105

Анонимен

преди 4 години

Докога ще търпите Боко Тиквата да ви управлява чрез страх и терор? Така не се управлява държава, махайте го този диктатор.

104

Как се слагат минуси

преди 4 години

Сега ми казаха, как ГЕРБ троловете слагат минуси!За една минута сам ще си сложа 10 минуса, за да видите как действат цял ден!Поздрави мутро щабари!

103

оооо шипка

преди 4 години

другаря президент продължава с неподготвените си речи ! с това неговото - вирус няма , пое необратимо към края на политическия си път .

102

само минавам

преди 4 години

Президента е умен

101

ВБ

преди 4 години

Време е Тити да помоли Васко да джироса Радев за дубайския шейх. Хем няма да го разбираме какво казва, хем някой лев ще донесе. От тоя полза няма.

100

Анонимен

преди 4 години

Каква паника се е създала щаба си върши работата тяхната работа е да спасяват животи. Българите се спасиха благодарение на себе си дрогарю Радев, ти и Бойко никаква заслуга нямате. Само си чесахте камбаните Мугафчийски свърши цялата работа.

99

Калеко Алеко

преди 4 години

От ХИПНОЗАТА си ще излезне този с пробития парашут, след като осъзнане че рейтинга му пада като руско СУ-24 изнинадано изотзад от F-16, а в ПАНИКАТА си ще продължава да фъфли неадекватно ... !!!

98

Тъп

преди 4 години

Аз,че съм *** *** съм,ама обяснете моля.каква роля играе президента и какво зависи от него в милата ни татковина.

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонименспокойно дишай българия ще се стопи още,но пък за сметка на това ердоган ни е приготвил едни 2 млн.афганци,пакистанци и нигерийци на границата.тази територия няма да остане незаселена...представяте ли си-официална софия едва се правя с територията,която има тръгнала македония да завладява!

96

Четете

преди 4 години

Няма лекарства за онкоболни. Дреме ми.Деца умират поради липса на пари за лечение в чужбина. Дреме ми. 68000 умряха в Италия от грип. Дреме ми.3000 умряха от свински грип в БГ....750 от ПТП. 23% от пушачите не доживяват 60 години... Все тая2400 с ХИВ в България... 75 годишен с бъбречна недостатъчност, два инфаркта и диабет умря с корона. УЖАС. Да идват военните. МАСКИ. КПП. Чували!!!

95

Анонимен

преди 4 години

Да съм на Льотчика, ще поискам среща с Баце и ще му дам акциите :DВ тоя ред на мисли, Бойко Джирото къде се покри?

94

Анонимен

преди 4 години

Абре Радев, що стана с пътуването до Рим?Нещо паниката май и тебе те е обхванала?Не се притеснявай, от Руското посолство вече са се светнали, че са заложили на куц кон.

93

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски как се издъни вчера, истински герой, браво, дали взима нещо или

92

Анонимен

преди 4 години

Щом Герберската платена *** реве значи всичко е наред.Вчера хунтата от ГЕРБ получи звучен шамар за "успешното" си управление.Платените медии колкото и да прикриват "незначителния" протест вчера той не убягна на международните такива.Българина се събужда и надявам се това да е трайно, дано този път има вкарани в затвора.Безродника Борисов трябва да е първи и за по дълго.

91

Анонимен

преди 4 години

Отдавна, г-н Президент. Само дето не сме сигурни още Вие за кой отбор играете.

90

Нане

преди 4 години

Президенте!Обяви едно военно положение!!Всичките толупи, ще ги навреме по карцерите!!!

89

ха-ха-хааа

преди 4 години

До Анонимен 92А какво ли предизвикват нервните изблици на лудост от бабуина по ТВ-то?Най-вероятно СПОКОЙСТВИЕ!

88

Барселона

преди 4 години

Радев,освен да прави забележки целомъдрени за друго става ли...Нали е независим или слуша напевите на Нинова.И той е един от многото които говорят и нищо не вършат...

87

Анонимен

преди 4 години

За какво му е втори мандат? Да пускат измислени статии за него, за баща му. Бокови журналисти да получават смси?Хубавото, че тази пасмина българския народ ще се стопи с още 125000 тази година. Докато трепери за 100 тежко болни и умрели СЪС коронавирус.... Хайде слагайте маските и ръкавиците, трупове, чували, ама пред НОИ от глад и престъпност.

86

Анонимен

преди 4 години

Румене,да си президент не е като да правиш коремното.Задай си въпроса какво предизвикват твоите изявления.Ти си вреден за България с това поведение.Цял живот си бил на ясла,и нямаш понятие от реалността