31

Анонимен

преди 4 години

Западните олигархоокупатори пак са напечатали долари на простутутките си в България.ВЪПРЕКИ УСИЛИЯТА ИМ НИЕ ВСЕ ТАКА НЕ ИМ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ НА ПРОПАГАНДАТА, ЩОТО Е ГНУ СНА И ТЪ ПА И СИ МРАЗИМ ТУРЦИЯ - ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА КОЯТО В МОМЕНТА НЕ СИ Е ПРИБРАЛА КАМЪНИТЕ С КОИТО ГРАБИ БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИЕЛНИ ВОДИ В УСТИЕТО НА РЕКА РЕЗОВСКА А КАРАКАЧАНОВ И СИМЕОНАВ ПАТРИОТИТЕ-ТУРКОФИЛИ МЪЛЧАТ КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ОТИДЕ ДА ВИДИ СКАНДАЛНИЯ ИМ НАСИП ОТ КАМЪНИ

30

За какво говорим

преди 4 години

Когато падна Бойко от власт се скри в посолството на Козяк до правителствена болница,когато падна Местан от власт се скри в посолството на Турция!

29

ПУ

преди 4 години

Голяма изожба....наредили плакати със най долните пропагандни лозунги на СССР. То не е изложба а си пълна ИЗЛАГАЦИЯ! Типично руски. Защо не кажат как са заграбили парите и имотите на хората, как са докарали до просешка тояга българските индустиалци и как са избили и прогонили в чужбина противниците на руската окупация? Съсипали са България тия! Ееее ама тука вече говорим за истинката история. Не е удобно да злепоставяме така "братска" Русия и местните и слуги и *** в България.

28

Анонимен

преди 4 години

Лютви Местан и Николай Ненчев вместо да влязат в затвора се отплащат за помилването от новте господари.

27

Анонимен

преди 4 години

Според учебниците за 10 клас Хитлер е бил прав - комунизма е терористичен режим !!!

26

Додо

преди 4 години

Отделно, каквито и да са отношенията между Евроатлантическа България и постсъветска Русия, турския ренегат Местан няма място да се меси там. Защото всеки знае, че той мрази България! Просто опипва почвата да се набута някакси в политиката, за да може да реве, че е репресиран по политически причини, когато всъщност той е най-обикновен криминален престъпник.

25

Анонимен

преди 4 години

Протест платен от чужда държава не е протест,а проституция!

24

Анонимен

преди 4 години

СКОРО И УКРАИНСКИЯ НАРОД ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ ЗАПАДНАТА МАРИОНЕТКА КОМИЧНИЯ СИ ПРЕЗИДЕНТ И ЩЕ СИ НАПРАВИ СЪЮЗ С РУСИЯ. ЗА ДА НЕ МРЕ ОТ ГЛАД.

23

Да

преди 4 години

Стига с това разделение и омраза,това е история.

22

Анонимен

преди 4 години

Изложбата трябва да започне със снимки на договора за нападението на Полша от СССР и Германия, катинското клане и как разпалиха 2св. война бившите съюзници.

21

Анонимен

преди 4 години

Агент Павел, който в досието си има вече и убийство на пеленаче, явно не знае срам. Тия управници са в схемите от тийнейджърските си години и не се уморяват да си продават лоялността, която за тях не струва нищо, стига да има келепир. Проституцията е далеч по-достоен занаят от политиката, чини ми се.

20

Цирк

преди 4 години

Пишете не протестиращи а заработващи грандове и пари.

19

Широка

преди 4 години

Страна моя родная !!! Я люблю тебя !!!

18

Додо

преди 4 години

Да добавя, пъкления план на масонската, юдеоболшевишка клика започва още с планирането и осъществвването на убийството на Царъ Борисъ lll Обецинителъ, защото той като отличен дипломат, виждайки, че НС Германия губи войната е бил в преговори с английския двор за пълна, 100% неутрална позиция на Царството до края на войната. Това не се харесва на Сталин и той нарежда да го отровят!

17

Анонимен

преди 4 години

съветската армия трябва много да се почита от десните монархофашистчета. С идването тя прекъсна гражданската война в България. След победата на народа в тази война десните които бяха малцинство и бяха събрали и ошушкали богатствата на народа в ръцете си, щяха да отидат зян, а народния съд почти не ги засегна. Затова монархофашистки деца и внуци, тичайте да лижете паметния паметник, на армията спасила сперматозоиди и яйцеклетки от които сте се пръкнали... Ако бе бил Хитлер и вас щеше като славяни

16

Факт

преди 4 години

Само като видите кой са протестиращите,ви става ясно кой стой зад тях... подобни изложение е показано навсякъде по Европа без драми като при нас...

15

баба мара

преди 4 години

местан които се криеше в турското посолство и след това уби бебе ще ми говори забългария за чест и достоинство а за другия охранен псевдоземеделец не ми се говориаз съм за мир и дружба искам историята се знае и да не се повтаря обаче не енеобходимо да се правим на шутове не забравяите че се топлим с руска газ

14

Анонимен

преди 4 години

Не са *** . *** са.И не са виновни.

13

Вечна Дружба

преди 4 години

Страхотна изложба, браво за рекламата! Дано повече хора я посетят:)

12

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Гледам снощи волейбол финал на европейското за жени Сърбия с Турция. Пълна зала с фанатични турци, домакини, крещат,вият, никакво кавалерство. Една от туркините с такава злоба играе, ако може ще захапе гърлото на сръбските грации. Съдията ги подпира. Е, е кво? Всички гледали мача видяха че турския народ е ПРЕДиМНО от диваци и варвари, а и психиатрията им е належаща.СРЪБКИНИТЕ СИ БИХА И ТУРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И ЗРИТЕЛИ ФАНАТИЦИ СИ ОТИДОХА С ЖЪЛТО-КАФЕВИ ГАЩИИИИ.