126

Евалата

преди 3 години

Само така, младежи ГЕРБ! Браво! :D :D :D

125

Анонимен

преди 3 години

Я не ни занимавайте с тоя и по празниците моля!

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133 ще поживеем , ще видим .След 2 месеца ще се изясни картинката. Иначе може цял ден да се надприказваме . ДПС е заинтересована да им прибере гласовете . С удоволствие ще пуснат бюлетина вместо тях .

123

Анонимен

преди 3 години

Браво, браво....Kога започва общата молитва......ахахахаха

122

pege

преди 3 години

але ле светът се свърши без него

121

Нема такъв народ

преди 3 години

Само да ви кажа че тия дето го спретнаха този цирк(протести преди изборите,нагласените избори) им изнася този хаос!!! Приеха си закончета премахват спецсъда мирише на безнаказаност!! От Европа гледат и следят от близо ситуацията и нещата не са на добре!!! Народа ще го осети на есен!!!Ганйооооооо

120

Анонимен

преди 3 години

.... срещу предателството на новите партии да задължат децата ни да изучават турски език в училище.Не го иска никой и е така, и винаги под диктовка на някои, които преследват най-вече свои интереси. Страхувам се, защото омразата в душите алчността и завистта трудно се лекува. Навремето моя дядо казваше,, Каквото става в къщи, много хора не трябва да знаят,, Да, но едно е каквото става в един частен дом и съвсем друго е онова, което става в училище, болница и т. н... в една държава, в един район.

119

Сърцето ми пръска

преди 3 години

На мен да ми обещаят че като стана голям ,депутат ще стана , табелката и аз ще нося.

118

Хайде да те няма

преди 3 години

До АнонименОбличай си тениската и отивай пред портата на Падишаха, стига си висял на компа

117

Анонимен

преди 3 години

Жалка работа , тия да не са от неква секта

116

От народа

преди 3 години

"младежката организация" на герб, това ми звучи като комсомолски организационен комитет, още по времето на комунизма, когато тиквата е бил охрана на Тодор Живков. Пазят го, защото се надяват той да продължи да краде и да дава и на тях по някой къс, за да ходят и да си купуват дрога, например. Тоя тип е за затвора, заедно с останалото котило. По-скоро българина ги търпя години. Мръсни, долни мутри! Всичко се връща и ще си платят за злото. Това е даже то става. Бая ги е страх

115

Анонимен

преди 3 години

Що, бе значи МаяМа можеше да сложи на червения потник Подкрепям Орешарски и се вмириса с онзи потник, а наще хора не може? Квото искат ще си носят. Ако искат утре ще излезнат с тениски Няма Такъв Клозem с лика на Слаффчо. Тяхна си работа. Що не си гледа всяка жаба гьола? То за това е на тоя хал държавата- щото всеки гледа в канчето на другите и не вижда гредата в дрора си, а търси сламката в двора на съседа. Айде..чибаааа.

114

Грозно

преди 3 години

Щом стоите там за да не скучаете сменете му памперса сигорно е пълем и мирише на развалено а.....??

113

Анонимен

преди 3 години

Маски и слънчеви очила за маскировка е нали?За да не ги познаят на следващият концерт на Слави

112

Анонимен

преди 3 години

Боже и тоя с номерата на Доган. То не че не са си дружки ама чак пък толкова очевадно.Помните ли лятото как когато Хр. Иванов отиде да протестира пред сарая Росенец Доган беше извикал "подръжници" да го пазят и там бяха с фанелки ДПС и Доган.УЖАСтттт !!!

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129 Ще се отворят още 6 допълнителни секции в Турция . Те турците са се засилили да гласуват на избори за България

110

Анонимен

преди 3 години

Под табелката татусът е па на торса Му.

109

Анонимен

преди 3 години

До хей, 125 По въпроса ти личи, че ги разбираш нещата

108

Анонимен

преди 3 години

До ей мааму стара 104 22 000 , ама при 35 секции. Ако си направят 1000 секции , дали пак ще бъдат 22 000

107

Кой ще го напада бе

преди 3 години

Ако има проблеми с кюлчетата друг ще го решава не ДКМС-то на герб начело с комсомолеца Георгиев ,който е пълен / убавец/ Отново защитава името Ганьос и става смешен ,представете си какво му е в главата ,освен дроновете на Радев и Мата Хари сега и терминатори го дебнат , пълен ужас .Нали вярва в съда и прокуратурата ?