110

Зозо

преди 4 години

До До ЗозоОли, оли, оли, оли....... с функционална неграмотни *** не ми се разправя.... смешни хора.

109

До СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Фактът, че 2/3 от Бъгларския народ мисли като теб означава, че доживот заслужаваме да ни управлява ГЕРБ

108

ужасТ

преди 4 години

Шоуто на Гешев дали е по-смешно и жалко от оня грък по БТВ?

107

Компетентен

преди 4 години

Този вопиющонеинтелигентен треторазряден милиционер с мислене като на шефа си от 50-те години екземпляр, дори няма мозък да асимилира ясно указани текстове от Конституцията. Може да го разследва след приключване на мадата!

106

Анонимен

преди 4 години

Божее скакво се занимава тоя ,егати послушкото нищо мъжко няма в него как пък всичките са такива женички това го дъвкат 3 години вече.

105

Анонимен

преди 4 години

България е Правова Държава и Конституционна Република. Няма значение дали си шифьор, Резидент или двете едновременно - всеки носи наказателна отговорност за престъпленията си.

104

Одисей

преди 4 години

Никога не ме е напускало предчуствието че нещо ще се намери. За съзжаление Радев е сам срещу всички.Разбира се при всеки от нас ще се намери нещо, аз например като малък ходех в тъмното да си бера череши от комшийските Но тук историята не е "черешена" ,а добре планирана акция от школата: Бжеджински- Кисинджър-Болтън--Маккейн (лека му прьст). И щом е отсъдено, ще го махнат, разбира се чираците (ДАНС-овци, Гешевци, Плевналиевци и т.н.) са усърдни. Историята познава достатъчно много подобни ..

103

избор

преди 4 години

До Сайта днес бг.Ами чети сайта пик бг.Ще се изкефиш с пълна сила. от подли зурковщини на властта.

102

ПроСоТо

преди 4 години

нещо за кокошлетата:..-Пернати,самия Тръмп назначи ДЪЩЕРЯ си за негов "пиар агент"..Оти не сезирате и Конгреса на САЩ за това.."престъпление"?

101

Анонимен

преди 4 години

а Боку като мутра колко престъпления е извършил и кога ще се разследва

100

Анонимен

преди 4 години

Атаката срещу лидера на една държава каквато е клеветническата кампания с недоказани лъжливи обвинения и явно умишлено злепоставяне пред целия народ и свят е винаги атака срещу Държаправовия ред срещи Конституцията и престъпление на злоупреба с власт извършена от главния прокурор срещу президента а не обратно заштото по закон и международното право всеки е невинен до доказване на противното а посегателството срещу президенстката власт е противозаконно и подслушшсването и атака срещу имунитета

99

Анонимен

преди 4 години

Гештапо в действие... Хайл Боко !

98

реалист

преди 4 години

ДИКТАТУРА И ОТМЪЩЕНИЕ, А НЕ ЗАКОННОСТ!!! БУХАЛКАТА ГЕШЕВ ОСТАВКА И СЪД ЗА ЗЛОУПОТРЕБА СЪС ВЛАСТ!!!

97

До Зозо

преди 4 години

Ти слуша ли записа, функционално грамотния ? Правят разследване относно това как е назначена Д.Р. и по-случайност подслушват някакви хора, които видиш ли консултират президента .Не пич, ти си практически неграмотен :) Какви ги върши Машатко е въпроса.

96

ХоХо

преди 4 години

Някои търси в *** семки .....

95

сигурно

преди 4 години

Тоз гл. прокурор ,не 6 год. ,а 6 месеца няма да изкара !

94

Сайта днес бг.

преди 4 години

Тука си изпробват силите лицата от Да България.Дерзайте друзя -- Партията няма да забрави вашите усилия. Само да дойде на власт, Нинова няма да ви забрави.

93

Kiii

преди 4 години

С Бокооо гогаааа ???

92

смях през сълзи

преди 4 години

както предипния, така и настоящия поръчков Главен вояьор

91

ХАХАХАХ

преди 4 години

Какъв е този поръчков прокурор бре - срам за България!?А бельото на Десилава Р. няма ли да провери?Ужас,връх на Борисовата ченгесария и простотия!