97

разликата !

преди 3 години

Президента поне знае и НЯКОЛКО езика , и не е като бившият Премиер-Борисов , в ЕС , И ек , след него да клефат 10-12 ПРЕ-ВО-ДА-ЧИ !Това не е ли излагация !

96

Анонимен

преди 3 години

ХА ХА ХА "КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА",ТОЗИ ИД'ИОТ ВСИЧКАТА НЕГОВА ПОМИЯ ЩЕ ПРЕПИШЕ НА ДРУГИ,БИВА БИВА НАГЛОСТ И ПРО'СТОТИЯ НО ТАКАВА КАТО НЕГОВАТА НЯМА И СРЕД ЧЕРВЕИТЕ ПОД ЗЕМЯТА ! НО ВСЕ ПАК Е ПРАВ,НО ДО НЯКЪДЕ, ЗАЩОТО ОВЧЕТО СТАДО Е ВСЕ ОЩЕ ТВЪРДЕ ГОЛЯМО И БЛЕЕ ПОД КРИВАКЪТ МУ ! ЕДИНСТВЕНИ СМЕ НА ПЛАНЕТАТА С ТОЛКОВА МНОГО ОВЦЕ ОТ ПОРОДА"БЪЛГАРСКА ТЪПОГЛАВА"В КОШАРА "БЪЛГАРИЯ" ! ВИЖТЕ КАЛЕКО-ПУТЕКО КАКВА ПРО'СТОТИЯ РАЗВИВА ПРОГРЕСИРАЩА И НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ В ИД'ИОТИЯТА НА ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ГЕРБ !

95

Анонимен

преди 3 години

до 82, рев за какво? За това че България в най-бедната страна в Европа ли? Най - корумпираната ли? Най - мръсната и с най оскотялия народ ли? И всичко това след 10 годишното управление на герб.

94

Анонимен

преди 3 години

Вижте го бе, вижте го на снимката Бойко Борисов как гледа - като Тодор Живков на 10-ти ноември 1989-та година!!!

93

Анонимен

преди 3 години

Тошко като дойде с крумовите закони ще ви оправи, ще бъде идилия :)) Ако не е Тошето, ще сложат "най-великия" ни боксьор, патрЕотче бил, ще ни оправи :)) Бокича взе да ми става симпатичен напоследък, голема атака към него :)

92

Анонимен

преди 3 години

Служебният кабинет мисли да превземе всичко и да не го пуска, не разбрахте ли? Ще фалшифицират и изборите, няма да има и следващо правителство, ще ни вкарат в инфлация и криза, престъпниците ще излязат от затворите, за да си продължат грабежа и така нататък.

91

Boby

преди 3 години

Баце, точно ти да говориш за еднолична власт е малко нагло. Ама то пък ти кога ли си имал проблем с наглеенето?

90

ИзвинетИ , амЪ:

преди 3 години

''Кой'' и какъв е вече , обикновеният ГРАЖДАНИН -бОРИСОВ ?Свършиха клиповете на ТВ_СЕВДА по всичките телевизии !

89

Анонимен

преди 3 години

Какви присъди, какви пет лева ?!От къде на къде служебното правителство ще работи с отряд калинки ? Дали са престъпници ще се решава по съдебен ред ако "независимата" прокуратура събере доказателства да повдигне обвинение. Ако не, просто ще си стоят безработни в дворците купени на половин цена. Ако служебния кабинет не ги смени, няма значение дали Туквуний управлява в официално качество. За това смяна, смяна, смяна.

88

Анонимен

преди 3 години

Да властта на Радев е видимо еднолична. Много правилно го определи един умен човек, че Радев е " ПОСРЕДСТВЕН КАРИЕРИСТ".Много ни излага в ЕС. Голям срам.

87

Коментар

преди 3 години

Кое му дава право на тоя кримиконтингента да се среща с младежи и да ги обработва за бъдещи криминали?Веднага да се намеси МВР,Агенцията за защита на детето и родителите им!

86

Койчо

преди 3 години

На този диагнозата е пълна откачалка.Време му е да го преберат хората с белите ризи

85

Смешник

преди 3 години

Тия дето му се радват на тиквата явно смучът директно от пъпната му връв

84

Анонимен

преди 3 години

Колко време още това издание ще побликува "премиерска" снимка на г-н Б. Борисов?

83

да знаеш

преди 3 години

Боре, колкото повече се показваш, толкова повече проценти губиш!До изборите ще ги докараш на 5-6 процентите.

82

22

преди 3 години

е, тя и до началото на аптил 2020 беше еднолична, но ти не я виждаше

81

Анонимен

преди 3 години

Боко трябва ни 4ти за белот ако си свободен пиши

80

Анонимен

преди 3 години

Тро лчетата как бързо се отметнаха от Бокича, а уж им беше приятелче :)) Направи грешки, ама кой го остави да управлява толкова дълго време ? :) Другите които следват, да не са пример за подражание, само питам :))

79

Анонимен

преди 3 години

ако герб спечелят пак ще има погром в сф лошото за тях ще е че няма танкове вече и самолетите са на картинка кой ще вика да го защитата нз

78

Анонимен

преди 3 години

Щом не можеш да докажеш твърденията си, значи клеветиш. Щом твърдиш пред целия народ нещо, то трябва пак пред народа да докажеш, че си прав, а не да се оправдаваш, че било секретно. Ако е секретно няма да говориш пред медиите, а само пред специализираните органи.