79

до 74

преди 4 години

ти си поредния хипнотизиран от всичките в Държавата , какви хапчета бе неграмотнико , я влез в Уикипедия и напиши Бирис 1 и дръпни с мишкта надолу до Покръстването и прочети как си станал Християнин НАСИЛА бе , засрами се бе

78

Василев

преди 4 години

Руски шпионин, който трябва да следи за руската антипропаганда е Иво Инджев!Той се изявява като ревностен русофоб и американофил, а на практика слухти и е ***!!!Агент Хари Бишъп!ЦРУ!!!

77

американски шпионин

преди 4 години

Всеки шпионин да си ходи там откъдето е дошъл. Да вдигне ръка всеки руски шпионин, който кара руска кола, има руски смартфон и ходи на курорт в Русия. Известното поведение на жертвата спрямо похитителя не трябва да се нарича Стокхолмски, а български синдром. Колко по-повреден трябва да си, за да се кланяш на двойния си поробител и грабител.

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71Начи У добряваш кумуниските,щото те забраниха религията?Нещо много объркано ти е мисленето.

75

До 72

преди 4 години

Ееее друго си е да изпълняваш заповеди от посолството на САЩ....кау..н...А относно южен поток за който дрънкаш България щеше да дере транзитни такси които сега ги прибират турците с турски поток..

74

Василев

преди 4 години

Цацаров, да не мислете , че руските служби не го контролират???Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

73

Анонимен

преди 4 години

мда! моньо трабанката щом го казва...! лично великия джони инглиш му го споделил! тя, българия, е известна с името "шпионска среща"!

72

Анонимен

преди 4 години

За прапраунуците мангизът е събран.Само да не дойдат извънземни или як метеор да срути Земята..

71

Василев

преди 4 години

Руските шпиони са като комунистите, ще ги намерите там където се взимат важни държавни решения, там където се правят закони, и където се прокарват интересите, ти винаги се изявяват като демократи и плюят по Русия, така както комунистите се пребоядисаха ,обсебиха ресурсите и се правят на репресирани!!!Агент Чарли Доусън!ЦРУ!!!

70

Анонимен

преди 4 години

болното Племе на украинеца Хан Кубрат щото роден в сегашна Украйна все не им се вярва , през целия им живот само Турското робство което реално не съществува а само в главите на ХИПНОТИЗИРАНИТЕ , значе Турско робство е имало а насила Християнизиране на Българския народ 866 г при Борис 1 от Византия нямало ...................хаха.................смешно племе е тва сега по нашите Земи

69

перке бе джанъм

преди 4 години

До всъщност 50Как защо.ЗАЩОТО ЗА ДЕДО БОРЕ И КОМПАНИЯ ИМА ЯК КОМИСИОН.МАЙНАТА МУ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ!

68

И Паси е шпионин

преди 4 години

Американски и израелск! Доброволно "акредитиран" предател!

67

Василев

преди 4 години

Бойко Борисов Буда е руски шпионин, който прокарва бавно, но сигурно и методично руските интереси!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

66

Тихия

преди 4 години

Много е интересно, как на всеки четири години избираме представители, които започват да се изказват като хора от периферията на народа. Всеки човек с минимални познания по национална сигурност знае, че няма вариант, в койото чужди разузнавачи да бъдат в полза на суверена и на сигурността на една държава. Те просто контролират установения ред. Ред е на Америка. дали ще са американци или руснаци ми е все тая. Държавата ни е един разграден двор контролиран от банда мошета и некадърници.

65

Василев

преди 4 години

Иван Костов Гаргамел е руски шпионин, който продаде Нефтохим за жълти стотинки на офшорка, и преподписа нов договор с Газпром, без да е необходимо, в ущърб на страната, нанасяйки удар на националната сигурност!!!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!

64

Анонимен

преди 4 години

Евреите ,от пустинята правят рай.Руснаците,от рая правят пустиня.

63

Активист на БКП

преди 4 години

Майната им на чифутит?...

62

православен

преди 4 години

Майната му на Паси

61

Анонимен

преди 4 години

Когато в една бедна и слаба Държава сглобена от 3 части се каже Истината и повредения в главите Народ (хипнотизиран от Руската ПРОПАГАНДА) не вярват Затова бива такаъв Народ насила Християнзиран от Византия а после под владение на Османска Империя , продължавайте да не вярвате овце с овце

60

Василев

преди 4 години

Ако следваме пътя на логиката, и кой какви икономически интереси и лобита има в страната, трябва да заключим че руските шпиони са по силни от американските и прокарват интересите на своята държава!Първо Южен поток и сега Газов Хъб!Второ стартирането на АЕЦ Белене!Трето неразполагането на американски противовъздушни радари и ракети!Четвърто българската позиция за Черноморския регион , който трябва да е демилитаризиран!Пето всички русофилски партии са в парламента!Агент Уйли Браниган!ЦРУ!!!