49

До 29

преди 6 години

Много ти е лесно да даваш акъл одстрани. Като влязът така ти се обади на 112. Обади се ба SpaceX да те изтрелят на някъде, даллеч от земната атмосвера!

48

Иво

преди 6 години

При липсата на съд и полиция така ще става.Тези случаи тепърва ще зачестяват.Евала на доктора и дано се отърве

47

Разговор

преди 6 години

Ром:"КражбА и това е няма шо да правим. "Българин:"Еми хванете се да работите, а не само да се множите като плъхове"!Ром:"Да ама ние от кражбА живеем".Българин:"Е тогава ще ви стрелям".

46

Анонимен

преди 6 години

А ако плъха, беше убил доктора, някой щеше ли да иска сметка от съдията защо го е пускал 9 пъти на свобода за да се стигне до убийство накрая? Ако престъпника беше в затвора, където му е мястото, нямаше да се случи това.

45

ha ha ha

преди 6 години

Сега поне 2 седмици ще ни занимават с този случай, при който героите са съвсем ясни, както е развитието на случката.И за което си има закони и съответни институции.Е, някой пак извади късмет - ще потъне в забвение много по-важният ЧЕЗ-скандал, къде по-лесно е тълпата/т.е. народа/ да бъде насочен към битов такъв.Не че са маловажни кражбите, обирите и нахалството на престъпниците.Но защо и къде спят отговорните и вземащи затова заплати многобройни институции?Жалко, но НИЩО няма да се промени.

44

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Не съжалявай, докторе !Постъпил си правилно, както би постъпил всеки нормален човек на твое място.В съседната стая са били жена ти и децата ти ...Аз, ако бях на твое място щях жив да го изям тоя Плъх !

43

Ако държавата

преди 6 години

си върши работата, тези хора нямаше как да се срещнат в реалния живот, тъй като единия щтеше да е в затвора пък другия да спи спокойно в дома си. Затова ако има някой виновен това е МВР, съда и прокуратурата. Правозащитните институции в България трябва да бъдат съдени за този инцидент. Всички останали сме техни жертви.

42

1

преди 6 години

До Не прочетох никъдеКогато камерите са мои, аз мога да решавам, какво ще изтрия и какво ще оставя!Все едно някой да ми каже, какви клипчета да си държа на телефона!

41

Анонимен

преди 6 години

Да се обади в полицията я го хване полицията, я не и да го хване ще го пуснат за пореден път. Редно би било да платят на доктора, че е свършил работата на полицията, съда и прокуратурата. И аз бих гърмял по мAnгала собственоста трябва да е неприкосновенна. Няма ***, няма мутра, а влакна трябва да може да влиза в къщата ти между 6 сутринта и 22 вечер. Освен ако не става въпрос за тероризъм.

40

Анонимен

преди 6 години

Дори да няма неизбежна отбрана, доктора е действал при крайна за обществото необходимост!

39

Анонимен

преди 6 години

И да се беше обадил на 112, нямаше да дойдат или щяха да го направят на другия ден. Вярно, че си е превишил правата, но като се има в предвид какъв е бил този плъх и колко пъти съда го е пускал, трябва да му се смекчи наказанието, че е направил това, което корумпираната ни система не е могла - отървал е обществото от опасен престъпник - рецидивист.

38

Анонимен

преди 6 години

Най много 1 година! Много е!

37

Жертва

преди 6 години

Оправдайте човека. прокурора на съд. Че е пуснал плъха 9 пъти

36

Анонимен

преди 6 години

Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.

35

Анонимен

преди 6 години

За влизане с взлом вероятно присъдата може да е дори условна,а самото деяние е предпоставка за нелеп край.Законите са смотани и не се спазват.В случая е хубаво доктора да се отърве за назидание на крадците и обратното- че се отървал,защото е доктор ,а да се знае,че обикновения човек би лежал- за назидание на тези с незаконни оръжия,които се мислят за Лор3нцо Ламас

34

Анонимен

преди 6 години

И нее само до крадеца всеки човек е човек мрази да е подиграван и унижаван това е достоинство затова единна българия българия над всичко долу тая смрад

33

Анонимен

преди 6 години

Принципно разбирам доктора - ако те крадат непрекъснато е нормално да искаш да се защитиш. Но ако фактите на прокуратурата са верни, т.е. гледал го е как кради 30 минути, изпразнил е един пълнител в него и е опитал да заличи следите, съжалявам но това си е предумишлено убийство...Ясно е, че ..... е ***, за която подобен край е нормален, но доктора много е объркал нещата...Трябваше да мисли за семейството си, а не да действа импулсивно!

32

Анонимен

преди 6 години

Какво е откраднал плъха не разбрахме?Има ли въобще доказателство, че е вленал в къщата не разбрахме?Как щеше да те убие пък от УЛИЦАТА хич не разбрах???? Алооо не защитавам рома ама и тоя нещо лъже по бетер от ромите????????!!!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 6 години

До SpaceXИ като се обади какво ? Плъха пак ще е на свобода, и пак ще му тараши гаража, къщата и т.н. .......В предни случаи, когато са го обирали да не би 112 да е свършило работа ?

30

вместо да стреля

преди 6 години

Можеше да направи 30 минутен документален филм за Плъха с личния си телефон.