44

До 35

преди 6 години

Това, че са убили лидерита на определени страни не е военна победа, а най-обикновенно убийство и дестабилизирането на дадена страна.

43

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Говори се, че Путин щял отменя крепостното право...

42

дайте снимки

преди 6 години

на свалените американски ракети ! И как ги свалихте след като те летят ниско на 30 метра , а вашите ПВО на теория и на практика нямат възможност да свалят ракета на такава ниска височина ! Пак локуми разгъвате !

41

:):)

преди 6 години

това че цитираш, афганистан, ирак и либия, не означава че има победа,реално оставена раьруха анархия и мизерия и милиони бежанци към Европа, страхотни победи....евала

40

Анонимен

преди 6 години

Оня ден *** беше публикувала статия тук, че Турция щяла да насочи оръдията си срещу САЩ, някакъв руснак го заявил. И всички националисти изпаднаха в делириум, че Тр идва да завладява Бг и само братушките ще ни помогнат да се спасим от османлиите.Някой има ли да каже нещо по въпроса?Тр насочи ли зенитни установки или каквото е там, срещу САЩ?Престанете да разпространявате руската пропаганда в Бг!

39

Анонимен

преди 6 години

Браво на Асад!

38

лакардии и локуми

преди 6 години

Путин и Асад все приказват ,че печелят ,но всъщност все губят ! Асад все печели ,а вече 8 години дори с руска подкрепа не може да се справи с някакви си леко въоръжени бунтовници ! Лилипута път до такава степен загази икономически ,че дори обещаните инвестиции за Крим не може да изпълни ! А за пътищата в Русия да не говорим , 80 % са неасфалтирани черни пътища ! Руснаците живеят в 18-ти век , това е истината !

37

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ?Освен останалите, които е изброил колегата САЩ печелят най-важната война в човешката история... - Студената... - победиха врага си без да изхабят един патрон...

36

Анонимен

преди 6 години

Както се очакваше руснаците бяха по ниски от тревата и по тихи от мишлета а кяха да свалят ръкети че и носители .пълни мишки

35

до 32

преди 6 години

И ти какво очакваш, да стреля по цивилни хвърчила ли?Нали това проби и американското ПВО в 2001.Много избирателна късопаметност.

34

Анонимен

преди 6 години

Питай свободан кадафи садам и бен гладин ако премазването на ссср не ти стига за победи

33

Анонимен

преди 6 години

По летище Дювали са изстреляни 4 ракети - свалени 4, Думейр - 12/12, Блай - 18/18, Шайрат - 12/12, Мезе /не се използва/ - 5 от 9, Хомс - 13 от 16! Но това е разузнаване с бой! Самолетоносачите идват!

32

Анонимен

преди 6 години

До 31Япония 1945 една от най-силните войни за всички времена - вода, въздух и земя.Германия 1945 - вода , въздух и земя Ирак 1990 и Ирак 2001-2Афганистан Либия Сърбия Я кажи кога русияя спечели война последно ?:)))

31

Анонимен

преди 6 години

Като е в техеран няма страх *** що не си седя в дамаск

30

Матиас Рус

преди 6 години

Руските ПВО е толкова велика, че с моето самолетче кацнах чак на ... Червеният площад!

29

?

преди 6 години

Не се сещам кога за последно САЩ са печелели война?

28

Анонимен

преди 6 години

Жужи Уткин показали се от бункера си или още гризе таблетки с йод

27

султанат Русия

преди 6 години

Руската войска е мюсюлманска и е копие на еничарската войска в османската империя. Взимат се момчета от поробените 140 народа за да воюват за руския император.Има съвсем малка част руснаци в руската армия.

26

Анонимен

преди 6 години

105 вата при нова боя точни не 103 както дрънкат алкохолиците с лоботомия в морф но тях ги остави там твърдат сякакви глупости за 455 000 кв км завзети от общо 180 000 кв км сирия

25

ха ха

преди 6 години

на приказки е МНОГО Е СМЕЛ ЗАТОВА СЕ СКРИХА В РУСКИТЕ БАЗИ