99

ДртПрч

преди 5 години

Всички комунисти станали православни христиени по повелята на Кремль ;-) Тролетариатът няма спирка.

98

до 97

преди 5 години

Каква Украйна те мори пък теб. Украйна е държава от 1991 година.Преди това имаше Съветска социалистическа република с подобно име в състава на бившия СССР.

97

Анонимен

преди 5 години

Браво 97. Много са те начели!

96

Анонимен

преди 5 години

Либералните медии редовно плюят папата. Обаче сега го защитават от "нетолерантните" православни. Чудно защо ли?Пази Боже от либерална толерантност!

95

Анонимен

преди 5 години

До 85Името "Русия" се възприема едва в 17 век и е реплика на Киевска Рус, поради простата причина, че Украйна е била поробена от империята на злото наричана до тогава Московска Орда !

94

Хм

преди 5 години

Щом Борисов държи на Бъчварова,Захариева и останалите ***-да си върви с тях,времето на Сорос отмина!И папата вече не може да им помогне!

93

Борисов

преди 5 години

РАЗПОРЕДИХ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ПП ГЕРБ ОЩЕ ОТ УТРЕ ДА СТАНАТ КАТОЛИЦИ И ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГИ ВИЖДАМ В ЦЪРКВИТЕ И МАНАСТИРИТЕ!

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74Раздора между Вселенската и Руската патриаршия не е от Вартоломей а е предизвикан от Сталин. Човекът който е взривил 10000 църкви в Русия като вижда дебелия през Германо-руската война изведнъж става християнин и легализира православието с останалите живи стотина НКВД агенти от РПЦ. След войната през 1948 му се приисква на Сталин функциите на Вселенския патриарх да поеме неговия НКВД поп и директно предлага пари и заплахи към Вселенския патриарх. Та така стоят нещата с цру.

91

ДртПрч

преди 5 години

Ботев добре ги е определил тия като "православни скотове"

90

Факт

преди 5 години

До до 81Поп Богомил е толкова еретик,колкото и Ян Хус,да кажем!Хич не ми хвали католиците!

89

Анонимен

преди 5 години

Защо се очаква, че тоя аржентински комуноид трябва да бъде посрещан "топло" навсякъде? Като непрекъснато говори глупости, които не са му работа, може да очаква само "хладен" прием. А най-много ме кефят разни беснеещи "атеисти", които иначе фърлят лиги, когато коментират някой религиозен американски политик като Пенс и как религията нямала място в политиката, обаче примират от кеф когато най-одиозната институция в историята на религиите (папската) се изказва по откровено политически въпроси, без никой да го е избирал или упълномощавал...

88

ДртПрч

преди 5 години

БПЦ е пълен Т-шак. А с тоя си селски инат показаха само колко са неадекватни. По принцип смятам, че всяка религия е лъжа и следователно не харесвам нито католици, нито православни, нито мюсюлмани, евреи, будисти и т.н. *** стадни истории, но нашата православна църква просто чупи ***.А, да. Според тях по определение съм антихрист, защото съм атеист. Това не ме притеснява ни най-малко.

87

реалист

преди 5 години

1. Боко Тиквата се чувства обиден, че наш,те попове , които щедро дарява с нашите пари, му направиха сечено. 2.Наш,те попове - които обичат религията и Христос, както са обичали 45 г. Сатаната , ДС и КомунизЪмът - следват по обичая повелята на Москва и водача и в момента - Антихриста Путин. 3. Нашият народ, по принцип атеистично настроен не му пука много - но ... ВСИЧКИ СЪЗНАВАМЕ КАКВА Е ОГРОМНА РАЗЛИКАТА ОТ НАШИТЕ ПОПОВЕ / известни повече с ралекси И ПАПАТА ИЗЛЪЧВАЩ СМИРЕНИЕ И БЛАГОРОДСТВО.

86

Ха-ха

преди 5 години

Бъчварката може би иска да ни каже,че всички трябва да се наведем като Борисов ида ***** ***** на папата и всички Началници!?Да ама Банкянеца има личен/партиен интерес,а всички ние носим негативите!Православната църква постъпи според традицията,но и защити българския интерес,нещо което държавното управление НЕ направи!Българският интерес е коренно различен от тоя на хората и организациите явно или неявно стоящи зад папата!Шорошите,към които спада и Бъчварова, са сред тях.

85

до 80

преди 5 години

Киевска Рус се е наричала Русия до 9-ти век. Столицата й е била Киев. Ама това герберастите сте тотално неграмотни.

84

до 81

преди 5 години

Поп Богомил е бил еретик. Вземи се поограмоти малко.

83

Анонимен

преди 5 години

До 67Омърлушените попове от БПЦ са слуги на Антихриста Гудяев и началника му Путин !

82

до 78

преди 5 години

И защо да е фалшив, защото ти соро соида ли си казал така.Ти си никой.Патриарх Кирил и Патриарх Неофит са духовни водачи, истински православни свещгеници, а не продажници на вярата като Борисов, Бъчварова, Паси и всички герберастки ***.

81

Питър

преди 5 години

До Анонимен 64Така е, не са ги инквизирали - хуманно са ги слагали директно на кладата. Справка - поп Богомил.

80

Анонимен

преди 5 години

Какво е това Киевска Рус? Украйна, Русия, Македония. Нека умника по-долу да ни обясни.