72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен77Не компютри, а компоти си произвеждал. И не си г произвеждал а са ти ги върнали.И си бършеше индустриалния комунистически *** с нарязани вестници.

71

Анонимен

преди 5 години

Изкуфелите бесепарски *** пак налазиха форума.Ама не казват каква беше заплатата при техния Жан Виденов.

70

Анонимен

преди 5 години

По бай толево време произвеждахме компютри, роботи, биотехнологии, космически уреди и изкуствен интелект, а сега произвеждаме прос титутки за германия

69

Анонимен

преди 5 години

До 71Изкуфелник, изкуфелник...много ти било хубаво при бай тошо.

68

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов ще остане в историята с прозвището си - ***

67

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДаааа.Мощна индустриална държава - произвеждаше консерви копърка и тахан халва.Към 1989-та, когато американците вече произвеждаха интел486, в НРБ вече беше успешно откраднат ПРАВЕЦ82.Магазините бяха празни и имаше режим на тока.Хората се бършеха с нарязано "работническо дело" с извинение, щото нямаше тоалетна хартия.Това и беше развито-индустриалното на НРБ.И си крадяха чистачките на ладите.

66

Анонимен

преди 5 години

-Какви качества имате?-Икономическа диплома от университета в Свиштака. Мога да правя пауър поинт презентации. Знам какво е актив и пасив. Такива ми ти работи-А имате ли стаж?-Оооо да - имам 2 седмици стаж, дето ни го искаха от университета-А каква заплата очаквате?-Минумум 1800!

65

Ръца Пръца Шлезинжер

преди 5 години

Никой няма да заминава никъде ако минималната стане 800 лева. Ама с това крадене, как да стане. Заминавали заради образование и здраве. За Европа мога да се съглася ама за САЩ .....абсурд. И храна кофти и здраве и образование. В САЩ заминават да карат камиони (няма лошо) и за измами с кредити. В Европа е по добре ама с тия талиб***ни и там вече не е същото

64

Анонимен

преди 5 години

Дрън дрън глупости.. 1 милион овце все още бачкат като волове за 500 кинта.. и си тряат

63

Анонимен

преди 5 години

Има ли нещо в тази мутренска държава, което да е нормално?Здравеопазване??? Пази боже да с разболееш.Образование? Глупости. Дори дипломи за висше образование могат да се купят.Полиция? Хаааааааа-ха-хаПрокуратура? Боже пази. Като гледам Цацаров каква е *** на властта и .без коментар.Но иначе, като им слушаш и четеш пропагандата - направо цъфтим и връзваме.Няма икономика, продадохме се с все парцалите на САЩ, избиваме си пенсионерите.НЕ ЖЕЛАЯТ ХОРАТА ДА СЕДЯТ ТУК ПРИ ГЕРБАВИТЕ.

62

до турчин

преди 5 години

Само една забележчица ако мое да направим.Аз не познавам някой,който не се мисли за умен.А познавам много,много прости хора..Само виж кои си избираме да ни управляват.тук всеки се мисли за умен,ама не е...

61

Анонимен

преди 5 години

До хВсе още доста българи сравняват само бруто заплатите и пресмятат колко струва сиренето. Ако идеш за известно време да изкараш някой лев, но се водиш като български данъкоплатец и здравно осигурен - бива, но аю живееш навън и плащаш данъци, нещата се променят.

60

Анонимен

преди 5 години

Не е и до парите вече, дори да имаш пари няма къде да ги харчиш с кеф около мутри, бразилци и чалгари. И парите, и имотите ще се обезценят когато няма перспектива за бъдещето.

59

Анонимен

преди 5 години

По бай тошево време България беше мощна индустриална страна, а сега е к енеф

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен60Като вземеш да произвеждаш коли наполовина добри като мерцедес и БМВ, тогава ше взимаш половин германска заплата.

57

Жоро

преди 5 години

Шведите които се представят за майстори на покриви и изолация ги вземат тия 3000 лв. само за ден чрез рекета и изнудване на нищо не подозиращите клиенти! Държавата отказва да се справи с тях и с битовата престъпност въобще вижте какво стана в Гълабово

56

Анонимен

преди 5 години

Аз мия *** в испания..не е зле

55

Анонимен

преди 5 години

Нашата валута е фиксирана чрез Валутния борд към Германската марка, а после към Еврото, защото Германия преминава на Евро. Щом 1 евро = 2 лева, значи и минималната заплата трябва да е поне половината минимална работна заплата за Германия. В Германия се заплаща на час обаче 8.48 евро., които са 67.84 евро на ден, 339.2 Евро на ПЕТДНЕВНА работна седмица. А за месец 1356.8 Евро, които като се разделят на 2 са 678.4 Евро, които правят 1356.8 лева минимална работна заплата за България!

54

смях

преди 5 години

Че и заплата от 2000 лв би ги накарало да останат. Просто много от списващите в сайтовете не схващат, че стандарта в София не е като стандарта в страната.

53

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

Затова забегнах у Аустрейлия да изкарвам парички като актьор облечен с костюм от кенгуро и изкарвам 20-40 долара на ден и се правя на шут само и само да събера стотинките хвърлени в картонената кутия на земята.