36

Onzi

преди 4 години

Минималната заплата в Сърбия е 343.5 ?, което е 669 лв. И това страна, която не е в ЕС.България - 13 години вече в ЕС, 610 лв. Нещо не е както трябва.

35

До Иво

преди 4 години

София е единствената европейска столица до която стига метрото, по простата причина, че няма друга европейска столица, на която летището да е на 3 км. от идеалния център на града, над който самолетите захождат за кацане с форсаж. Всички реват за чист въздух, но никой не коментира по колко самолета излитат и кацат дневно и какво ни се изсипва на главите от тях. И понеже, явно метрото му е голяма гордост, някой трябва да му напомни, че е не е премиер на София, а на България.

34

До 36

преди 4 години

На практига е негова заслугата , че го има, в този смисъл, да негово е.

33

Анонимен

преди 4 години

Извинявам се, но метрото лично негово ли е, че да "му се возим"? Парите от билети в неговия личен джоб ли отиват?

32

Ахахахахах

преди 4 години

Това ми звучи като - "Каже ли някой корупция, веднага го карам на Витоша"... ама то с тия прийоми работим в това правителство на ретро мутраците от 90те...

31

До 28

преди 4 години

Сигурно страдаш щом метрото в София ти е проблемно като ориентация :)

30

Факт

преди 4 години

Хейтите тиквата ама от утре пак ще му се возите на метрото ! Хахахахха

29

Анонимен

преди 4 години

Братоев: На Запад един километър метро излиза около 150 млн. евро, докато у нас - около 40 млн.Борисов: Всеки км струва около 45 млн. евро на км, а в Европа същите влакове струват над 100 млн. евроНа кого да вярвам? От метрото до премиерството разликата е 5 млн. евро на км.

28

Анонимен

преди 4 години

22, а ти какъв пример си, че пишеш "зделка"?

27

Да!

преди 4 години

Значи метрото излиза по-евтино от същото на запад? Сигурно има защо. Само за сравнение, метрото в Лондон - трябва да имаш голям талант, за да се загубиш, дори да влизаш за пръв път в него. Всичко е написано, начертано и като знаеш къде отиваш - лесно!В София трябва да имаш голям талант за да се оправиш - едва ли човек влязъл за пръв път в него, ще знае откъде да мине и как, за да се прехвърли на другата линия.

26

Анонимен

преди 4 години

Аз бих се притеснил ако в България строят толкова евтино метрото, сигурно са измислили водата или друго нещо. Може в другите държави да има различни норми за строеж на метро, както се оказа че има други норми за строене на пътища и магистрали

25

Анонимен

преди 4 години

Фсичко това е гот, обаче кат започнат да ме праят на боядисано враПче полудевам, разбииш ли!

24

Анонимен

преди 4 години

Ако го слуша човек всичко е прекрасно, няма корупция, хората се връщат масово, високи заплати и много работни места, постоянно хвалба от Европа, отличници във всичко. А реалността е???Гледаме СРЗ и шепа хора с топ заплати, крякаща как другите просто не са учили и затова работят за 500 лв. без да си дават сметка, че и на това раб. място някой макар и не толкова образован трябва да работи.

23

Анонимен

преди 4 години

Почти съм сигурен,че догодина по това време г-н Борисов, г-жа Фандъкова и г-н Горанов ще са трима от обителите на затворено държавно съоръжение, тип затвор и ще останат мнооооого дълго там. Алена не го ли вижда да му го каже на нестабилния психически пациент?

22

Анонимен

преди 4 години

Нека след свалянето в метрото полетим към цените на Ефовете който може би ще получим след 7 години. Няма такава зделка в историята на света. Тя е за пример.

21

Мутрополитън

преди 4 години

А тъпите китайци купиха "Маглев", за олимпиадата преди време.

20

Иво

преди 4 години

Факт е, че в България много бързо и евтино се строи метрото. София между другото е единствената столица в Източна Европа в която метрото стига до летището! Друг факт е, че като километри софийското метро вече е значително по дълго от това в Будапеща, въпреки че в Будапеща първата линия е открита още през 1896-та година.

19

Анонимен

преди 4 години

Затвор и конфискация мутряк, до 9то коляно.

18

2LOOP

преди 4 години

https://dunavmost/***/sheherezada-si-ima-dvorets-za-nad-1-milion-leva.КОРУПЦИЯ

17

Анонимен

преди 4 години

Влатко го оставете-той го е хванала една амнезия,депресирано е момчето. Не знае вчера кво е ял. Ся си репетира клетвите и как да се кръсти. Обучава го лично носителят на "Аскеер"2020 за цялостно творчество-Бай ***....