася до мен нали?

201

До 216

преди 3 години

Ами, нали ти е казал, че ги е ваксинирал.Няма да се плашиш...нали всички ваксинирани ще умрем...и Бил Гейтс ще ни следи...таа...ще остане света за вас...големите умници и конспиратори.

200

Аз

преди 3 години

До до Аз: 1. Не ми говори в множествено число. Аз не отговарям за безумията на останалите. 2. Аз се интересувам от новините всеки ден, заглавия като това са ежедневие по няколко пъти. Отделно от това мразя пропаганда и лъжа. 3. Журналистите не публикуват "нещо". Публикуват лъжи, включително от името на Министерството на здравеопазването, което онзи ден най-нагло заяви, че всички ваксини били минали и трите фази, което дори производителите отричат.

199

Личен пример

преди 3 години

Когато всички наши политици се ваксинират....,тогава може и да се свърши нещо полезно против К19. Нека Радев и Славчо да са първите.После Бацето, след него...онзи с яйцата-арменецът и т.н.

198

Анонимен

преди 3 години

как умело медиите манипулират и наливат специални думички в съзнанието - АНТИВАКСЪРИ ....КОНСПИРАТОРИ ...ето за ВАКСЪРИТЕ едно специално трейлърче - https://youtube/watch?v=IgxXSfto6Vo&t=11s - нарича се прогнозно програмиране, и всички ваксъри сте доказателство че човешкия мозък е супер лесен за манипулиране, и всъщност се оказа че ваксърите не могат да мислят рационално и предпочитат някой друг да мисли вместо тях...вие кажете дали това ги прави по-глупави от "антиваксърите"

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 214 "но те, ваксините, не са обществен, а личен избор на всеки един от нас." Ц. Твоите лични свободи не могат да ограничават тези на друг индивид, а точно това се случва, когато анти-ваксърчетата деградирате обществените системи (включително здравеопазването). Всъщност, ви си нямате идея какво е "лична свобода" в контекста на съвременното общество.

196

Darth shadow

преди 3 години

още един ***, с психологически натиск си играе шиваров с какъв кеф ще му отвъртя шамар та да види кон боб яде ли

195

Анонимен

преди 3 години

Мале, мале! От едни ваксини напълнихте гащите. Добре, че няма война или земетресение.

194

Анонимен

преди 3 години

От българите нищо не става. В Сърбия, която е извън ЕС 48% се ваксинираха. 3 пъти повече, че и отгоре. Мен един женен с две деца ме пита дебела ли била иглата? Това е народ пълен с комплекси, страхове и облъчен от конспирации, как някой ще го умори за да му изпие ракията после. По-добре, че изчезва до 40-50 години.

193

Анонимен

преди 3 години

Този Шиваров да си ваксинира всичките роднини, щом е пЛандемик. Да отговори също на тези въпроси. Кой и кога изолира вируса? Също да отговори след като се е подписал, че е запознат с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт", какви са тези реакции, кой и кога го е запознал? Също да каже чл.29 т.2 от Конституцията на България ли е причината за тази ваксина да се изисква писмено съгласие от хората, а за останалите да не е нужно? Агитира ли хората да участват в експеримент?

192

Анонимен

преди 3 години

До калигула "показвайте им снимките на такива "експерти", да им стиснем ръцете като ги видим на улицата..." Явно си неграмотен да направиш едно търсене с Гугъл ....

191

Анонимен

преди 3 години

Докторът говори за ваксините като за огромно постижение на цивилизацията и обществен избор да се възползваме от тях. Докторе, ваксините наистина са резултат на високо технологично развитие (аз не съм антиваксър), но те, ваксините, не са обществен, а личен избор на всеки един от нас. Защото цивилизационното развитие върви към уважение на индивида, а не към терора на левичарския колективизъм, за който може би мечтаете, предполагам, като индоктриниран оказармени началник.

190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 212 " .. мисля .. " Не са ли ти казвали, че не е добре да лъжеш?

189

до Аз

преди 3 години

Кой те заплашва? Вие се филмирате, като ш'изофреници и после ревете в сайта, че ви плашат. Журналистите публикуват нещо и веднага се надава вой сякаш някой насила ви кара да четете подобни новини.

188

Анонимен

преди 3 години

От тая жега вънка и без ваксина може да получиш инфаркт или инсулт.

187

калигула

преди 3 години

показвайте им снимките на такива "експерти", да им стиснем ръцете като ги видим на улицата...

186

Тариката

преди 3 години

Хайде, излизайте от статията, че платените искат да я нацвъкат като мухи. Тях ги проверяват и ако последните 10 коментара не са техни, няма стотинки.

185

доктор

преди 3 години

Вакснатите се ...от страх и сега истерично се пенят . Природата си знае работата и се изчиства от отпадъка.