91

Анонимен

преди 3 години

Тези няколко алкохолизирани и наркоманизирани протестиращи, които днес са блокирали 2 милиона обикновени жители на София са същите, които опитаха да нахлуят в частната собственост на почетния председател Ахмед Доган - най-успешният политик от новата история на България, заедно с Бойко Борисов

90

До 76

преди 3 години

Вил сега ,явно ти имаш огромен ментален проблем съдейки по писанието ти, ковид уврежда мозъкът, направи си тест. И да шефът вече изрита един *** от фирмата ,кой по се писа с ковид, а се търкаляше по асфалтът на орлите. И слава богу и без това беше загубения.

89

Анонимен

преди 3 години

Тонка Герберско *** на яслата на д-р Борисов от ГРОБ! Скоро ще си безработен със Странджата с резервен Ник Позитано! Имате поздрави от мое име до 10 коляно!-:)

88

Анонимен

преди 3 години

Като ще останат "докато е нужно" отсега да се запасяват с грейки и газови печки.То Божков е паралия - ще ги уреди.

87

Анонимен

преди 3 години

Защо не пробвате да направите работеща пряка демокрация на площада? Може да имате късмет и всички българи да видят, че пряката демокрация е по-добра управленска система от диктатурата на Боко Тиквата. Приемете няколко протестърски закона, издайте няколко декрета и започвайте да управлявате държавата направо от площада.Нали така ще им лъснач червените *** бре! Лесно е да се руши, ама да направиш нещо е поне 10х по трудно!

86

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия "балкански"протести?Махайте те ги тия палатки от улиците и сложете химически таолетни, по рационално е.

85

Анонимен

преди 3 години

40 палатки, 20 шатри и 50 копейковци на три кръстовища, подкрепени от по 5-10 грипенчета в 5-6 европейски страни; пардон, в Германия са 30."Младите интелигенти" си оставиха бранда на грипенчетата и се изнесоха на морето, очакваме от часовника да изскочи Грипен юмручето и да изкука състава на служебното кривителстви.

84

Анонимен

преди 3 години

Наполеон го е казал най добре - не храниш ли собствената си армия, ще храниш чужда :))Иначе Бабикян ме кефи, другите двама не се изявяват толкова, но евала на арменеца, сече с приказките си и е леко подигравателен към управлението, харесва ми това :) За сега гласуваха да се увеличат заплатите на силовите служби, да видим да ли ще се разпадне протеста :))

83

Анонимен

преди 3 години

Тя схемата е простичка:Бойко подава оставкаРадев взима цялата властПравителството му го редят Нинова, Божков, Цв. Василев и прочее мутриБлокира работата на ЕСТроловете подхващат бясна кампания/вече я подхванаха/ за излизане от ЕС и НАТОРадеф вдига юмруче и заявява , че "повече няма да търпим Брюксел"....Историята можете да я допишете........

82

Дани

преди 3 години

Бързо да си вдигат катуните от Орлов мост и Софийския университет. Не знам там да има сгради на властта за да протестират там. Само тормоз на софиянци, които по 2-3 часа в жегата не могат да стигнат до работа. Тия ли искат да ме управляват? Преди да са докопали власт, те вече нарушават правата ми.

81

Анонимен

преди 3 години

Но нанеТя нали отиде на Бузлуджа да прави панаир ли беше, събор ли беше ?! Ама голям цирк стана.

80

КГБто

преди 3 години

До Анонимен 83Е, все пак не сме Русия та Путин да води с 95% на втория.

79

Анонимен

преди 3 години

48 човека да тормозят цяла столица, - това със сигурност не е държава.

78

Анонимен

преди 3 години

Бабикян,Хаджикян и Минекян да вземат да измислят някакви пароли и читави лозунги.Че то тук като чета коментари на революционерите ,ме схваща срам .То вярно, че да протестираш по този начин не се иска акъл ама много простовати , ураджийски призиви.И дерзайте, това българска дума ли е бе,лузъри?Руското зараза прозира много яко.

77

Анонимен

преди 3 години

За гербаджийския грабеж не съм го почувствал.Ама от бесепарския на Жан Виденов още ме боли.

76

Анонимен

преди 3 години

До Офф 62Хаха, това ли ви е успокоението, че е водеща партия с 14% и тенденция за тотален срив?

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Мхм, не се притеснявай за моята психотерапия. Виж ако можеш да помогнеш на тия деца, че като ги подгони безработицата и немотията и ще станат професионални "протестъри" като "батковците" им с които сега заедно пият бира и маат кюфтета. Виж, там ще има психодрами. Гарантирано.

74

Тонката

преди 3 години

Най яката опорка на Бабикянката от протестите е,че от Европа и САЩ ще свалят доверието от Бойко и ше го свалят от власт за да може на негово място правителство да направи Бесепето в лицето на протежето на Решетников Румен Радев:):):)Евала:):):)

73

Помнещ

преди 3 години

Палатковите лагери.Ще останат до тогава,докато е нужно! д-р Борисов си мисли че излизайки в отпуск на парламента,нещата ще се размият и всичко ще утихне?! Е НЕ д-р Борисов! Не си познал! Тези млади българи.Ще устискат и до есента! И в 1 вият " работен ден на търтеите от парламента" Ще започне броенето в часове да си подадеш кирливата оставка"! Която няма вече никаква стойност за протестиращите! Оставка МУТРО от бившата СИК!

72

Анонимен

преди 3 години

Нане, вуте, пеко, тако, дако.........все известни нискочели мандраджии.