11

Анонимен

преди 2 години

Тая слуша ли се какво говори? Континента да бъде силен и обединен. Забравила е сигурно къде се е родила, но тръгнала да дава квалификации и лично мнение.

10

Анонимен

преди 2 години

Благодарим за мнението. Следващия, моля.

9

Стария Джо

преди 2 години

Е тогава Словения да признае:Колко свой братя избиха техните сепаратисти и наемници в Югославия през 90-те ?Колко им е стокообмена с България и с Македония?Може ли такава малка държава като Словения да го раздава тежко и да се опитва да нарежда картата на Балканите ?Защо в Словения няма нито едно дело за корупция през 2020 ? Преди тяхното председателство на ЕС и там доста се открадна и то много явно, но и техния Гешев слушаше и потули всичко

8

отегчен

преди 2 години

жалката це нзура, не дава да питам за май ка й. Сложила три звездички.

7

someone

преди 2 години

я ми се махай смешна *** , ще ми защитаваш крадци на история, фалшификатори и югославски националисти, а не държава член на ЕС. Такива като теб са срам за Европа , а не България шматка!

6

Анонимен

преди 2 години

Много изблещена тая,явно *** е дал на късо!

5

Мишо

преди 2 години

Кога ви е пукало за България, че сега да се интересувате от нашите интереси. Ако беше волята на Европа все още щяхме да сме турска провинция. Никакви компромиси, Македония е част от България! Това е наша исконна територия, искаме си я обратно така както по волята на Берлинския договор ни бе отнета!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Западните балкани винаги са били част от Европа, факт. Но явно вие във Словения не разбирате какво значи сръбски комунисти в управлението на Северна Македония! Това значи антиЕС, анти НАТО и въобще анти на всичко европейско. Не е зле да видите срещу какво се борим и после да сте разочаровани от нас. Че помня колко бяхте разочаровани като строяхме оградата против бежанците, а после забравихте за разочарованието.

3

Анонимен

преди 2 години

Евроге.йския умира. От Германия идват все по лоши новини. Няма го ,,двигателя на Европа,, Сега Европа е една лагерна количка. Май ще трябва пак да обръщаме резбата.

2

Тихо само

преди 2 години

Искам те тиха. Затваряй си човката

1

Стоян

преди 2 години

Никаква подкрепа за полу държавата см