25

Анонимен

преди 2 години

Хаосът и реваншизмът блокираха държавата - какво повече искате? Да се ашладисате в следващото кривителство и хунтата да продължава да търси под вола теле. Изчегъртахте и ГЕРБ, и всяка надежда да оцелеем при вашия военен комунизъм. Плюйте си на воля, ама само с плюнка НИЩО няма да постигнете - все нещо трябва и да свършите, досега сте пъна НУЛА!

24

Анонимен

преди 2 години

Най-важното,че са си намерили ,,хубави проекти,,. Ще си осигупят старините и тези кърлежи.

23

Лъжец е и тоя !

преди 2 години

Колкото повече работим ......... и кога работите бе Янев?! Засега само правите анализи, констатации, уволнения, назначения на калинки и мошеници ! Хайде захващайте се за работа !

22

Анонимен

преди 2 години

хората се отвратиха от управлението на бсп-итн, подозирам масово ще гласуват за герб дори и такива които не харесват бойко, но още по малко харесват бсп славчо дрогата дпс и подобни. бойко просто ще ги смаже на изборите, ще бъдат размазани!

21

Схемата на Баце

преди 2 години

За всичко в държавата си има схема,каквото и да се прави без значение лот от магистрала,язовир,източване на гориво от стар потънал кораб в морето,водопровод,канал,детска градина,булевард,околовръстно,спортна зала и т.н.Та Баце казва:''За мен 30% и тръгва надолу по веригата.Тоя под Баце казва на следващия:''Баце каза 40% за него''Следващия казва на по-следващия:''Баце е казал 50% за него или няма да се строи''По-следващия към изпълнителя:"Баце каза даваш 60% и си ти,иначе търг и ще го прави друг.

20

Бай чеп

преди 2 години

Фигурантът на фигуранта...

19

Праведен

преди 2 години

Бля-бля-бля, като с подлушванията или, кой ви верва !

18

Анонимен

преди 2 години

Офффф, ще повърна. Тоя като Мирча Кришан за краставицата. Едно си баба знае - едно си бае. И ние Янев знаем, че сега е предизборна кампания, ама айде по-кротко.

17

Анонимен

преди 2 години

Никога вече Радевци,комунисти и милиционери,решили със силови методи да окупират властта! Янев да си огледа екипа (Спецов),който е пародия на правителство ! Доживяхме да видим след 30 години измъчена демокрация,шапкарска хунта да ни управлява!

16

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че станахме европейска държава и не можем да обесим гешев, Костов, Борисов, Цацаров и компания. Народът ще тръгне скоро по домовете на ограбилите България. Тогава ще видите вие рев и криене

15

Майора

преди 2 години

Браво Янев ти напълно изпълняваш заповедите на твоя командир Радев,а той получава пликовете за да изпълнява дейностите и назначава свои хора!Жалко дано само успеете да направите изборите и гледайте филма "Сорпион" да видите как се манипулира софтуера на машините!

14

Анонимен

преди 2 години

хахаха на толупа толстолоб всеки ден му вкарват по още няколко шута в дебелия разплут гъзз. Да го еа в дебелия помярр убит въшлясъл, никога вече на власт ахахах гърбави киртаци умретте.

13

Анонимен

преди 2 години

Още малко, след месец сваляме Каскета и започва голямото преследване на чекмеджета в къщи на герберасти

12

Анонимен

преди 2 години

Тези радевисти са като черни станции. Денонощно плюене и омаскаряване на предишната власт. КГБ успя да внедри съветски агент за президент. Той не е спрял да разделя нацията и да клати държавата. Радевистите са национални предатели извършващи поръчки от Русия и трябва да бъдат третирани като такива. Съд и затвор за партизаните.

11

Анонимен

преди 2 години

управляващата банда от бсп все повече затъва и повлича цялата държава към дъното. със съдействието на наркомана чалгар

10

Наблюдател

преди 2 години

Права е фуражката на конци ! Служебното правителство дойде и за един месец и успя да направи хаос и безпорядък ! И дори без никой да го е молил за това ! Конституцията и хората искат - просто да организирате честни избори ! А не да играете предизборен щаб на метежническите партии и техния гуру - Зеления чорап !

9

waste

преди 2 години

Два месеца няма да Ви стигнат доникъде, г-н прeмиер! Батакът със злoyпотребите е катастрофически и докато не се изградят адекватна съдебна с-*** и прокуратура, които да НЕ бранят предишните крaдци и прeстъпници - НИЩО няма да мръдне и на милиметър. Това, което откривате, са само частици от повърхността на айсберга. За да задлъжнее тази страна с над 20+ милиарда заеми за 12 години, а да сме последни по стандарт в ЕС, а и сравнение с много други извън него - ПРЕДСТАВЕТЕ СИ мащабите на мародрството!

8

Пян Гъ

преди 2 години

Ей, фуражки, *** вие верно ще докарате Борисов! След нема месец сте ЧАО! Вашата работа е да държите курса на автопилот и да организирате изборите, не да ровите, да уволнявате и да взимате дебели пликове. Надушвам смущаващо висок % за ГЕРБ - после да не рИветИ.

7

отровна гад

преди 2 години

Ако Корнелия Нинова беше спечелила изборите с над 60% пак нямаше да има толкова комунисти в правителството, колкото има в "служебното" на РАдев!

6

Анонимен

преди 2 години

Айдее и тоя тръгна по стъпките на ББ. Вместо наистина да покаже нещо, почна да обвинава тоя и оня да се обяснява, как няма да стане работата.