80

днес

преди 4 години

Свин Чу се отказа да се бие с Южна Корея, за да не яде бой.Пу Тин обаче още дрънка оръжие, за да си пази властта.

79

Do 68

преди 4 години

вашта .... родоотстъпническа. Взимайте полско гражданство, туба вазелин, чемодан, вокзал - Вашингтон.

78

U2

преди 4 години

До СССРЦ ц ц...Голяма красота! Ама той и СССР беше много красив,пък нещо вече не го виждам на картата...Да не е дал случайно фира ?

77

1977-случка

преди 4 години

една случака от България през 1977г, за място в училище в Пловдив кандидатстват две кандидатки за учителка по математика, едната с българка, а другата с съветско гражданствоназначена е съветската гражданка, защото е имало разпореждане от областната администрация, съветските граждани да са с предимство при назначаване на работачудя се дали през 1977 сме били независима държава или сме били окупирани от съветски военни съветници

76

Зозо

преди 4 години

винаги, когато Русия покаже оръжие, американофилите стават най-големите пацифисти, почват да пеят псалми и медитират :) Моментално забравят какви безобразия твори Америка по половината свят, а останалата тегли последствията от войните им :) пълни издухaняци

75

Анонимен

преди 4 години

До 76Ами като си обявил война на "англосаксите" какво можеш да очакваш ?А империята на Злото Русия защо обяви война на България и я окупира, след като ние не сме я заплашвали !?

74

Анонимен

преди 4 години

До 78Ами като си обявил война на "англосаксите" какво можеш да очакваш ?А империята на Злото Русия защо обяви война на България и я окупира, след като ние не сме я заплашвали !?

73

Анонимен

преди 4 години

Един руски писател определи руския народ най-точно:'' където го вържеш - там с*е*р*е '' ... с една дума - *** !Не могат да си оправят дворовете, още са на тоалетни с дупки, обаче тръгнали с танкове да завладяват света.

72

Чебурашка

преди 4 години

До Do 47....... А сега афро-американците са навсякъде на територията...... Сигурно ги обслужваш с жена си та знаеш.

71

Още по-факт

преди 4 години

От октомври 1943 до април 1944г София е направена на сол и пепел от братята англосекси.Бомбили са мирно население,не военни обекти.Да ги цункаш.Така,че,по-кротко с фактите.

70

цената на окупацията

преди 4 години

133 млрд. лв струва издръжката на окупационните войски у нас, през периода 1944 до 1947 , за този период на наша територия пребивават 600 000 войници на червената армия

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67Умнико, какво си чел,какво си разбрал,какво си написал говори,че в главата ти няма нищо. След като в БГ учениците на Кирил и Методий създават кирилицата тя гръцка или българска азбука е? Как ги учат на тази тема руснаците,че Кирил и Методий им били дали азбуката,че тя била славянска,но не пишат на глаголица,а на нашата бг азбука. Адвокат на руските манипулации на историята ми се пише.

68

Анонимен

преди 4 години

До 63При съветската окупация българската армия се числеше към съветската бе Ланкоуло !В щабовете на поделенията имаше 3 000 съветски инструктори, а нашия ротен всеки петък биеше крак на плаца за докладва на съветския инструктор бе Ланкоуло !

67

Българин

преди 4 години

До Тонката 59Хахаха Ако СССР не се беше пренесъл в небитието, сега на нощното ти шкафче щеше да има крем "Здраве", и щеше да те прониква Сергей или Альоша!

66

факт

преди 4 години

На 14 септември 1944 г. при грабежи в складовете на пристанище Бургас, тълпа от червеноармейци се натъква на големи количества спирт. Без каквато и да е проверка за годността на плячката, тълпата се нахвърля като обезумяла върху трофейната течност. Резултатът от двудневния запой с метилов алкохол на близо 200 бойци и командири от Червената армия са 42-*** починали и шестима ослепели бойци, а останалите са хоспитализирани с тежки отравяния.

65

нема лошо

преди 4 години

До Анонимен 63Защото явно само сифилистици могат да правят стойностни неща.Затова и в Германия днес му направиха паметник.Един от най-стойностните класици Шубет е умрял от същото,но в 30 годишния си живот е създал повече от всички *** дъртаци,взети накуп.

64

Анонимен

преди 4 години

Гледам, някои хора обясняват тука как трябвало да целуваме руския ботуш и т.н., чак слюнки пръскат, точат лиги представяйки си каква наслада ще е да ги тегарят братушките. Ей,меккерета ниедни, чули ли сте нещо за Захари Стоянов, Ботев, Раковски, Стамболов, Васил Левски, вашта .... родоотстъпническа. Взимайте сръбско гражданство, туба вазелин, чемодан, вокзал - Масква.

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 63Явно режима на Путин го е срам от тавариш Ленин и комунизма,но празнува победата на комунистите като своя,дори руското знаме беше пред това на ссср в началото на парада.Гротеска.

62

Анонимен

преди 4 години

парад породен от комплексите на един алкохолизиран народ

61

Do 47

преди 4 години

В България при "съветската окупация", нямаше дори един съветски войник на нейна територия. А сега афро-американците са навсякъде на територията.