186

Анонимен

преди 4 години

Не моа си представя София без Бойко !Метро,тангента,ремонти,улици,асвалт,зали за спорт за секкс,паркове,градинки .София стана рая на света по времето на Бойко !Ко искате сега ?

185

Минаващ

преди 4 години

Затова не харесвам демокрацията.Защото хиляда, две хиляди платени *** могат да свалят законно избрано правителство от 7 милиона народ. Бойко ако подадеш оставка няма да гласувам за теб. Досега не съм и гласувал за теб, но издържиш ли докрай имаш моят вот всеки път занапаред.

184

Анонимен

преди 4 години

ще плащат, колкото платиха другите преди тях.в България платеца винаги е един - народа.

183

Анонимен

преди 4 години

До ОСТАВКИСига си се чудел !Стига само тиквата да се претърколи!

182

И нищо да не стане

преди 4 години

Поне се видя че и идването на власт на герб е лъжа и това дето говорят е лъжа и това дето правят за нищо не става.Един ден ще си плащат и с лихвите!

181

До 229

преди 4 години

И от къде хора да подкрепят ГЕРБ ?Да платят с нашите пари автобуси от провинцията и да докарат селяните в софия?Нали ги яидяхме симпатизантите на герб...заплашени от селските кметове, докарани под стеой в софия.Снимат се със забележителностите на столицата.Останалите са във Факултето.

180

българин

преди 4 години

до 211 ДЕДО ВИ! -:) Виж сега деде.Така като гледам какви ги пишеш.Личното ми мнение е.Че лично НА ТЕБ САМИЯТ ГО Е НАБИЛ ЯКО И ТО МНОГО ОТДАВНА! Иначе няма да пишеш глупости БРЕ ГЕРБЕРСКИ П....!

179

Анонимен

преди 4 години

Баце дали вече нанка?

178

Анонимен

преди 4 години

Отговор ще получите на изборите на пролет.

177

Шопо

преди 4 години

Не ви пречат палатите,а палатките...

176

До 219

преди 4 години

Ами..силно се надявам...но народа се възхищава на мутрите.Провинциалистите и нацепените батки, мечтаещи да са ММА бойци, харесват такива като тях- мутри.Останалите са нихилисти...които си мислят, че кражбите и овладяването на държавата от мутрите и каскета, не ги засяга.Нали те са си добре...оттук оттам имат пари за кебапче и чалга...и до там им стигат мечтите.

175

Анонимен

преди 4 години

Герб няма ли да направят един контра протест в подкрепа на ГЕРБ и Бойко ?Да блокират червената хунта и БСП !

174

Анонимен

преди 4 години

Дребното човече си е дребно човече. Винаги ще те мрази ако не мислиш като него. Винаги ще говори от твое име. Винаги ще чака на готово. Винаги ще живее с мисълта, че то и останалата шепа несретници като него са 90% от всички. Винаги ще се чувства част от мнозинството. Ще стигнем до диктатура на червени престъпници и ще има орди техни подръжници които ще малтретират всеки, който не е с тях. Ще стане забранено да не си РАДЕВИСТ

173

Анонимен

преди 4 години

Ако джандармите направят отново грешката тази нощ да разтурят палатките утре ще излезнат двойно повече хора.Чудя се на Бойко защо върви по акъла на WCимеонов?!

172

Соросоид

преди 4 години

Оставка, оставка искам бира от Лафка и джибри и протестна надница. Искам да си туит-вам, чатя и фейсбук-вам пред целия свят и да си правя класови анализи и аз отивам на протеста за да съм част от панаира на Радев. Борбата е обсебила цялото ми съществуване и и станала част от моя живот, чакайте ме пред президенството.

171

Анонимен

преди 4 години

Да затварят границите,летища и морски гари...Толупа може да избяга с джипа или като Божков да си купи самолет...Валери винкела е в Бургас и там май има подводница..

170

Анонимен

преди 4 години

Тъплата не издава тези, които и плащат.Други интереси пртестърите нямат.

169

Анонимен

преди 4 години

Верно ли пак е блокиран? Не може да бъде! Протестиращите не са ли *** и пияници? Така ни казват от прокуратурата! Даже биячите, които биха протестиращи са изпратени от самите протестиращи! Тр протестиращите обичат да ядат шамари! Ама защо пак са блокирали кръстовищата ....

168

Анонимен

преди 4 години

Опростачи се народа. Много.До там, че защитава един необразован, без всякаква култура, пр...ст пожарникар мутра.И напада младите, които искат промяна.

167

Анонимен

преди 4 години

Треа са краде винаги !Затова обичам ГЕРБ треа ми апартамент в софииско.