68

ПроСоТо

преди 3 години

Румен Шведски зарази Борисов с дрона!Чиста проба отмъщение, че кобилата на полка не можа да посети моловете в Талин!

67

Буратино

преди 3 години

До Анонимен 46Ти сериозно ли мислиш, че в джипа на Бойко, както Нанков така и останалите в колата, са носили маски?!?!Сега да видим с какво и как ще го лекуват, това е любопитното!Както скоро и останалите пътници от джипа!

66

22

преди 3 години

е поне със сигурност не го е прихванал от близък контакт с президента Радев :)

65

специален поздрав

преди 3 години

поздрав с песента на АЗИС - *** Някога за мене беше ти магия.Чужда стана ти от днес жидях, но крия!Връщаш се при мен и страстно ме целуваш.Връщаш се при мен, но знам, че друг сънуваш.***! ***! ***!Сбогом, аз без тебе мога!Мисля си, че трябва днес да те убия,от лицето на света да те затрия.Ревността ми знам сега ще те погуби,лъжеш и отричаш всичко, но загуби!

64

моля?

преди 3 години

Простете, ама това, че някои хора, в това число и пастира на Държавата слага знамето на намордника (маската), за мен това е една подигравка с държавността.... по тази логика аз да взема ида си сложа знамето на България на Слиповете защото моят "герой"в гащите ми винаги е готов за действие, така ли ..?... Подобни неща въобще не ги приемам ..!... всяко нещо си има и граници ... но Пастира ни надмина нещата на позволеното ...

63

Анонимен

преди 3 години

Майтап бе Уили!Друго не ни остава!

62

Мама Росо

преди 3 години

Абе какъв Covid19 ,това при бат Бойко си е чиста настинка....Бат Бойкооо , да си беше взел една женица да те завива вечер.Да те топли и миля с нежни длани.Те евраците не греят никого...Бързо оздравяване , че народа те чака веча 100 дни +

61

Анонимен

преди 3 години

Питайте Навални как се правят активни мероприятия!

60

Анонимен

преди 3 години

Дронът на президента разпръсквал някакъв аерозол. Контраразузнаването трябва да се заеме със случая.

59

Анонимен

преди 3 години

Самолетаджията да прави коремни и челни стойки да дразни Боко!

58

ПроСоТо

преди 3 години

ейиииии!!!!Спре ли с РОМСКИТЕ си номера тоя и веднага ще се върне там,откъдето е взет:-От ХАМБАРА с филиите мас.ВЧЕРА СЛЕД ДВА ОТРИЦАТЕЛНИ теста РЗИ го обяви за "ЧИСТ" и го пусна да се движи в обществото.Но наплашения до смърт Мутрьо БЯГА от обществото!..Затова сега е ИЗМИСЛИЛ ПОРЕДНАТА ДИВОТИЯ:-"Фанах и язе короната,ни *** търсети за нищо!"..Трагичното е,че НОМЕРАТА МУ МИНАВАТ!!!...Ей тоя факт ме безпокои мен,не мизирабълщинатаму..

57

Нормален човек

преди 3 години

Да е жив и здрав г-н Премиера, пожелавам му скорошно възстановяване. Но какво ще правим с РЗИ? Оставката на директора и хората отменили карантината, мисля че е неизбежна. Малка утеха ще бъде и изправянето им пред съда за престъпна некомпетентност допускайки безконтролното разпространение на "смъртоносна заразна болест" (по техните думи). Днес тази институция безвъзвратно загуби легитимност. Въпроса е кой ще контролира заразата отсега нататък? РЗИ пусна България по стръмен склон без спирачки...

56

Няма страшно

преди 3 години

Пернишката кървава секта ще го излекува в Правителствена или Военна,само дано не объркат инжекциите!

55

Вие пък

преди 3 години

МУТАФЧИЙСКи го чака във ВМА на плазмичкста, макар че на неговото място всеки би се обърнал на другата страна. Като лекар генерала бе обиден непростимо от ББ.

54

Анонимен

преди 3 години

малко е дебеличък като мен и има кръвно..

53

Анонимен

преди 3 години

Къде изчезнаха сезоните грипове,които обикновено по това време са тук? Как така само короната шества?!

52

Анонимен

преди 3 години

Казах ли ви аз че президента Радев пръска с руското флаконче наред из Европа и България дръжките на вратите с Ковид.

51

бай Тъпчо

преди 3 години

Ееееее, ама те вчера го пуснаха да обикаля пак с джипката и днеска какво стана та са не видя бе...Айде да са оправя човека, щото и той душа носи, пък и за него са притесняват близки хора! Да вземе дорде седи в къщи и си подрежда чекмеджетата, да са поразмисли с тая голяма глава бе, и да си тури пердета на огледалата, та да не се гледа толкоз само той, ами да му прещрака отвътре, че винаги иде Видов ден.Да вземе още да се извини на Президента за всичко дето му наприказва бе.Айде да видим!

50

Анонимен

преди 3 години

Наистина забележката на Меркел е правилна!Ама тука Балканеца нехае!

49

Анонимен

преди 3 години

бързо оздравяване и ОСТАВКА *** !!