45

Анонимен

преди 3 години

Държава без управление. Толупа от как се зарази е с повреден мозък и говори само глупости

44

НОШТ и ДЕНЬ

преди 3 години

До случайно четящите коментарите: Тук има един Ковид-застъпник който цвъка всички тези коментари. С него е безпредметно да се спори. Лек ден на всички

43

Анонимен

преди 3 години

Американските медии също казват.......Не ми казвай, какво казват американските медии, защото съм при тях от 28 години и ги гледам/слушам лично....

42

Следвай Парите

преди 3 години

друга новина от този сайт "Юанът - големият победител от президентските избори в САЩ"Китай ви пусна Био-Оръжие за да завладее Света и за момента са успешни - Юана е на исторически връх, а в ноща на Изборите в САЩ, докато още не бяха преброили фалшивите бюлетини и Тръмп печелеше Юана удари дъното!Винаги Следвай Парите, за да знаеш, каква е Истината!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Директорите питат министъра, той пък чака директорите да кажат. Те обаче трябва да попитат учителите на педагогически съвет, учителите трябва да попитат обществения съвет и родителите, после да кажат на директора, той да попита министъра, министърът да попита Вожда, който се скри и ще трябва РЗИ да вземе решение... Ама те пък чакат шефа да каже..,И така до края на света, т.е. докато вирусът не почука и на вашата врата. А кой ще е останал жив, ще видим. To be continued.

40

Безсмислени цифри

преди 3 години

Измислици-премислици

39

Анонимен

преди 3 години

Меркел се оказа гадна мангъристка. Казала, че ограниченията ще отпаднат, когато 60 -70% от населението придобие имунитет от коронавируса. Нали знаете Бацо кой слуша в ЕС? Пък и отдавна каза, че ако бил жена веднага щял на се пусне на Мангъров!

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Опитай опятПростак.....Пенсилвания НЕ е махана......и дончУ белината пИчели оранжев костюм......fuck0ff.Напротив. По-рано Пенсилвания, Мичиган и Уинскосин бяха в синьо, а сега ги дават като евентуално спечелени от демократите. Американските медии също казват, че и Невада не е сигурна. И това от СНН, която е отявлено против Тръмп. Не ми пука кой ще спечели там, защото тука си имаме достатъчно големи проблеми. Но бъдете по безпристрастни и нека да изчакаме. Шоуто е пълно.

37

Анонимен

преди 3 години

Преди месец имахме 20-30 лежащи в интензивни отделения. Сега 270, но нищо продължавайте да се самоуспокоявате и да вярвате, че вожда прави всичко възможно да ограничи разпространението.

36

Да

преди 3 години

Вчера попълвах анкета от училището на детето! Темата да се върнат ли децата присъствено! Луда работа! Пандемия тез питат инфантилните майки ! Смешна държава!

35

Анонимен

преди 3 години

Байдън започна да губи отново, в последните часове Аризона и Пенсинвалния бяха премахнати от щатите, които печели със сигурност. ..........Бе ти бавноразвиващ от пасольството ли пишеш.....не гледай RT.....смени канала дори на fuckNews....

34

Анонимен

преди 3 години

Когато преди месец правителствата в цяла Европа започнаха да вземат всякакви мерки за ограничаване, професор доктор Борисов, Ангелов и Вълчев бодрячески обясняваха, че всичко е наред. Разрешиха спорт и мероприятия с публика на закрито, разрешиха да се намали дистанцията в закритите пространства на заведенията до метър на човек, набутаха децата училища в които е невъзможно спазването на дистанция и по претъпканият градски транспорт.

33

Анонимен

преди 3 години

Пустият вирус- не само че се оказа че съществува, ами е много заразен (както го описваха в чужбина)! Ама Мангъров не смятал така...

32

Анонимен

преди 3 години

Ето до къде се докарахме. А някой още твърдят че вирус няма.

31

Анонимен

преди 3 години

Поне 70% от населението трябва да се зарази, за да приключим с тая простотия.......Простаци....при Covid-19 НЯМА стаден имунитет.....както при васОфци.

30

Анонимен

преди 3 години

ЧЕТВЪРТИ час звъня на ВСИЧКИ телефони на РЗИ! Снощи звънях и на дежурните им телефони! Или заето или никой не вдига!

29

Анонимен

преди 3 години

Както казвах...братята американци ще спасят света и от тази червена чума....again.

28

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъПоне 70% от населението трябва да се зарази, за да приключим с тая простотия.Но трябва да е в рамките на на 5-6 месеца, за да имат имунитет. Иначе почваме отначало. 70% са около 5 млн. в България. Тавя пране па 700 хил. на весец или по 23 хил. на ден. каво ли ще издържи в държавата. То бива арогантност и простотия, но ви е с груповият имунитет сте по зле от онези с плоската земя. Хайде сега смятаю и ме кяже какъв ще е резултата. Или да горят съчките, нали умнико.

27

Анонимен

преди 3 години

Ми ходете си без маски и по много ве. Ваща мама долна.

26

Анонимен

преди 3 години

270 в интензивно, 106 починали? Ужас, напрактика всеки вбинтензивното умира и всички с коронка? Друга болест няма вече в интензивните ;)