48

Без коментар

преди 4 години

Какво недоволстват срещу защитата с маски тук разни *** ? Да не би някой да е искал да дойде смъртоносна пандемия ?За сведение общинската администрация на Софийската община "Оборище" от началото на епидемията и до сега "обслужва" гражданите без маски !

47

Елемаг

преди 4 години

Добре бе Слави,за какво пусна клипа?Знаеше,че след него ще затяга пак оня ***!!!Аз даже се учудих ,че се забавиха ,след снимките.Мислих,че ще намират повече болни след тях и ще затегнат!!!Чиста диктатура!!

46

Анонимен

преди 4 години

От къде се бълва този вирус,къде хората го ловят дайте инфо,като ловите болни следите ли къде са били,за да се разбере от къде се бълва този вирус постоянно? Това същия щам ли е като преди? След като видяхме,че мерките не работят,вируса си извира от някъде защо пак се налагат тези маски, да тъпчем на едно място години наред ли?

45

Анонимен

преди 4 години

Очаквах накрая Мутафчийски в черната униформа да излезе и да каже:''Казах ли ви,че много хора ще измрат?!Ама яко ще измрат!!!!''

44

Анонимен

преди 4 години

Цялото тиквено войнство=100% некадърници!

43

Анонимен

преди 4 години

Пенсионерът Ананиев го използват като писач на заповеди. За 1 ден може да напише 2-3 взаимно противоречащи си заповеди, в зависимост от това в какво насторение е Тулупа.Днес маски, утре - няма, вдругиден отново маски и т.н.

42

T

преди 4 години

Има ли журналисти в тая държава?! Питайте ги какво ще правим с 1400 заразени, които са изритани и се прибират от немската кланица. Нали като ги взимаха на работа с чартърите казаха, че там ще се лекуват, а сега ни ги пробутват.

41

ЕвроПачкаЗлатноКюлче

преди 4 години

Къде е Ляба, питайте Щаба!

40

Анонимен

преди 4 години

С маски и без маски, всички ще минат перз коронавирус до 2 години.

39

Сата НАТО

преди 4 години

Тиквата да даде обяснение за записите и снимките пред Знарода! Иначе ВЪЖЕ! Всичко е за да си замете следите.

38

Анонимен

преди 4 години

просто незнаят какво правят, гледат другите какво правят и правят същото, никакъв анализ, никаква мисловна дейност, въобще е така си мааат 5 за 6, с какъв акъл отвориха чалготеките, и моловете, че е даже разрешиха и баловете, за стадионите не ми се и коментира, абе НЕКАДЪРНИЦИ !

37

В

преди 4 години

Налага ми се да работя на сватбено тържество, а не искам, защото в момента е безумно да събереш 100 човека от цялата страна в зала за 200, да очакваш, че ще сложат маски или ще се спазва дистанция. Няма да го правят. Климатизацията само ще развърти въздуха, а всички прозорци и врати се затварят, за да не се безпокоят съседите на заведението след 22. Обаче ако не отида, сигурно ще ме уволнят или по-лошо..

36

птичи вирус

преди 4 години

До пияница мистикВ братска Русия няма никакви мерки и ограничения. Те много бързо се усетиха, че това е заговор на масоните и рептилите за поробване и чипиране и спряха да им се връзват на "мерките".

35

Omg

преди 4 години

Този дядо-счетоводител сигурно разбира много от вируси. Каква стана тя, една напред, две назад. В магазините с маски, а в чалготеките и бардаците, които побързахте да отворите какъв ще е редът? Може ли да го правят там само по маски или как? Пародия!

34

Мен

преди 4 години

До ХммНищо няма да ви стане ако не ходите няколко месеца че дори и година на клуб...голям зор да се наливаш...

33

Хмм

преди 4 години

Освен това всеки град с огнище трябва да се затваря за 2 седмици. Няма да умрете за 2-3 седмици в къщи.

32

Анонимен

преди 4 години

Има ли статистика колко човека са се заразили в магазин или мол? Ако няма то означава, че правят пълни глупости. Кви маски бе хора, навън е 30 градуса, хората са потни, пипат си маските с мръсни ръце. Мокра маска от какво пази? Много ми се иска Ананиев да го сложат на каса в Кауфланд 8 часа да стои с маска да го видим дъртото прасе на кой час ще започне да се задушава и да не може да диша. Най-вероятно 2-3 часа ще издържи.

31

Анонимен

преди 4 години

Те и КПП-тата ще върнат и ако продължавате да не слушате ще ви заключат

30

Анонимен

преди 4 години

изобщо не ме интересува, мангъров каза че няма вирус и маските пречат, ще си ходя както искам и ще си правя каквото

29

анонимен

преди 4 години

Това даже в някои области на живота стана модерно. Плащат се пари за да се каже , че биолен от ковид. Голяма лъжа.За мен прикриват голям гаф с ваксина ,която са приложили някъде и има голяма смъртност.