112

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 118Не 50 хил. 500 хил на седмица. За месец това са два милиона. Виж колко са в Южна Корея, която дават за пример и ще разбереш, че са доста.

111

Да

преди 4 години

Браво г-н Президент!!!

110

Анонимен

преди 4 години

Радев да взема властта и да организира масово тестване на населението.Само така ще спасим себе си от вируса а и ще спасим икономиката.

109

Анонимен

преди 4 години

Напоследък само вождът еднокнижник показваха на снимки-как да плюеш.Сега им дойде дюшеш на мисиркките.Показаха Радев и веднага скочиха-булю,булю..Действайте,разтушете се.Махам се.

108

Анонимен

преди 4 години

Василев, ти си много интелигентен човек. Не те знам какъв си и що си , ама не забелязваш ли , че коментарите ти не са за аудитория с IQ малко по-високо от това на зелена ***.

107

Анонимен

преди 4 години

До Избирател 79Защо той ще ви дарява тестове? Къде е излишъкът от бюджета, къде са даренията, които денонощно събирате, какво ще правите с новия заем от 10 МИЛИАРДА лв., че пак нямате пари за нищо?

106

Анонимен

преди 4 години

Точно тъй ще направим бе мундир, ще дадем парите от новия заем за тестове и маски и после отиваме на манифестация на Бузлуджа с викове: Aз съм тествaн от Короната веке не мое ме пипне Короната. Да живей коминтерна - 3 пъти ура.

105

69

преди 4 години

Хаха, колко е комисионната горски?

104

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 112Че колко огромно число е 50000 за 80 милионна Германия,

103

Анонимен

преди 4 години

Ако съм здрав и при тестването ме заразят ще мога ли да съдя държавата? Този вариант е възможен, като се има предвид колко съмнителна ще е хигиената при масово тестване.Няма да се изненадам, ако се заведат много дела.

102

Додо

преди 4 години

Айдее, поредния подпоручик, тръгнал да дава медицински съвети, които могат да имат пагубно последствие! Ако беше това начина, Тръмп щеше масово да тества американците! Но не го прави, защото в условията на карантина и силно заразния вирус, това би било довело до допълнително заразяване,и ещата биха били много по-катастрофални! А резултатите от масовите тестове биха били все едно някой да гледа на кафе (но не при Гала) - неадекватни и създаващи грешна представа и очаквания.

101

Еврошанс

преди 4 години

Хубаво е искането, но за Барабойко ''вируса'' е дюшеш и няма да позволи да му се изплъзнат няколко евромилиончета.

100

Анонимен

преди 4 години

На това педи нещастно не трябва да му се позволява да се "изтропва"през руската си човка!! Цяла седмица събира гнусотия и смрад в червата и после се изтропва да осмърди ефира и журналята... Наложете му бойкит бе ***, и без това новини от него няма, не е имало и няма да има никога-освен като сдаде мандата! Тоя е продажник и притежател на хиляди рокли, собственост е на Деса и за българите и България му е през чочката....

99

Анонимен

преди 4 години

Прости като неграмотния и нечуждоезичния им премиер.Според мен трябва да сложат Валери Божинов за президент. Поне ще е на нивото на народа. Страх, паника, манипулации. Тепърва ще научите какво е бедност. ОБЕЩАНО!

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Колко да са масови тестовете в Германия? 50000 на денМежду 350 и 500 хил на седмицаТова е огромно число.

97

Анонимен

преди 4 години

Боже на германцие акъл взели да дават тук. Много добре се справят немците. И тестват - и антитела гледат . Ония доторе-аматьори оплескаха нещата, защото заразиха болници и старчески домове. Пък то там и обикновен грип да закараш, става страшно

96

Анонимен

преди 4 години

Сега ще видите какво им е на животните държани в клетки по зоопаркове и циркове.

95

Анонимен

преди 4 години

А нашичкия тегли...10 милиардо.Щот риба се лови в мътни води.Никаква отчетност,сега им е паднало.

94

Василев

преди 4 години

Тестовете трябва вече да са в лобараториите и от утре да започне тестването, за да ноже да предотвратим по голям бум и после само да водим статистика, приети,излекувани, починали!Това вече е невъзможно, защото сме закъснели, президента се затрахова с масовите тестове и после ще *** сол на главата на Бойко, така ще извлече дивиденти!Президентът винаги печели, защото в тази ситуация правителството винаги губи, а който критикува печели!Деса трябва да върне апартамента на държавата!Никълас!ЦРУ!!

93

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

До NickТова звучи много добре, Ник, но не е съгласувано с Щаба. ;-)